Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(114)
Raspunsuri - Pagina 7
Kora_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Barbatii sunt ca bluetooth-ul, cand esti aproape conexiunea este buna, cand te indepartezi incepe sa caute noi device-uri pentru conexiune. Femeile sunt ca wi-fi-ul , vad toate retelele dar se conecteaza la cea mai puternica Lena - 37+ AMR un pic |
38+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +
Kora_B spune:
L-am vazut eu. E funny:) mi-a placut
Te asteptam cu vesti de la dr
citat din mesajul lui andreea_t nu l-am vazut, poate dupa amiaza. Acum ma pregatesc sa plec spre dr, la 14 am programare. Vizionare placuta 41 Doamne iti multumim! |
Kora_B spune:
Multumesc, Jade
Am asa emotii! Cand ma gandesc ca maine la ora asta deja l-am tinut pe bebe in brate macar o data Desi o sa fiu la terapie intensiva, o sa mi-l aduca acolo sa incercam cu alaptarea
amr = 19 ore 7 min
citat din mesajul lui JadeJador am uitat , baftaaa Kora hai ca mai ai si tu putin _ bb T. 28.08.2011 |
ionelamaria spune:
Cand am terminat mesajul mi s-a inchis pagina
Pozitie pentru alaptat cand e fluxul de lapte puternic. Nu pot spune ca e o regula anume. Trebuie sa fie comoda pozitita dar , pentru ca fluxul sa nu mai inece copilul ideal e sa fie bebe deasupra mamei si gravitatia sa fie de partea copilului si nu impotriva
Pun cateva poze cu aceasta pozitie ( oarecum mici variatiuni pe aceeasi tema)
www.google.ro/imgres?q=breastfeeding positions&start=18&hl=ro&biw=1191&bih=648&tbm=isch&tbnid=h8VMT55P_UupjM:&imgrefurl=http://www.sciencephoto.com/media/104965/enlarge&docid=43QbSvmTcCZwiM&w=530&h=481&ei=VIF4TpnxC8_54QT5kLHkCw&zoom=1" target="_blank">Aceasta. Atentie la mainile mamei: una sprijina corpul copilului sa nu alunece si cealalta sprijina capusorul 9 bebe e mic si nu il tine inca perfect singur)
www.breastfeeding-mom.com/how-to-breastfeed.html" target="_blank">Aici, pozitia 5 cu ceva explicatii in engleza
www.flickr.com/photos/brodie_maia/3439889742/" target="_blank">Si o poza
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor
bujo spune:
Ionela sa stii ca aproximativ asa o alaptez. Dar curge ca la dush din san. Daca scapa sanul in momentul cand vine mai mult (ceea ce nu prea se intampla) fac fantana arteziana, chiar daca stau pe spate.
Si ai mare dreptate cu acreditarea. De nu stiu cate ori mi s-a spus sa nu mai fac pe atotstiutoarea, ca ce stiu eu, ca medicina nu se face pe net, ca de ce m-ar crede mamica pe mine si nu pe medicul cu licenta de 50 ani care refuza sa se mai documenteze si sustine ca alaptatul trebuie intrerupt daca bebe are diaree
Apropo de diaree, eu ma chinui de 2 zile cu o diaree cumplita. M-a slabit enorm, abia imi vine sa mananc. Ma straduiesc sa pap cate ceva si sa ma hidratez bine ca sa nu pierd laptele.
ionelamaria spune:
citat din mesajul lui bujo Ionela sa stii ca aproximativ asa o alaptez. Dar curge ca la dush din san. Daca scapa sanul in momentul cand vine mai mult (ceea ce nu prea se intampla) fac fantana arteziana, chiar daca stau pe spate. Si ai mare dreptate cu acreditarea. De nu stiu cate ori mi s-a spus sa nu mai fac pe atotstiutoarea, ca ce stiu eu, ca medicina nu se face pe net, ca de ce m-ar crede mamica pe mine si nu pe medicul cu licenta de 50 ani care refuza sa se mai documenteze si sustine ca alaptatul trebuie intrerupt daca bebe are diaree Apropo de diaree, eu ma chinui de 2 zile cu o diaree cumplita. M-a slabit enorm, abia imi vine sa mananc. Ma straduiesc sa pap cate ceva si sa ma hidratez bine ca sa nu pierd laptele. bujo mami de Filip si Caterina |
Dupa cateva sapt de la nasterea lui Mihnea m-am trezit si eu cu o situatie asemanatoare. M-a tinut vreo luna dar scaunele nu erau dese. Adica aveam 1-2 pe zi si atat.
Hidratare serioasa si fii sigura ca n u pierzi laptele. N-am gasit o explicatie, am banuit ca e hormonala treaba si gata. fara stres
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor
camady spune:
Jade eram datoare la tine cu un raspuns.
Sunt f. multumita de carut. La scoica nu am reductor.Pana acum ptr deplasari am folosit landoul, insa de 3 zile am inceput s-o asez prin casa in scoica si incepe sa stea bine, chiar mi-a adormit de 2 ori in ea.
24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani
camady's baby
seidana spune:
in primul si primul rand
LA MULTE LUNITE MARA de loredanar.. SA AI LAPTIC DIN PLIN, IUBIRE NESFARSITA , ERITEM SI COLICI FREE.. SA CRESTI MARE SI SANATOASA ...
ZUBI .. sa aveti noroc de casuta , si sa va iubiti mult timp in ea...
JADE .. da am reductor cu prosopel, ce sa zic, eu fara el nu fac baita, desi mama zice ca incurca,sunt multumita de el, eu o tin cu o mana si de caput ( ma rog ii sustin capul si gatul din spate) si nu am avut probleme , nu aluneca decat cand "bicicleste", oricum noi cand auzim apa ne relaxam.. uita de foame si de orice in apa...
Eu nu am folosit reductor la scoica, si nu am avut pb .. , nu a zis nimik Elena , de fapt nici nu am stiut ca exista reductor pana saptamana trecuta cand mi-a zis Nati
La a mea insa nu ii prea place in carucior
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
bujo spune:
Ionela nici eu nu am exagerat de multe, vreo 3-4 pe zi, insa sunt extrem de apoase. Incerc sa ma hidratez bine. Insa mi-e teama sa nu fie vreo bacterie si sa ia si bebe, desi ma spal temeinic pe maini. Dau din lac in putz. In sarcina faceam pietricele, acum apa de ploaie