Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(114)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex2011 spune:

Salutari fericite din maternitate!
Maria Clara s-a nascut la 10.37 prin cezariana, are 2550gr si 48 cm, si-a facut o intrare de nota 10 si a supt deja de patru ori pana acum.
E micuta si incerc sa evit cat pot de mult laptele praf in completare, cum mi-a recomandat doctorita. Nu ma deranjeaza sa stau cu sanul in gurita ei cat de des vrea, sa vedem daca reusim.
Pupici!

38 cu Maria Clara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

buna fetelor
astazi am sosit si noi acasa... Albert Stefan s-a nascut sambata 17 sept, ora 16.25 ... a avut la nastere 3.950 kg si 55 cm .. am nascut natural .. eu mi-am revenit uimitor de repede.. el este un papacios si un cumintel :)

40+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Felicitari Alex, Maria, sa va traiasca minunile

Maria, in sfarsit...ce bebe mare si ai nascut natural...e bine ca nu ai stat mult in spital

Zubi, cea mai fericita cu AYAN
Multumim Doamne in fiecare secunda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andr@ spune:

buna seara fetele vreau sa va intreb, piticul meu dupa ce papa LP (ptr ca se pare ca pana la urma sanul meu nu ii ajunge) imi sughita vreo jumatate de ora; oare de la ce sa fie? oare nu-i tin biberonul corect? ca dupa ce papa tata nu sughita, dar dupa biberon mai mereu

SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE

MAMA FERICITA!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Felicitari ALEX.... Bine ai venit MARIA Clara

MAria bine ati revenit acasa.. ce mari sunteti...

Ionela
.. a mea a varsat ( varsat - jet de vreo 10 cm), imi fac griji sau trebuie sa se repete ? iar e agitata si nu doarme deja de vreo 3h jumate..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Ionela.. a mea a varsat ( varsat - jet de vreo 10 cm), imi fac griji sau trebuie sa se repete ? iar e agitata si nu doarme deja de vreo 3h jumate..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)[/b]

Probabil a varsat de la agitatie. Depinde si in ce pozitie era cand a varsat. Ideea e sa incerci sa realizezi daca a varsat cu greata, icnituri sau pur si simplu.
Oricum: urmareste cum se comporta. Fii atenta sa nu faca febra, sa fie vesela si linistita ( adica sa aiba un comportament obisnuit).
Nu te speria, cel mai probabil agitata di deranjata de colici a facut asta. O urmaresti cu calm. Daca face insa febra da o fugala cemera de garda.
Pana la 37.4 intrarectal nu e febra, e normal.
37.5-38: stare subfebrila, nu prezinta importanta( copilul urmarit si hidratat)
de la 38 la un bebe asa mic neaparat sunat medicul

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monaramona spune:

fetelor inafara de trezitul noaptea din 3 in 3 ore, ceva contractii , uneori dureroase alteori nedureroase, simt langa buric in partea dr ceva tare ..am presupus ca e funduletul lui bebe dar ma doare ..am impresia ca e lipit acolo indiferent cum stau nu se misca de acolo..bebe misca cat mai poate si el in burtica ca e destul de marisor dar tot ma doare acolo..
a mai patit cineva asa ceva ? orice raspuns mi-ar fi de ajutor
am programare saptaman viitoare dupa ce fac 36 de saptamani sa programan cezariana , dar sunt cu frica in san sa nu fie altceva mai grav..va pup

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felicitari Alex !!!
Felicitari Maria !!!

Sa va traisca minunile si sa va bucurati de ele

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ionela.. colicile au fost ceva mai serioase, era imediat dupa alaptat, insa poate am exagerat amandoua .. a papat de 3 ori in 2 ore s probabl a papat prea mult.. febra nu are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Ionela.. colicile au fost ceva mai serioase, era imediat dupa alaptat, insa poate am exagerat amandoua .. a papat de 3 ori in 2 ore s probabl a papat prea mult.. febra nu are...

Atunci stai linistita. Nu ii face nimic rau ca a regurgitat acel laptic, chiar daca a fost mai mult. E posibil sa fi fost surplusul. Chiar si asa, faptul ca a supt i-a facut infinit mai mult bine decat "raul" facut prin regurgitare

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput