Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(114)
Raspunsuri - Pagina 6
seidana spune:
Buna ziua la amiaz si de la noi...
Nu o sa treaca o zi fara sa iti multumesc Ionela
Fetelor simt o durere absurda in burta jos, probabil chiar ovarul, mai rau ca la menstruatie.. ce o fi? nu sangerez si nu am alte simptome..
A mea s-a inecat aseara cu o lingurita de siropel, am crezut ca fac infart.. 2 min crred ca nu a respirat, am ridicat-o sus pe umar nimik, am scuturat-o nimik, am pus-o pe burta si am batut-o nimik.. abia cand am lasat-o cu capul atarnand in jos, cu corpul pe genunchii mei, si o bateam incet pe spate a inceput sa respire.. noi ne inecam cu lapte si de 5 ori pe zi , insa asa nu s-a inecat niciodata , de regula isi revine cand o ridic sus si o bat pe spate, sau o pun pe burtica cu capul putin in jos..
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
LenaC spune:
Seidana, mi s-a ridicat parul pe tot corpul cand am citit descrierea ta. Bine ca e bine Elenush .
Eu nu stiu daca as fi stiu sa fac tot ce ai facut tu
Lena - 37+
AMR un pic
andreea_t spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Kora_B multam fain, andreea_t acum ma uit la un film. godmother. l-ai vazut? e comedie cum zic ei?
38+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani + |
nu l-am vazut, poate dupa amiaza. Acum ma pregatesc sa plec spre dr, la 14 am programare. Vizionare placuta
41 Doamne iti multumim!
May3 spune:
merci fetele
da, o sa fie balanta, daca sta cumintica pana luni.
eu am fost un pic dezamagita cand mi-a zis dr ca o lasam pe luni
fiindca nu mai fac fata prea bine la nopti dormite cu picatura, picior umflat, maini amortite, greturi, umar dureros, arsuri si dureri de os pubian. intr-un fel vroiam sa scap.
plus ca mi-e frica sa nu ma apuce in weekend sau noaptea cand nu e dr mea...
dar, pe de alta parte, ma bucur ca o sa fie balanta si nu-mi fac mustrari de constiinta ca as scoate-o mai devreme decat ar trebui, ca semne ca vrea sa iasa nu da deloc.
Lali, mai zi-mi te rog, ai avut piciorul drept foarte umflat si n-a fost nicio problema?
pe mine ma sperie cand il vad. cum stau un pic cu el in jos se face mare, glezna umflata, e aproape dublu fata de stangul, care se umfla un pic si ala.
ginecoloaga a zis ca uterul preseaza pe dreapta si de aia... n-a parut deloc ingrijorata, dar mie mi-e asa frica sa nu fie naibii vreo problema.
38+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Seidana, mi s-a ridicat parul pe tot corpul cand am citit descrierea ta. Bine ca e bine Elenush . Eu nu stiu daca as fi stiu sa fac tot ce ai facut tu Lena - 37+ AMR un pic |
O sa stii ce sa faci, instinctul te ajuta sa faci ceea ce trebuie.. la mine era f stresant ca era si sotul langa mine, el era alb de spaima si ma intreba constant respira respira....
Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)
zubi spune:
olla fetele, ce faceti?
Eu am fost foarte ocupata, ne-am mutat intr-unalt apartament si am avut de munca, nu gluma,acum aproape am terminat,mai am bucataria, d'abia am putut sa ma ocup de bebe, ma simt si vinovata ca nici afara nu l-am mai scos de 2 zile,ca nici cu casa cu fundu-n sus nu puteam sta. Acum sper sa ne linistim si sa intram in programul normal. Peoblema e ca Ayan s-a invatat f tare in brate,asa cred eu....daca sta in brate, nu mai zice nimik,il ia si somnul, cand il pun in patut, sta un pic si peste cateva minute incepe iar..ufff....si nici nu mai doarme ziua asa mult,adik dupa vreo juam de ora se trezeste,nu stiu ce sa ii mai fac...macar doarme noaptea bine, se trezeste doar o data....
Sei, e bine ca nu te pierzi simai ai putere de instinct
Zubi, cea mai fericita cu AYAN
Multumim Doamne in fiecare secunda
ionelamaria spune:
Zubi, pana dupa 6 luni copiii NU inteleg ce e ala alint. Daca vrea in brate inseamna ca el chiar are nevoie sa stea acolo. Stiu ca e greu, ti se rupe spatele si simti ca pici de oboseala, dar nu te gandi ca s-a invatat rau, ca uite ce iti face el si ce obosita esti tu. Puiul mic te iubeste neconditionat. Tu esti lumea lui, esti tot pentru el: caldura, hrana, iubire, alinara, joaca, fericire TOT. Niciodata nu te oboseste intentionat ( stiu ca nu asta ai spus).
Poti incerca sa-l pui pe pat langa tine cand nu faci fata sa mai stai in picioare, daca e nemultumit( probabil va fi ca ei prefera pe verticala, lumnea e mult mai interesanta de la inaltime si ei sunt avizi de cunoastere acum) ii poti vorbi calm in timp ce il mangai ca acum nu mai poti sa il tii in brate dar iti doresti mult si ca, dupa ce te odihneasti, ai sa-l plimbi iar. Vei spune ca nu intelege, dar incet incet va intelege exact ce spui mai ales dupa ton si gesturi.
Felicitari pentru casuta noua! sa fiti fericiti in ea.
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor
ionelamaria spune:
Lena, multumescpentru sugestie. Eu m-am gandit la un blog separat pentru asa ceva, dar nu acum, mai aproape de momentul in care voi primi acreditarea. Nu vreasu sa improvizez nimic. Imi doresc sa fie foarte temeinic si serios, fara patimi si subiectivism( pe cat posibil). Cand ma voi simti pregatita am sa incep.
Sei
Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor
zubi spune:
Ionela, mi-au dat lacrimile, ce frumos ai spus, eu nu ma plang de el, mi-e drag tot timpul, doar ca ma speriasem, ma gandeam ca deja s-a invatat la mami in brate si nu o sa mai pot face nimik
Zubi, cea mai fericita cu AYAN
Multumim Doamne in fiecare secunda
JadeJador spune:
baftaaa ANDREEA
baftaaa ELLY
ce emotionata si bucuroasa sunt pt voi amandoua , abia astept vesti despre voi
cand a intrat Andreea prima oara pe forum la noi , si am intrebat o la ce dr merge , eu v am prezis ca o sa nasteti amandoua de manutza si o sa fiti colege de salon ....eeeee , am avut gura aurita
sunt f happy pt voi ,in sfarsit a venit clipa
may tine cracii stransi
seidana tu ai reductor la cadita de baie din acela din prosop ?
esti multumita , cum sta in el , aluneca ?
eu am cadita cu tot cu suport din plastic si nu sunt deloc multumita , vreau sa l schimb si as lua din asta
T. la baie urla din toti rarunchii
tre sa l tinem 3 persoane si abia il stapanim
_
bb T. 28.08.2011