Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(114)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

Lena, as vrea eu sa fac muuuulte, dar tb sa ma rezum la a asta in pat, linistita. Sa nu se declanseze nasterea, ca nu e indicat

amr - 24 ore

Citat:
citat din mesajul lui LenaC

Kora, pai cum altfel?... trebuie sa le antrenam, ca sa faca fata cand trebuie .

Kora, ce planuri ai azi inainte de marea intalnire? Eu daca as fi avut cezariana, m-as fi dus in ziua precedenta in oras cu sotul meu sa pap ceva gustos, m-as fi plimbat si as fi facut poze .

Oricum o sa le fac toate astea, doar ca nu o sa fie cu o zi inainte, ca nu am cum sa ghicesc

Lena - 37+

AMR un pic

38+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Atunci odihna mami si ai grija de tine

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Neatzaaa,

Astazi 41+2.
Azi noapte am aavut reprize de contractii, ba la 7 min, ba la 10. Dar sau potolit intr-o ora. Acum iar ma incearca ceva contractii, poate vine bb singurel, fara "mascati" cum spunea Sei.

May felicitari pentru stabilirea datei. Sa fie asa cum iti doresti tu!

LenaC - eu sunt burtica de septembrie. Iti doresc succes in pregatirea sotului, la mine nu a functionat deloc nicio metoda.

Kora - multumessc pentru urari. Sper sa venim cu vesti bune de la dr. Succes si tie, mai ai asa de putin.
mai putin de 24 de ore, foarte putin pana la marea intalnire. Simt ca numeri si pentru noi, pentru ca maine teoretic ne interneaza si demaram operatiune "uite bb ce frumoasa e lumea de afara".

Kora citeste ceva, asta daca mai ai rabdare. La mine ieri a functionat cu uitat la filme (comedii) pe www.filmeonline.org/" target="_blank">http://www.filmeonline.org/

va si sa avem o zi de marti minunata!

41 Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inutsa

Neata!
Pt ce e vestitul ceai de frunze de zmeur, ca vad ca multe il beti?

lena mai sunt eu cu DPN 28 sept :P. Pana atunci sigur fac "poc", ori cu voia ori fara voia lui bb

de si38+

bebe din burtica

Inutsa, ceaiul de zmeur e pentru usurarea si scurtarea travaliului .
Scuze, m-am uitat eu aiurea, ca mai sunt 3 burtici de septembrie

May3, mai e putin pana luni. Si pentru mine 26 e o data importanta ca merg la eco. Sper sa fie doar vesti bune

Kora, am eu niste filme care mi-au placut: Hall Pass, daca nu ai vazut inca Pay it forward; Grown Ups, The back up plan, The switch, The bounty hunter, The Hungover

Klau_ditza
, bafta la control.

Andreea, scuze ... neuronul meu gravid. Tin pumnii sa vina bebe sanatos
Nici la mine nu cred k o sa mearga, dar perseverez.

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Ionela te rog sa-mi spui cum sa procedez.
Cand pun fata la san pret de 2-3 min totul e ok, apoi simt un val mare de lapte si o durere specifica.Ea saraca de cele mai multe ori nu face fata valului asta de lapte si se ineaca de mor de frica.
Am intrebat-o pe dr cum sa procedez si mi-a spus sa ma mulg putin inainte.Am incercat aseara dar degeaba .............valul tot vine.
Sanul din gura in momentul ala il scot f. greu.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Ce spui e foarte comun. Atunci nivelul de hormoni ajunge la o cota inalta ( datorita stimularii sanului) si se ejecteaza laptele. Incearca o pozitie de alaptat diferita. Poti incerca sa stai pe spate inclinata la 45grade. Pui fata la san astfel incat picioarele ei sa ajunga pe coapsa ta nu pe stomac si ea astfel sta apraope in picooare ( EVIDENT CA E CU TOT CORPUL PE TINE SPIJINITA). In felul asta laptele ejectat nu intra in gurita cu forta mare ci atat cat suge ea.
Daca nu ai inteles caut o poza cu pozitia
Da, daca o ia asa, fara scadere fiziologica 500gr e suficinet in prima luna. Te rog nu te stresa.

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Camady exact asa patesc si eu. Se ineaca cu lapte, nu mai poate respira, se inroseste si incepe sa se agite si pana trage aer imbatranesc 10 ani. Oricat ar fi de plin sau gol sanul, cand vine valul e teroare. Si am vazut si la pompa cum curge. Cum sa gestioneze bietul copil ditamai jetul daca intr-un minut mult 50ml? Si curge pe cate 10 canale.

Ionela te admir pentru rabdarea cu care dai sfaturi si pentru ambitia de a convige mamele ca alaptatul este cel mai bun lucru pe care il pot face pentru copilasi. Incerc si eu sa conving mamicile sa nu se lase insa de multe ori sunt privita ca o ciudatenie care nu intelege ca nu toata lumea are lapte bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Bujo, exact pentru reactia asta a mamicilor am hotarat sa ma chinui cu acreditarea. Simt ca intr-o lume in care ce nu e scris nu exista e cazul ca o autoritate competenta sa-mi confirme cunostintele pentru a avea credibilitate.
Evident, intre mamici sunt 1-2 % care chiar nu pot alapta din probleme serioase de sanatate atat la mama cat si la copil. Acestea merita toata intelegerea si consideratia. Sufera enorm pentru ca nu pot si pentru ele, lapte praf chiar e super descoperire, pentru ca bebelusii primesc astfel o hrana aproapiata oarecum de ce ii e necesar.
Mai sunt o categorie de mame care nu vor sa alapteze. Sunt tentata sa spun ca e o alegere egoista. practic chiar cred asta, dar nu e treaba mea. La partea asta lucrez cu mine acum: sa nu ma implic in decizia asumata de a nu alapta. Nu vrea, e treaba ei. Imi pare rau totusi pentru copil
Majoritatea mamelor isi doresc sa alapteze si multe dintre ele au nevoie de ajutor dar sunt bombardate de informatii contradictorii. E greu sa aleaga informatia corecta. E greu in furtuna hormaonala de dupa nastere, cu stresul pe care oricat ar fi de relaxata tot il simte ( na, bebe e mic, depinde total de mama si nu stie sa spuna in cuvinte ce vrea)chiar daca instinctul ii spune clar ce vrea bebe, vin imediat binevoitorii si strica echilibrul fragil dintre cei doi. E tare greu pentru mama.
Vreau aceasta acreditare ca macar fata de matusa/vecina sa am mai multa credibilitate si sa pun macar sub semnul intrebarii ceea ce spun medicii.
Tot ce imi doresc e sa ajut mamele care VOR ajutor.

EDIT: incearca si tu pozitia de care spuneam

Mergi la inceput

Barbatii sunt ca bluetooth-ul, cand esti aproape conexiunea este buna, cand te indepartezi incepe sa caute noi device-uri pentru conexiune. Femeile sunt ca wi-fi-ul , vad toate retelele dar se conecteaza la cea mai puternica

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Majoritatea mamelor isi doresc sa alapteze si multe dintre ele au nevoie de ajutor dar sunt bombardate de informatii contradictorii. E greu sa aleaga informatia corecta. E greu in furtuna hormaonala de dupa nastere, cu stresul pe care oricat ar fi de relaxata tot il simte ( na, bebe e mic, depinde total de mama si nu stie sa spuna in cuvinte ce vrea)chiar daca instinctul ii spune clar ce vrea bebe, vin imediat binevoitorii si strica echilibrul fragil dintre cei doi. E tare greu pentru mama.
Vreau aceasta acreditare ca macar fata de matusa/vecina sa am mai multa credibilitate si sa pun macar sub semnul intrebarii ceea ce spun medicii.

Aici ma incadrez eu. Sper sa fie bine .

Ionela, multumim de sfaturi. Eu chiar am un document care se numeste sfaturi Ionela .

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

multam fain, andreea_t acum ma uit la un film. godmother. l-ai vazut? e comedie cum zic ei?

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

Neatzaaa,

Kora - multumessc pentru urari. Sper sa venim cu vesti bune de la dr. Succes si tie, mai ai asa de putin.
mai putin de 24 de ore, foarte putin pana la marea intalnire. Simt ca numeri si pentru noi, pentru ca maine teoretic ne interneaza si demaram operatiune "uite bb ce frumoasa e lumea de afara".

Kora citeste ceva, asta daca mai ai rabdare. La mine ieri a functionat cu uitat la filme (comedii) pe www.filmeonline.org/" target="_blank">http://www.filmeonline.org/

va si sa avem o zi de marti minunata!

41 Doamne iti multumim!

38+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Ionela, stii ce ma gandeam ca o idee de post pe blogul tau:
Ai putea sa dai exemple de cazuri care sunt mai uzuale si cum se rezolva.

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput