Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(114)
Raspunsuri - Pagina 4
LenaC spune:
Kora, pai cum altfel?... trebuie sa le antrenam, ca sa faca fata cand trebuie .
Kora, ce planuri ai azi inainte de marea intalnire? Eu daca as fi avut cezariana, m-as fi dus in ziua precedenta in oras cu sotul meu sa pap ceva gustos, m-as fi plimbat si as fi facut poze .
Oricum o sa le fac toate astea, doar ca nu o sa fie cu o zi inainte, ca nu am cum sa ghicesc
Lena - 37+
AMR un pic
bujo spune:
Marryan si eu il linisteam pe Filip dupa baita cu uscatorul de par. Caldura il linistea. Zici ca nu-i place Valeriei la baita. Ai incercat sa pui apa mai calda? Si in baita ii pui un scutec cu care sa-i acoperi mainile si burtik? E posibil s-o ia frigul cat o speli sau sa se sperie cand o manevrezi si atunci da din maini. Daca ii acoperi manutele se si incalzeste si nu se mai agita atat. La noi a functionat de minune, dupa o sapt Filip se obisnuise la baita si chiar incepea sa-i placa. Compar cu Filip pentru ca la Caterina n-am nicio treaba, ei ii place orice Buburuza mea a dormit ieri noapte de la 9 dupa baita pana la 4 si apoi a papat la 7. Trai pe vatrai.
Kora_B spune:
Lena, as vrea eu sa fac muuuulte, dar tb sa ma rezum la a asta in pat, linistita. Sa nu se declanseze nasterea, ca nu e indicat
amr - 24 ore
Citat: |
citat din mesajul lui LenaC Kora, pai cum altfel?... trebuie sa le antrenam, ca sa faca fata cand trebuie . Kora, ce planuri ai azi inainte de marea intalnire? Eu daca as fi avut cezariana, m-as fi dus in ziua precedenta in oras cu sotul meu sa pap ceva gustos, m-as fi plimbat si as fi facut poze . Oricum o sa le fac toate astea, doar ca nu o sa fie cu o zi inainte, ca nu am cum sa ghicesc Lena - 37+ AMR un pic |
38+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bujo Marryan si eu il linisteam pe Filip dupa baita cu uscatorul de par. Caldura il linistea. Zici ca nu-i place Valeriei la baita. Ai incercat sa pui apa mai calda? Si in baita ii pui un scutec cu care sa-i acoperi mainile si burtik? E posibil s-o ia frigul cat o speli sau sa se sperie cand o manevrezi si atunci da din maini. Daca ii acoperi manutele se si incalzeste si nu se mai agita atat. |
da, da..si la noi Dani urla la baie, pana cand am facut mai cald in casa. Adica pe noi curgeam apele(si de la stresul spalatul unui copil urlator), dar incepusem sa fac 26º in casa pt baita. si faza cu un finet pus peste ea in cadita e super. Dani golut avea impresia ca-i lasat singur in lume, aproape ca tremura si nu stia cum sa se prinda de ceva...deci imbaiaz-o ´imbracata´
va f multumesc pt raspunsurile cu ceaiul de zmeur...de la fares vin frunzulite mici, nu macinate, si chiar n-am gasit pe cutie cata planta la cata apa
pd.daca cineva mai actualizeaza kilele(ca sapt trecuta de 2 ori am pus, dar s-a pierdut...)saptamana trecuta erau 8.8, saptamana asta 9.6..se vede c-am trisat putin dieta
35+
Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
inutsa spune:
Neata!
Pt ce e vestitul ceai de frunze de zmeur, ca vad ca multe il beti?
lena mai sunt eu cu DPN 28 sept :P. Pana atunci sigur fac "poc", ori cu voia ori fara voia lui bb
kora ce putin mai ai
dbunny eu nu stiu ce sa iti zic despre contractii, caci mie dr mi-a zis ca daca ma iau contractiile de nastere, sa merg la spital, caci sunt la a 2-a nastere si se poate desfasura totul f repede, sa nu astept sa fie la 5 min. Dar cum spui ca nu sunt dureroase contractiile, nu cred ca e cazul sa te impacientezi
de si38+
bebe din burtica
May3 spune:
merci de motate.
la mine a ramas pe luni, 26 sept.
sper sa nu ma ia pana atunci.
bafta celor pentru azi.
38+ cu Beatrice Ana
zebraroz.ro
camady spune:
Buna fetelor.
Am sunat-o pe dr. sa-mi explice inca o data de ce ia in considerare greutatea de la nastere si nu cea cu care am iesit din spital si mi-a spus ca cele 700 gr min. pe care ar trebui sa le ia in prima luna asa se calculeaza.Daca plecam de la cat a scazut ar trebui sa ia mai mult de 700 de grame.Oricum mai astept pana pe 24 sa vad clar cat ia .
24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani
camady's baby
camady spune:
Ionela te rog sa-mi spui cum sa procedez.
Cand pun fata la san pret de 2-3 min totul e ok, apoi simt un val mare de lapte si o durere specifica.Ea saraca de cele mai multe ori nu face fata valului asta de lapte si se ineaca de mor de frica.
Am intrebat-o pe dr cum sa procedez si mi-a spus sa ma mulg putin inainte.Am incercat aseara dar degeaba .............valul tot vine.
Sanul din gura in momentul ala il scot f. greu.
24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani
camady's baby
Kora_B spune:
fetelor, m-am plictisit rau de atata stat in pat si in casa
m-am jucat pe calculator,am facut calcule peste calcule, am si lucrat un pic, am spalat vase, am citit, m-am uitat la tv, am vb la telefon.
nu mai stiu ce sa mai fac sa treaca timpul mai repede.
de facut mancare nu am chef sa fac si nici nu pot sta prea mult in picioare sau in sezut.
mai aveti ceva idei?
May, bebe iese balanta cum vroiai tu de la inceput
38+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +
klau_ditza spune:
Chiar daca nu am postat de...x saptamani,v-am urmarit cat am putut si va urmaresc comentariile in continuare.
Doresc sa felicit mamicile care si-au vazut puiutii si le doresc multa sanatate. Doamne, ce bucurie trebuie sa fie sa iti tii in brate puiul mult asteptat.
Un pic mai am si eu... pe 26 merg la control si vedem ce si cum.
Fetele care administreaza forumul - DPN a ramas aceeasi pentru moment. Puteti adauga la kg... 15 pana in prezent, precum si
Va pup si va doresc o zi minunata!
It's a boy !!! 38+