Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(114)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa avetio parte de copii sanatosi si norocosi!! mult laptic si zero colici

andreat capul sus ca mai ai f putin, pana la 41+5 sau 41+6 esti f ok

marryan colicul lactantului de obicei apare seara, la aceasi ora...si in brate la tine tot asa plange¿ caldura locala la burtica¿ calci o batista si o pui pe burtica ei(deasupra hainelor, of courtse), mai era ceva cu un saculet de samburi de cirese incalzite si puse pe burtica, dar sincer n-am incercat. Si incearca sa nu te panichezi prea tare, ii transmiti si ei starea ta agitata. al meu copil se mai linistea cu uscatorul de par..nu stiu daca era zgomotul, sau caldura...sau amandoua

repede pana nu uit 2 intrebari va rog:

1. am contractii nedureroase, insa cam deranjatoare...si mi-a spus moasa ca incepand de la un anumit numar pe zi sa merg la maternitate, dar nu-mi aduc aminte cate...am cam 15 pe zi deja, sa merg¿ e f devreme pt mine...
2. am primit frunze de zmeur din Ro, de la fares...imi spuneti si mie ca cantitate de frunze pun la ce cantitate de apa clocotita¿¿

in rest, mai cad si eu prin butoi, din cauza zaharului care urca. Joi ridic rezultatul la ultimul set de analize de sange/urina. tare mi-e frtica de ceva-n urina...proteina, glucoza, transaminaze...nu stiu. Ma mananca pielea f mult, am si bubite, inca e f cald la noi

Va pup si urez nasteri usoare celor ce urmeaza sa nasca zilele astea

35+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Felicitari tuturor proaspetelor mamici, sa avetio parte de copii sanatosi si norocosi!! mult laptic si zero colici

andreat capul sus ca mai ai f putin, pana la 41+5 sau 41+6 esti f ok

marryan colicul lactantului de obicei apare seara, la aceasi ora...si in brate la tine tot asa plange¿ caldura locala la burtica¿ calci o batista si o pui pe burtica ei(deasupra hainelor, of courtse), mai era ceva cu un saculet de samburi de cirese incalzite si puse pe burtica, dar sincer n-am incercat. Si incearca sa nu te panichezi prea tare, ii transmiti si ei starea ta agitata. al meu copil se mai linistea cu uscatorul de par..nu stiu daca era zgomotul, sau caldura...sau amandoua

1. am contractii nedureroase, insa cam deranjatoare...si mi-a spus moasa ca incepand de la un anumit numar pe zi sa merg la maternitate, dar nu-mi aduc aminte cate...am cam 15 pe zi deja, sa merg¿ e f devreme pt mine...
2. am primit frunze de zmeur din Ro, de la fares...imi spuneti si mie ca cantitate de frunze pun la ce cantitate de apa clocotita¿¿

in rest, mai cad si eu prin butoi, din cauza zaharului care urca. Joi ridic rezultatul la ultimul set de analize de sange/urina. tare mi-e frtica de ceva-n urina...proteina, glucoza, transaminaze...nu stiu. Ma mananca pielea f mult, am si bubite, inca e f cald la noi

35+

Dbunny eu cind o apuca asa crize numai in brate o tin am deja gheb in spate si in fata, parca se mai linisteste dar nu pot spune ca fr tare, si aplic si eu scutec incalzit cu fierul de calcat pu burtica..iar faza cu uscatorul de par ma amuzat tare o sa incerc si pe asta

Cea mai fericita de Valeria, 17.08.2011

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final

My angel says: "start moving, so I can start blessing"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Andreea sex ai facut? cu bebe ai vorbit? covoare ai spalat? hai rapid si poate poate se indura bebe de mami, si iese natural nu cu mascatii ..

Alex .. eu nu stiu cum e epidurala, insa la rahi nu am simtit punctia pe cat de neplacuta a fost sonda din vezica..Din cate stiu, da se aplica sonda..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Scumpa mea Sei Sex nu am cu cine, al meu fuge numai cand aude, dar sa mai incerc ceva. Are o teama in el, daca dr i-a interzis de pe la 20 de sapt, el spune ca trebuie sa respectam ce a spus.

Covoare nu am spalat ca nu am, am bagat ceva curatenie. Cu bebe am vorbit eu, dar nu l-am convins.

Nici nu vreau sa ma gandesc ca o sa iasa cu mascatii, inca mai sper si eu putin macar...

41 Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

da Dbunny doar 41+1 astazi...asteptam

41 Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inezluiza spune:

[quote]citat din mesajul lui Dbunny

35+
Dbunny mancarimile de piele si bubitele de caldura le-am avut si eu in ultimele saptamâni de sarcina si doctorul mia spus sa folosesc canesten si crema cu zinc care nu au avut nici un efect , am intrebat moasa mia recomandat hidrocortizon 1% care a si functionat alternat cu o crema hidratanta
Acu se pare ca bebita mi-a mostenit pielea sensibil#259; face si ea bubite rosi pe fata si nu sunt dintralea de hormoni am v#259;zut ca si alcineva se mai plangea de ele oare ce pot sa le fac sa treac#259; nu sunt de la caldura sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui inezluiza

[quote]citat din mesajul lui Dbunny

Dbunny mancarimile de piele si bubitele de caldura le-am avut si eu in ultimele saptamâni de sarcina si doctorul mia spus sa folosesc canesten si crema cu zinc care nu au avut nici un efect , am intrebat moasa mia recomandat hidrocortizon 1% care a si functionat alternat cu o crema hidratanta
Acu se pare ca bebita mi-a mostenit pielea sensibil#259; face si ea bubite rosi pe fata si nu sunt dintralea de hormoni am v#259;zut ca si alcineva se mai plangea de ele oare ce pot sa le fac sa treac#259; nu sunt de la caldura sigur

Inez Luiza Miriam

cauta Sudacrem, la magazinele Mothercare

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatza!
felicitari proaspetelor mamici!

hai Mikka

azi pe la 10 aflu si eu daca facem poc dupa amiaza sau lunea viitoare.

38+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefy13 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Buna dimineata!
Dbunny la mine frunzele de zmeur sunt maciate si pe cutie scrie ca se folosesc 2 lingurite la o cana de ceai(nu precizeaza gramajul)

+40s 2z

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata dragelor

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

Scumpa mea Sei Sex nu am cu cine, al meu fuge numai cand aude, dar sa mai incerc ceva. Are o teama in el, daca dr i-a interzis de pe la 20 de sapt, el spune ca trebuie sa respectam ce a spus.

Andreea, parca povestesti de al meu. Dar eu il pregatesc, ii spun ca daca nu vine bebe la timp o sa trebuiasca sa actionam

Bravo Sei !!! Spor mult si asteptam poze cu rezultatele. Evident pe manechin direct

Dbunny, eu beau ceai de frunze de zmeur, dar e de la Dacia Plant (in instructiune e prezentat cum sa il consumi: frunze macinate direct, infuzie combinata (care se tine la macerat o zi) si cataplasma.)
Eu am mai intrebat si din cate am inteles se pune o lingurita la o cana (o cana fiind echivalenta 200 ml, zik eu) si il las vreo 5-10 min la infuzat si apoi il beau.
Ce este important la aceste ceaiuri care le bei pt tratament, trebuie baute cu inghitituri mici pentru ca au efect mai puternic.
Eu beau o cana pe zi. Am auzit ca ar trebui macar 2-3 pe zi.
Cred ca o sa maresc si eu doza

Hai Andreea !!!
Hai Mikka !!!
Hai May3 !!!

Nu a mai ramas nici o burtica de septembrie, am in vedere la DPN. Toate suntem de la 1 oct in sus . Inca o luna si incheiem odiseea

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Hai, Mikka

LenaC, multumesc de motateprimele motate ptr mine

Marryan, multam mult ptr incurajari iti zic in avans 'la multi ani!

Alex, si eu am durerile de care spui. Sunt normale in perioada asta ca se apropie nasterea. Vad ca si tu esti tot in saptm 39, deci nu-i bai daca se declanseaza nasterea Cat despre sonda, la cezariana se pune dupa ce se face anestezia, asa ca nu am simtit nimic. Imi aduc aminte ca la prima ceza, a fost un pic dureros, mai mult asa ca o jena, dupa ce mi-a scos sonda, a2a zi cand m-am mutat in salon.

Camady, si dr lui Ianni tot de la greutatea cu care a iesit din spital a calculat cat a luat in prima luna. Si asa mi se pare normal sa se calculeze. Daca ai cartea lui Capraru, acolo scrie si care e minimul de gr pe care ar tb sa-l ia un nou-nascut.

Andreea_t, May, va asteptam cu vesti bune, care sa fie asa cum va doriti voi

Mai am putin = 1 zi 1 ora

38+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput