Strugurasi S-O 11-Haideti fetele!(114)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineatza!
Da,dimineata pentru ca noi ne-am trezit undeva pe la 10.20 ,de atunci a papat pitica,am mancat si eu, acum o legan si tastez.

Seidana pana intra Ionela iti raspund eu : ca sa ii scoti sfarcul din gurita fara sa ti-l intinda si sa te doara , ii bagi varful degetului tau mic in coltul gurii, si scoti sfarcul ,iar cand vrei sa i-l bagi inapoi si nu deschide gurita, ii apesi cu sfarcul intre degete pe buza de jos si ii ii deschizi gurita.Dupa doua-trei incercari va deschide gurita si va prinde sanul.Astea merg la noi.

Eu am alta poblema... Teodora suge degetul mare de la manuta stanga. Baga degetul in gura imediat ce da drumul la san , e satula,ragaie cu degetelul in gurita si nu il scoate.Daca ii pun suzeta( o bag pe langa degetel,si il scot)o tine cateva secunde si o scoate cu limbuta,si pac! dfegetelul inapoi! Prefer suzeta,ca pe ea sigur reusesc sa i-o scot la un moment dat,dar la deget ce ii fac?Imi amintesc cate i-a facut mama surorii mele sa o dezvete de supt degetul,si nu reusea decat sa chinuie copilul.

Revin.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

lali si T suge degetul cand il prinde
dar eu il tin cu manusi pt ca altfel isi scoate ochii efectiv cu degetele
daca are manusi , prefera pe suzi , nu manusa
(suzi este un alt lucru bun invatat in maternitate)

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria26 spune:

fetelor Albert al meu e deja un rasfatat.. nu vrea sa stea singur mai deloc si mananca destul de mult... ii dau exclusiv san si sper sa o tin tot asa, sa nu cedez psihic :D ... daca ieri a dormit si a papat la 3 ore, de azinoapte a inceput show-ul .. nu cred ca nu se satura pentru ca mananca de rupe si tot mai am lapte in plus.. stau numai cu prosop.. imi curs sanii continuu..

sa va povestesc despre nastere... am fost sambata la control si aveam dilatatie 2.. asa ca m-a oprit dr pentru nastere... sincera sa fiu ma durea putin spatele, dar nimik care sa ma alarmeze... mi-a pus perfuzie la ora 12, iar la ora 13 au inceput durerile.. vreau sa spun ca se mira si dr cat de repede m-am dilatat.. la ora 13.30 mi-a rupt apa.. durerile mari le-am avut de la 15.30.. doctora a zis ca daca stiam sa imping, as fi nascut de la ora aia... au stat pe langa mine 2 asistente, o infirmiera si doctora... toate se chinuiau sa-mi explice ce am de facut si incercau chiar sa ma ajute, dar durerile au fost atat de mari, incat efectiv nu mai auzeam nimik.. l-au monitorizat pe bebe sin 15 in 15 minute si nu au fost probleme... eu sincera sa fiu, cred ca bebe a iesit atat de greu pentru a fost foarte mare, iar eu sunt destul de micutza... asa ca la 16.25 a venit pe lume Albert... nu a avut absolut nici o problema.. perfect sanatos, a plans din prima... am intrebat nota si mi sa spus ca bebelusul e mai mult decat ok... la externare insa am constatat ca absolut toti bebelusii luau nota 8 la nastere.. de ce nu stiu.. erau cativa chiar cu probleme...
mi-am revenit extrem de repede.. deja la ora 20 ma duceam la toaleta pe picioarele mele, iar a doua zi urcam si coboram 3 etaje la fiecare 3 ore pentru alaptat..
spitalul e infect... gandaci peste tot, toalete infecte.. in fine.. am vrut sa plec de luni acasa, dar nu a vrut dr de copii .. a zis ca e extrem de devreme.. nu avea nici doua zile si trebuia sa-i mai faca un vaccin...
acum sunt acasa si sunt extrem de fericita :)

40+ cu Albert si mami de Andy 3 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Jade, la voi cum mai e?
Lena , ai sa vezi ca te vei descurca

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

A nascut si Elly
Amanunte n-a dat, doar ca-s bine

Felicitari Maria, Kora, Andreea

merci Anca, Lena, Jade
fac gargara cu sare, bleah

38+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

maria, felicitari! tare as vrea sa meargha si la mine asa repede. Macar sa se termine cu durerile mari in 3-4ore.
Cat despre nota: cand l-am nascut pe Mihnea , neoficial am aflat ca pentru bebeii cu 10 la nastere spitalul nu primea banuti de la casa de asigurari, sau, ma rog, nu toti. Era pe principiul: putea naste acasa un bebe de 10. O fi ceva asemanator si acolo. Chiar nu are nicio importanta nota aia. De la 7 in sus e considerat bebe sanatos, fara probleme majore

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monaramona

fetelor inafara de trezitul noaptea din 3 in 3 ore, ceva contractii , uneori dureroase alteori nedureroase, simt langa buric in partea dr ceva tare ..am presupus ca e funduletul lui bebe dar ma doare ..am impresia ca e lipit acolo indiferent cum stau nu se misca de acolo..bebe misca cat mai poate si el in burtica ca e destul de marisor dar tot ma doare acolo..
a mai patit cineva asa ceva ? orice raspuns mi-ar fi de ajutor
am programare saptaman viitoare dupa ce fac 36 de saptamani sa programan cezariana , dar sunt cu frica in san sa nu fie altceva mai grav..va pup

MULTUMESC DOAMNE
35+

probabil ca e funduletul pe care nu-l misca. te doare fiindca se intinde pielea. hai relax, n-are ce sa fie grav

38+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klau_ditza spune:

ce de mamici fericite !!! Un pic pic mai am si eu...

Imi completeaza si mie cineva in listuta?

Va pup si va doresc o zi frumoasa !

It's a boy !!! 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Felicitari Maria, Elly ! Recuperare usoara

Ionela

May3, e buna gargara cu sare, eu faceam pentru gingii

Lena - 37+

AMR un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui klau_ditza

ce de mamici fericite !!! Un pic pic mai am si eu...

Imi completeaza si mie cineva in listuta?

Va pup si va doresc o zi frumoasa !

It's a boy !!! 38+

O sa iti completam imediat..

Ma bucur ca ai revenit intre noi, chiar ne intrebam la un mom dat ce faci?
Cum o sa-l cheme pe bebe?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput