Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (49)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Roxi ,da inca alaptez

Cami a mea are 8kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisucmic spune:

Dragele mele
tocmai am venit de la Baby expo, incarcata cu jucarele si carticele, si cu un cosmonaut de 9 luni (fiindca aveam unul de 1 an, si m-am gandit sa nu fim descoperiti pana in decembrie...). Dar cel mai dragut lucru de acolo a fost ca m-am intalnit cu Viss si cu cele 2 comori ale ei: are doi copii absolut minunati, chiar mai frumosi ca in poze daca se poate asa ceva! Ochi frumosi si inteligenti, dulci foc! Iar ea este extraordinara, cand amandoi se smiorcaiau de foame ea nu si-a pierdut niciun moment cumpatul! Tare drag mi-a fost sa ne vedem acolo!

Pisuc Mic

Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna ziua mamici si pitici!

Am trecut sa va salut si sa va spun ca mi-e dor de voi, mai mult nu am baterie sa scriu ca iar sunt pe telefon,acum suntem in masina in drum spre Bucuresti si mai avem ceva de mers ca abia intram in Focsani. Piscoata doarme acum, dar e putin agitata, cred ca din cauza dintilor ca baleste mult si e mereu cu mainile in gurita Abia astept sa ajung la hotel sa ma odihnesc putin ca-s franta de oboseala si am o durere de cap nebuna de simt ca mi se desface

Fetele cu intalnirea abia astept sa ne vedem maine. Dupa cate am citit a ramas la 10.30 la intrarea din fata primariei. Eu voi fi acolo negresit la ora stabilita.

Va pup O seara buna

_
Happy Mummy of Sophia Nicole (02.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

buna fetelor! Vreau sa va spun ca mai am putin si o iau razna nu stiu ce am facut cu ce am gresit dar nuse termina o problema si incepe alta. acum 3saptamani am fost la inmormantare la bunica mea si a racit alexandra a facut rosu in gat mi-au dat tratament cu antibiotic(augmentin) si mi-au dat sa fac examen de urina care a iesit rau leucocite 25. si mi-au dat sa ii fac urocultuta care si asta a iesit cu bacil Ecoli. cand am vazut ieri rezultatele am simtit ca lesin si la doctor mi-au apus ca trebuie sa ma internezsa faca antibiotic intravens dat am avut noroc si am scapat de internare si injectii ca s-a dovedit alergica in schimb mi-au dat antibiotic siropel(zinat) si sambata sa repet urocultura sa vedem daca isi face antibioticul efect. offfff am avut ieri o zi de cosmar am bocit toata ziua. vreau sa intreb fetele care sunt doctor viss sau pisuc parca daca nu e periculos pt. ea antibioticul ca are doar 5 luni si 3 saptamani. scuzati romanul dar am nevoie de ajutor voi v-ati comfruntat cu asa ceva?

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-pisuc-da,e asa bine, dragut, sa te intalnesti cu cineva cu care vb de 1 an si ceva..ai nimerit chiar in mijlocul problemei,dupa ce maraisera ca nu fusesera schimbati,si i-am schimbat,le era foame,le-am dat apa-dar lor le era foame nu sete, asa ca s-au pus pe un plans..pana mi-am revenit eu-mama tembela, da-le incolo de standuri, hai sa dam lapticul,dar nu gaseam sosetele lu sonia,la carut se blocase pedala din spate ptr lasat in josimi luasem si eu o cola, pe care am uitat-o acolo,la schimbat bebicii..cand am plecat de ,eram plina de nervi, eram cu 2 mamici din parc, care m-au parasit..nu bausem si nu mancasem nimic decat acea gura de cola, si un capucino dim,dar era 15..si cola mea am uitat-o..pe cola imi era cea mai ciuda
-taras am ajuns acasa la 17,am mai stat in parc sa adoarma sonia..am dat pireul legume , lapte dupa si acum dorm amandoi-rupti.si eu am inghitit 2 felii icre.ca nu am avut rabdare sa le mai mestec

Mergi la inceput

-mary-baiatul meu datorita unei infectii urinare a facut antibiotic intravenos la 6 saptamani.binenteles ca reactii adverse sunt si la o aspirina,dc esti ghinionist,dar treb puse in balanta persistenta infectiei si complicatiile ei, si posibilele reactii adverse -deci pe care poate sa le aiba sau nu, .. infectia o are insa sigur.

Mergi la inceput

-pisuc-musai treb sa ne mai intalnim-noi nu am apucat sa vb deloc aproape.tin minte ca iti pasam un biberon,de apa, ulterior de lapteca iti fugeau ochii mai mult la sergiu-care ti-a furat inima-de, mama de baiatsi cam atat..eu eram atenta sa nu gresesc masura de lapte,sa caut sosetele soniei care imi stateau pe creier, m-am dus sa cumpar altele, nu se rupea ata dintre ele
-nebunie.am zis eu ca uneori sunt mai zuzi, ce cautam eu acolo cu ditamai familia?pai, am vrut sa mergem dim, o prietena a intarziat-eu am fost punctuala cu 2, ea cu 1..,asa ca..pana ne-am invartit, am dat masa acolo-am primit gratis borcanele cu fructe-bine, eu aveam facute de acasa asa ca le-am pastrat pe alea..ne-au facut si o poza gratis la milupa pe care au printat-o pe loc..si asa a trecut timpul..

Mergi la inceput

-stupoare!am gasit sosetele soniei-erau varate intr-o caciulita.si am gasit si cola-in nebunia generala nu am vazut-oce ma bucura?ca in ciuda atmosferei de zapaceala, totusi am avut reflexe de organizare, ce sa zic m-am intors cu lucrurile acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

hello fetelor!

acum am ajuns si eu acasa, am fost sa ma vopsesc, deja era cazul, si am zis sa o fac inainte de ziua mea, mai ales ca luni e zi complicata

confirm si eu pentru maine, nu stiu daca ajung fix la 10:30 dar incerc, oricum mai tarziu de 10:45 nu ajung, va sun sa vad pe unde sunteti pentru ca eu o sa parchez chiar pe strada cu liceul lazar, dar nu e problema ca ne gasim, de abia astept

dupa intalnire o sa il las pe luca la ai mei pentru tot weekendul, sotul meu a racit, noi trebuie sa plecam la munte cu lucrarile la casa si mai vin si niste prieteni sa imi serbez ziua anticipat, nasii mei ai racit si ei de weekendul trecut si nu vreau sa il molipsesc si pe luca chiar inainte de vaccin si de interventia la limbuta am asa emotii pt sapt viitoare, luni control si vaccin, marti ziua mea si miercuri interventia, sper din suflet sa fie bine...

asa ca acum ma apuc de facut bagajelul lui luca pe care cred ca o sa il iau cu mine in masina ca din parc sa ma duc direct la ai mei....incerc sa mai intru mai tarziu! va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

sa va povestesc si eu de meniul meu:dim 9 fructe(para+pruna+2feliute banana+2cupe cereale)+lp,pranz13:supita dar cu putine legume blenduite sa nu fie chioara+1l iaurt(succes total papa 150-180gr),ora16:pireu de leume (morcov ,dovleac,cartof,telina,pastarnac si branzica) iar succes total. tin sa mentionez ca inainte ii dadeam supa simpla si pireu simplu si scuipa tot nu manca deloc.

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput