Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 21
![](images/user_woman.png)
miki1979 spune:
buna seara,
eu n-am mai apucat sa intru ca m-au zapacit de cap astia mici ai mei acum am intrat repede repede sa transmit lui scrish ca nu ma incumet maine cu ei, as fi numai pe fuga pt ca trebuie sa-l pregatesc cu bagaj sa-l dau la pranz lui maicamea..si dimineata sunt cu tratamentul sa i-l fac, pana il conving eu cu aerosolii e munca multa
greu se lasa convins, dupa n amenintari.. plus ca inca stau pe ganduri daca sa ma duc si eu la mama cateva zile cu ei ca pleaca sotul din tara si raman singura..
asa ca ce sa zic, va urez intalnire placuta, vreme buna si bebei linistiti sa puteti sta la palavre o sa ma gandesc la voi..
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
miki1979 spune:
pt ca ati vorbit de mese, a mea papa asa:
dimineata la 7-8-9 lm, putin ca nu prea mai e, mai ales daca se mai trezeste si noaptea sa pape..
la 10 fructe cam 150 ml ( para+branzica, piersica +branzica, pruna cu para, marul f f greu il accpeta, o feliuta de banana, eventual daca nu le vrea o cupa cereale orez cu vanilie adaugat ) + cam 50 ml suc de mar;
la 14 legumele cam 180 ml, recordul a fost azi cu 220 ml( patrunjel radacina+pastarnac+telina+morcov+dovlecel+ardei capia+fasole verde - cu carnita piept pui sau curcan sau ou alternativ( i-am dat o singura data un sfert de galbenus dar s-a strambat rau ) sau simplu legume cu branzica daca nu-i pun branza in fructe in ziua respectiva;
la 18.00 180 ml lapte praf , uneori lm si doar o completare lp,
la 9.30 180 ml lp cu 2 cupe cereale orez cu vanilie..
are nopti cand nu se trezeste deloc, dar si nopti cand se trezeste de 1-2-3 ori..uneori o mai pacalesc si cu suzi
chiar, mai e cineva care da zilnic branzica la bebei ? eu cam ii dau zilnic, daca nu in fructe ii adaug in legume..nu fac intotdeauna din 250 ml lapte, ca acum nu mai masor si pun din oki..dar ies vreo 2 linguri..o fi rau ? parca mai intreba cineva ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stefyapost/stefyapost.jpg)
stefyapost spune:
salutare si pupici!! am fost taree ocupata zilele astea...pregatirile pt botez si muncile nu imi lasa nici un pic de timp liber...dar am intrat sa ma laud cu puiuta mea... azi am fost la dr si am incercat sa ma plang pediatrei ca nu papa supite,dar mi-a inchis gura cand a cantarit-o si a vezut ca a luat 1.100 intr-o luna...cica pt inceput 50-60 ml este super bine, si ea a papat si cate 160,deci suntem campioni la papat...are 8.200 kg si 68 cm..
maine am sa incerc sa citesc si eu ce am lasat in urma
noapte buna
miki1979 spune:
si am mai promis ceva, doc acela cu lm..pt cine intereseaza..
nu reusesc sa-l pun intr-o forma sa se inteleaga ceva, asa ca va dau linkul..
http://www.scribd.com/doc/51641359/Alimentatia-bebe-copii-parinti
madutza_bra spune:
cap nou
Cozonacelul meu, Cristian Andrei
Buburuza mea, Catalina Ioana
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si
Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irinuca05/irinuca05.jpg)
irinuca05 spune:
Acum mi-am facut timp sa intru si eu pe aici.
Deea te inteleg cu somnicul. Asa face si Daria de ceva timp. Se tot trezeste noaptea de vreo 2-3 ori. Dar aseara a fost apogeul: nu am dormit aproape toata noaptea. S-a foit si a scancit mereu. Cred ce e din cauza ca am schimbat locul. Iar sunt la tara la socri. Eu vreau sa vin aici ca am inceput sa apreciez orice ajutor si ma impac foarte bine cu soacra. Desi venim foarte des aici, daria tot agitata este cand ajungem.
Pisuc ne recomandase un articol in care se indicau alte cauze la trezirile repetate. Tocmai lipsa somnului. Eu mai citisem despre asta pe babysleepsite.com. Dar pt daria nu e valabil. Ea doarme in timpul zilei dupa fiecare 1h30-2h de joaca. Numai astazi nu s-a intamplat asa ca era prea obosita de azi noapte. Si nu putea sa adoarma de oboseala. Sau dormea cate 30 min (somnul sub 40 min nu e considerat odihnitor. Nici somnul in carucior, leagan, masina). Acum vad ca a adormit. Sa vedem daca se foieste la fel de tare ca aseara.
Fetelor am renuntat la lp cu cereale dat seara. Am ramas tot la tzitzi. Nu pot eu renunta la asta, ca ea ar accepta numai lp. Asa ca o sa-i dau pana se marita! Nu stiu cum o sa fac de la anul, cand vreau sa o las aici la tara si eu sa ma intorc la serv. Dar pana atunci mai e cale lunga. Si intr-o luna se pot schimba multe...
Roxy si eu ii dau dariei tzitzi imediat dupa fructe (acum papa mar+morcov+branza). Asta e singura combinatie. Nu are rabdare sa aztepte 30min.. Si ii dau cand vrea. Nu am avut probleme.
De cand ii dau branzica (facuta cu lamaie), adica de 3 zile a facut kk doar 1 data si atunci cu supozitor. Oare sa incerc si un alt fruct si sa renunt la morcov? Cred ca incercam pruna, poate face singura.
Am inteles ca branzica nu trebuie data zilnic? De ce? Constipa?
Daria are doar o masa diversificata, cea de dimi, cu mar morcov rase si branza. La care primeste completare lm. Mananca cam pana pa semnul de 50ml din borcanel. Nu stiu dc 50ml=50gr. Mi se pare putin, dar abia suntem in a 2-a sapt de diversificare.
Am facut si eu roman si va fi greu de citit pt voi ca scriu de pe tel, dar sper sa nu ocoliti mesajul meu.
Pup. Noapte buna
Ma bag in pat langa frumusica mea, ca suntem doar noi fara tati si ne rasfatam amandoua. In ultimul timp am tot luat-o in pat cu mine. Oare se obisnuieste asa? Si daca da, si ce? Imi place la nebunie cand ma trezeste dimineata lovindu-ma cu piciorusele