Fluturasi de Martie Aprilie 2011 (49)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
pai papa bine smecherii tai viss, a mea ieri iar a vrut doar laptic
, eu ii bagam piureul, ea il scuipa
si era bun l-am papat eu dupa... apropo de piure cu ulei de masline, voi ati incercat sa vedeti ce gust are? eu da si nu-mi place...cah.. desi imi place uleiul de masline....eu sunt pe pricipiul sa-i dau ceva sa fie gustos...
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ailed_dota/ailed_dota.jpg)
ailed_dota spune:
asta ar tb sa facem sa ne bucuram... eu cand ma uit la Maria imi dau seama ce repede trece timpul
mami de fete frumoase:MARIA DANIELA (07.04.2003) si
DODO-ANDRA SIMONA (14.03.2011) si de ingeras
(2008)
![](images/user_woman.png)
pisucmic spune:
Neata dragelor!
Petru face vocalize dupa masa, e atat de dulce
Strumphi, Scrish, Madutza - ramane pe maine dimi la 10.30 la intrarea de vizavi de primaria mare, nu? Viss, sa stii ca se anunta vreme splendida maine, nu vii si tu totusi? Poti ajunge un pic mai tarziu ca sa fim toate si sa te ajutam...
Si eu vreau azi la Babyexpo, cred ca ma duc pe la 1 dar fara Petru, ca vreau sa trec rapid sa cumpar niste chestii.
Alexina, 12 pic de Vigantol pe zi mi se pare enorm fata de 2 pic cat e normal. Si hipervitaminoza D poate fi foarte perioculoasa - esti fata desteapta ca nu urmezi sfatul... Si lui Petru ii transpira palmutele si talpile, si ce daca?
Cand va citesc cu diversificarea ma doare burtica de emotie pe mine, ca se apropie, sper sa mearga bine, ca la voi! Si cand va citesc cu stat in picioare... noi stam in fundic dar se propteste in fata pe manute si oboseste dupa max 1 minut, nici nu-l pun pe perne sa nu-i obosesc coloana fiindca are timp o viata sa stea in fundic si picioruse... Deja in parc ii ridic o perioada scaunul mai vertical, si tare ii place!
Fug sa-l imbrac de parc, merge cu mama si eu la lucru!
Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu! Mami de dragalas Petru Constantin (02.04.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/millie/millie.jpg)
millie spune:
Neata
Maduta,Iony felicitari pt.realizarea puilor![](olala.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gimihaela/gimihaela.jpg)
gimihaela spune:
Salutare tuturor mamicilor si bebeilor! nu cred ca va mai aduceti aminte de mine, dar sa stiti ca eu va urmaresc indeaproape, va citesc tot timpul. Sa va spun cate ceva de David:mai avem o saptamana si un pic si facem 8 luni, mergem in patru labe, ne cataram peste tot, ne sezam singur in fundulet si mancam aprope orice, avem 8 kg 600g, 72 de cm si doi dintisori. Suntem cam plangaciosi de vreo saptamana pentru ca vrem numai in brate, vrem sa bagam de toate in gura iar mama nu ne lasa.
Cam atat...deocamdata
Citeam zilele trecute, cred ca e vorba de Alexina, ca i s/au recomanadat 12 picaturi de vigantol. Eu am fost zilele astea la pediatra si am primit aceeasi recomandare: 12 picaturi de vigantol timp de 6 saptamani, si timp de 2 luni calciu gluconic, cate 10 zile pe luna, Pediatra a spus ca David are fontanela un pic cam mare, si coastele nu stiu cum (adica un pic de rahitism). La fel m/a intrebat daca ii transpira manutele, picioarele si dupa cap, se pare ca nu e cam in reegula (david transpira foarte tare dupa cap, in rest la manute si piciorute nu).Iar in legatura cu fontanele si coastele lui David ii dau drepate pediatrei pentru ca si mie mi/au atras atentia (nu e ceva foarte vizibil, dar e acolo). So, eu am inceput tratamentul. Poate te mai gandesti Alexina, sau cel putin mai solicita parerea unui medic.
Incerc sa fiu mai activa pe forum si sa impartasesc din experientele mele de mamica. .
Sa aveti o zi frumoasa.
cami_antonia spune:
SALUTARE DIN NOUUUUUUUUUU
mi-am facut niste paine prjita si o savurez
ca tocmai ce mi-a LUAT SOTUL UN PRAJITOR DIN BULGARIA
ca la ei e TVA-ulk mai mic
si automat putin mai ieftine
la noi e frumos afara
dar bate un vantttttttttt
de ma disperaaaaaaaa
nu stiu ce sa fac cu iesitul afaraaaaaa
offfffff
cred ca mai stam in casa poate se mai potoleste
i-am dat iar mar blenduit lui petra
dupa 2 saptamani de pauza
si tot nu-i place
ea care e o mancacioasa
offffffff
e ca si antonia
da nici mie nu-mi prea plac
deci asta e
mai dar sunt ingrijorata
ca nu a luat iar nici un gram in 2 saptamani
offffffffffff
nu stiu ce se intampla cu ea
si ce sa ma fac
cate kg au ai vostrii sau aveau la 5 luni jumate?
cami_antonia spune:
viss multe mamici baga cereale biscuite sau lp in mar ca sa nu dea fructul pe stomacul gol
si e bine asa cum procedeaza
tu dai marul gol?
nu cred ca e prea ok
tu poti manca mar [pe stomacul gol?
eu nu pot ca ma roafde stomacul de numa
sa-mi zici cum a fost la baby expo
mi-ar fi placut mult sa ajung si euuuuuuuuuu
cami_antonia spune:
petra mea sta destul de bine in fundulet
cred ca la 6 luni va sta de-a binelea
daca o pun rezemata nu mai vine asa rau in fatacum venea pana acum
da eu o tot pun de la 4 luni
asa cate putin
la mine in brate
deci de aia
pe antonia nu am pus-o deloc pana la 6 luni
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
alexina sa sii ca si Anastasiei ii transpira cateodata manutele si talpicile, pediatra mi-a zis ca este ceva normal la bebelusi. dar totusi mi-a dat si fier sa-i dau pentru treaba asta vezi, 100 de pediatrii, 100 de pareri...
cami si la noi a fost cam vant si ieri si rece. eu i-am pus caciulita subtire si gluguta de la hanorac. batea cam tare. dar trebuie sa iesim si asa, ce sa facem.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/roxy_s/roxy_s.jpg)
roxy_s spune:
pisuc hai ca o sa vezi ce usor va fi cu diversificarea, mai ales daca o sa pape bine
gimihaela ce puiut mare ai, imediat 8 luni te asteptam mai des. de ce nu ne-ai scris pana acum daca tot ai citit?
catank tu ce mai faci? ai terminat cu teza? hai si povesteste-ne de voi. ce mai face Ioana, ai inceput diversificarea?
strumphitza ia zi tu, cum este la mama acasa? bine, nu? mai pleci inapoi la Londra?
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)