Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(19)
Raspunsuri - Pagina 8
alina_anto spune:
Buna dimineata!!
Sofia, eu sunt innebunita dupa ficatul de cod. Este o conserva mica, destul de scumpa, dar e singura conserva de peste pe care o pot manca. In rest, mananc somn pe gratar, pastrav la cuptor, halibut si crap. Iar la capitolul seminte/nuci/alune incerc sa mananc o data la 2 zile (ne luam in castronel si rontaim toti 3 la tv, Sarei ii plac foarte mult caju si nuci).
Si eu mi-am propus sa am 2-3 zile pe sapt fara carne. Ieri am reusit , de fapt nici nu am simtit nevoia, dar din obisnuita pregatesc zilnic o masa cu carne. Azi o sa fac un pilaf cu carne de gaina si supa cu taietei de casa. Diseara nu pregatesc nimic, merg la intalnire de gradul 0, cu o parte din verisoarele mele Suntem asa multe ca nici nu ne mai stim toate O sa fac si poze.
Va pup O zi frumoasa!
Olga, nu stiu daca ti-am spus ca am vazut si eu pozele. Esti o mamica tare frumoasa!!
Alina 22+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 apropos de Rares sa va povestesc o faza de duminica...eram prin parc si el tot se adreseaza cu bebelusa (si-a dorit mult o surioara) si eu ii tot spuneam ca e bebelusul, ca e baietel etc. la care el: mami uite cum facem: il crestem si pe asta si il iubim DAR pe urma mai faci si tu o bebelusa! eu ii spun: pai io ce sunt mami? la care piticul: fabrica de bebelusi, ce sa fii? si se pune pe ras...deci omu facea misto de mine bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si Poze noi www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica Poze |
Tare de tot
Pai sa mai faci mami si o fetitza
Alina 22+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Matzaila_81 spune:
Neata fetelor !
Mai greu, mai in sila raspund si eu la apel. Astazi constat o lipsa totala de chef pentru munca. Bine,este prezenta de regula dar azi e in forma acuta.
anahadasa spune:
Buna fetelor! Eu ma chinui cu o usturatoare durere de gat de doua nopti si nu mai stiu cum sa ma tratez, mi-e teama sa nu se agraveze, sa dau in tuse, ca asa se manifesta la mine raceala, de obicei... Tot caut ceva topicuri despre raceala, ca sa stiu ce mai pot lua in afara de ceai, lamaie, vit C, dar nu prea gasesc... Voi cum v-ati tratat?
Ana, mamica de Darius (2005), de Sara (2007) si viitoare mamica de gemeni pereche (18.01.2012)
Matzaila_81 spune:
Chiar nu am idee.
Sarea ajuta la durerile in gat dar e scarboasa sa te dai cu ea.
Sunt niste medicamente homeopate, intreaba doctorul de ele. Paragrip daca nu ma insel.
In rest multa caldura si somn.
My_Lady0091 spune:
Anna..TANTUM VERDE!
Olishka...Rebecca e mai bine..tot mucita..acum e pe Occilo si Broncho-vaxom!
Felicitari pentru mamicile de fititze!Eu tot astept ca a mea sa se transforme in baietel..dar nu cred!Deja caut nume de fetite, desi nu prea imi vine!Singurul care l-am bifat pana acum e Isabelle!
Ursuletz...chiar daca nu prea ai ce zice...tot te asteptam sa intri, macar asa la un salut..si sa ne spui ca esti OK!
Alina...ficat de cod?Nici n-am auzit pana acum..dar cu siguranta voi cauta si eu?Tot vad ca faci de papa cu gaini de tara?Cine ti le creste?
Bianca..si noi suntem cu imunitatea la pamant, asa ca te inteleg..la faza cu doctorii!
Sophia...abia astept sa vad pozele de la cununie...sunt sigura ca va fi suuuuuper!Multumim despre informatiile date refeeritor la Omega...
Gianina, ma bucur sa te citesc!
Matza...si pe tine!
Leeeeeeeeeeexi...unde ai disparut?
Alice...vesti de pe frontul de Vest?
Io-s in treburi azi..deci..va pup din mers!!!
Tare as mai dori sa mai stiu ceva despre fetele care au parasit fara voie odiseea:Porumbita,Chris70...YLARI, Elenusht, smufurash, Mihaelafalt!
Mady..tu cum esti?
*Blackmoon Lady 20+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
bulinuta27 spune:
anahadsa eu am fost bocna si mi-a spus sa iau asa: oscilococcinum, echinaceea cu vit C, stodal ptr tuse si paracetamol la febra. sunt homeopate si sunt ok in sarcina, scrie clar si pe ele! sanatate multa. eu am mai facut gargara cu apa cu sare...e scarboasa dar am scapat de durerilein gat si de faptul ca joia trecuta nu mai vorbeam deloc
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
dr_anca spune:
Salutare si de la Is!
Ana nu ai voie pastilute cu propolis? Eu ii dau fetitei si mai iau din cand in cand cate una dar nu am citit prospectul. Iti recomand pe langa alte remedii pe care le incerci sa faci gargara cu apa de gura de doaua ori pe zi pentru ca mai omoara bacteriile care se inmultesc la tine in gat. Ar fi de preferat sa fie cu alcool putin. Paradontax au apa alcool free.
Olga ce mamica frumoasa
Felicitari pentru rezulatate mamicilor si celor care au aflat ce ascunde bebe intre picioare.
Referitor la kg, nu este chiar o joaca de copil sa le dai jos. Spune asta o femeie care manca orice si nu se ingrasa. Asta pana sarcina trecuta. Atunci am adunat 18 kg si am ramas cu 4 kg 1 an si ceva desi nu mancam cine stie ce, pana nu am inceput sala de 3-4 ori pe sapt nu am ajuns la diemnsiunile dinainte. De 3 sapt nu mai merg la sala si deja am luat 6 kg dar imi fac iar abonament ca nu se mai poate
Din nefericire nu prea are legatura cat luam noi in greutate cu cat se dezvolta bebe.
De ce ma deranjau alea 4 kg? La inaltimea mea de 172 nu se vedeau in ansamblu dar cand ma asezam pe scaun si iesea o ditamai burta peste pantalon mi se facea rau
La multi ani Nicole cu intarziere!
O zi frumoasa!
Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 19s+
iulie 2008
anahadasa spune:
Multumesc pentru recomandari , am mai incercat cu Tantum verde, numai ca nu prea are efect... Am facut si infuzii cu ceai de tei, sper sa nu fie contraindicate, pentru ca astea intr-adevar ma ajuta. Mi-e groaza de inca o noapte la fel ca precedenta.... Bine ca nu fac febra, doar nas infundat si groaznicele dureri de gat...
Ana, mamica de Darius (2005), de Sara (2007) si viitoare mamica de gemeni pereche (18.01.2012)
anahadasa spune:
Mi-am sunat sotul sa-mi ia occilococinum, mi-am amintit si eu de el cand ai scris tu, bulinuta. Am si vitamina C cu propolis, sper sa fie utila, de ieri m-a prins raceala asta, dar e tare urata... Gargara nu pot sa fac, n-am facut in viata mea..
Multumesc pt ca v-ati facut timp sa-mi raspundeti, chiar imi sunt de folos sugestiile voastre!