Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(19)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Mady ma bucur tare mult ca ai ajuns acasa si ca te simti mai bine. Sa ai grija de tine si de bebe

LA MULTI ANI Nicole!!!

Multumesc fetelor pentru aprecieri Sincer sunt binevenite acum, n-am sa mint, caci sunt intr-o depresie totala, cand vad cum ma uflu in fiecare zi. Cred ca o sa ma fac iarasi maaaareee.

Kraluca pe David nu l-am luat la nunta caci nunta a fost in Chisinau si mai tare l-am fi chinuit. Macar daca am fi stat mai multe zile, dar asa Cristi a plecat de la nunta cu avionul la Timisoara la un eveniment, iar eu m-am intors tot a doua zi singurica (de fapt cu soacra, caci este nelipsita de la orice eveniment )
Legat de pompa - eu am avut manuala de la Avent si tare m-am folosit de ea mai ales la inceput pana mi s-a reglat productia, caci aveam prea mult lapte si aveam sanii pietroi, trebuia sa ma mulg de cateva ori pe zi, caci David sugea prea putin. Mi-a parut rau atunci ca nu mi-am luat una electrica, dar acum din aceea imi iau cu siguranta.

Catiusor da ce-i mai placea lui David gimnastica Ai vazut ce slabutel era uriasul meu?

Ale bine ai venit!!! Sa ai o sarcina usoara si frumoasa

MyLady cum se mai simte Rebecca? Off racelile acestea ma omoara si pe mine David intr-una este racit, desi i-am tot dat si ii dau chestii pentru imunitate. Astept sa se faca mai mare.

Bulinuta felicitari pentru baietel

Bubbles felicitari pentru rezultatele bune

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

offf fetelor...si eu ma gandesc cum va fi knd voi fi mamica, daca ma voi descurca....de-abia am grija de mine..si banuiesc ca instinctul matern vine atunci...pe zi ce trece iubesc tot mai mult minunea asta din pantec......cred ca toate vor veni de la sine atunci...io de-abia stiu sa tin un copil in brate d-apoi sa-i mai pun si pampers
- mi-ar placea sa beau si eu mai multa apa dar nu prea pot...nu prea mi-e sete..si apropo de pipilic...aolica...e teroare!!!-

-am fost azi cu sotu dupa ce am plecat de la medicina muncii, pe la Unirii sa vad sa-mi iau si eu niste pantaloni.am gsit la HM...sunt fumusei ,,knd ma vad cu burtica si cu pantalonii aia cu marsupiu doamne doamne, nu-mi vine sa cred....acolo gasiti si pantaloni de alte materiale nu numai blugi ( aia nu-mi plac deloc, ca eu sunt slabanoaga si toti sunt numere mari )....dar vreau sa spun ca salivam dupa pantofii cu tocuri inalteau aparut acu niste modele pfffiu...dar gata pauza!!!
- ma duc in pat sa ma odihnesc ca mi-e somn de mor...noapte buna fetelor si va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

alina, felicitari surorii tale. a mea e mai mare decat mine cu un an si 2 luni de ce crezi ca am vrut sa fac alt copil asa repede?

si eu sar peste baby expo, am cam tot ce imi trebuie pt copil. imi mai trebuiesc maruntisuri si astea le'oi lua eu

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Va multumesc din suflet pentru urari si va urez sarcini usoare si bebelusi sanatosi si voiosi !

Pentru mine a fost o zi frumoasa si plina de surprize, cadouri si flori. La servici mi-a iesit totul exact cum am vrut: am avut un tort super bun de 9 kg de la Ana si pizza (arhisuficienta) pentru colegi. Mai rau cu buchetele de flori ca nu am putut sa rezist cu ele in birou, mi-am cerut scuze si le-am mutat in alte birouri ( de la sarcina am senzatii caudate de miros).

Va invit la o felie de tort, una de pizza si un fresh de portocale (toate virtuale). Va pup !

Dragele mele mai am o saptamana si sunt si eu nasa de cununie. Momentan am rochite, am sanadale, pantofi, dar sunt foarte curioasa daca pana sambata ma mai incap.
Olishka- superbe poze, superb mamica esti ! Se vede ca v-ati distrat.
Mady – ma bucur ca sunteti acasa, sa ai grija de tine si de bebe.
Kraluca- si eu sunt pentru cel putin 2 copii, asa am fost intotdeauna. Legat de pompa eu am avut la David dar nu am folosit-o niciodata. Sfatul meu este sa astepti pana la momentul la care ai nevoie si daca ai nevoie.
Happymummy – ai luat doar 1.5 kg? Te felicit. Eu sunt la polul opus am luat cam 7-8 kg pana acum fara nici un effort suplimentar.
Sophia- te felicit pentru cununie. Nu mai stiu, cand ai zis ca o ai ? Si eu am stres cu rochita de nasa. Sambata o probez din nou, daca nu e buna fug la mall sa imi iau alta, off . Eu de ce nu vad poza? Ma duc sa mai incerc inca o data. Cat despre nume o sa ma inspir si eu din lista ta, imi dai voie ?
Bulinutza- felicitari pentru bebe-baietel

in 19+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Mady ce mi se pare ciudat este ca acum am mai multe intrebari de cum ma voi descurca decat inainte. Chiar ieri ii ziceam sotului ca nu prea am rabdare sa o iau de la capat cu un bebe mic...de fapt sper sa am rabdare, trebuie. La David am fost tare relaxata, mai ales pana la 1 an. Iar cand am fost graviduta nu prea mi-am facut probleme de cum o sa fie, doar abia asteptam sa devin mamica si sa nasc. Atat de mult imi doream sa nasc ca nici nu mi-era frica de nastere Acum este alta poveste...am o mie si una de intrebari...mi se pare tare dificil sa cresti 2 copii si cel mai greu mi se pare sa le oferi multa dragoste si in acelasi timp egala. Ar mai fi tare multe probleme carora nu stiu cum o sa le fac fata...

Am fost si eu la H&M, dar nu aveau hainute de gravida in Afi. Eu mi-am luat multe chestii de la Kiabi la preturi bune si de la Next. La H&M am vazut multe lucrusoare pentru bebe , dar mai astept un pic.

Mergi la inceput

Nicole o sa ma servesc cu de toate, macar stiu ca nu se pun

Multumesc tare mult pentru vorbele frumoase, va doresc sa aveti si voi o petrecere frumoasa si sa iti incapa rochita si sa te distrezi fara sa te obosesti prea tare

O sa aveti fetita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Nicole o sa ma servesc cu de toate, macar stiu ca nu se pun

Multumesc tare mult pentru vorbele frumoase, va doresc sa aveti si voi o petrecere frumoasa si sa iti incapa rochita si sa te distrezi fara sa te obosesti prea tare

O sa aveti fetita?

Multumim ! Da, cu siguranta ne dorim fetitza . Dar abia pe 6 octombrie aflam adevarul despre surpriza .

in 19+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

sa stiti ca si eu va citesc aproape in fiecare zi, dar daca nu am nimic de spus nu intru sa va plictisesc...

nu stiu daca sunt usor inconstienta, dar nu-mi fac griji despre cum o sa fie, nici nu visez noaptea... ziua sunt ocupata cu biroul, iar cand ajung seara acasa de abia apuc sa fac un dus, eventual ma mai uit la vreun episod pe vplay si se face timpul de culcare

oricum, fata de lucrurile prin care-am trecut (injectii in burta in fiecare seara, controale la doctor din doua in doua zile, o gramada de bani cheltuiti si fara nici un rezultat), sarcina mi se pare atat de simpla si de frumoasa... noi am avut probleme sa se prinda, incercam de vreo 4 ani dintre care ultimii doi petrecuti la doctor. Nici eu nici sotul nu aveam vreo problema concreta - dar se pare ca 20% din cazurile de infertilitate nu pot fi explicate.

nu vreau sa va povestesc despre sentimentul de neputinta, cand ma indopam cu hormoni in fiecare luna sa stimulez ovulatia, apoi venea momentul inseminarii/ FIV-ului (ca am facut si din astea), apoi stateam 2 saptamani cu nervii la pamant asteptand sa vad daca a functionat, aflam ca n-a functionat si trebuia s-o iau de la capat, ca poate luna asta avem mai mult noroc...

asa ca fetelor, eu acum sunt foarte relaxata, si cum o sa ne descurcam ca parinti, si cu kg in plus... bebe-le sa fie sanatos, ca pe restul le descurcam noi cumva. Macar o sa fie lucruri care sa depinda de noi, nu ca pana acuma cand orice faceam nu parea sa dea rezultate

hai ca v-am inebunit, cred ca sunt obosita si cu chef de vorba :)
noapte buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophia_m spune:

pe 21 octombrie avem cununia Nicole
eu maine merg la cumparaturi, poate nu mai incap in haine cand va fi cazul
poti sa te inspiri linistita, cand mai gasesc si altele le pun aici

eu m-am informat pana acum despre pestele permis in sarcina, bogat in Omega 3 si de maine mi-am propus sa am 2 mese de peste pe saptamana, ca pana acum cred ca am mancat o portie la 2-3 saptamani

acuma, cele mai bune conserve sunt cele de sardine..tonul contine mercur
ca si firma, la preturi acceptabile si calitative ar fi John West si Marco Polo (sardinele de calitate in conserva nu trebuie sa aiba cap, branhii si trebuie sa fie eviscerate)
sunt si altele mult mai bune dar ajunge conserva la 30 de lei( mult prea mult totusi)

apoi preparat la cuptor sau la aburi- macroul, hering, somon
am citit ca e f important sa fie stropit cu putin ulei de floarea soarelui sau de rapita pentru a se obtine un echilibru intre omega 3 si omega 6

si bineinteles gustari zilnice din nuci, pentru ca sunt cea mai buna sursa de omega 3, iar semintele de dovleac crude si migdalele sunt bune in omega 6

inainte mancam peste saptamanal, nuci, legume si toate cele sanatoase si acum cand trebuie sa mananc cat mai sanatos parca am luat-o pe campii, dar de maine ma redresez, ca trebuie sa am un copil sanatos si destept

aflai si eu ce se intampla daca ai deficienta de omega 3 in sarcina, nu vreau sa ma tampesc mai rau decat sunt deja...

"Lipsa acidului gras esential Omega 3 pe perioada sarcinii poate cauza multe probleme de sanatate femeii insarcinate, dar si fatului. Trebuie retinut faptul ca fatul isi ia Omega 3 prin placenta din ceea ce mama insarcinata ii ofera, mai exact din hrana pe care ea a consumat-o. Daca aceasta nu este suficienta, atunci fatul isi ia resursele din depozitul existent in organismul mamicutei. Studiile arata ca aceste depozite pot fi localizate in creier, ceea ce rezulta intr-o pierdere de 3% din celulele creierului mamei. Daca gravida are o deficienta in acest sens, acest lucru isi pune amprenta si asupra dezvoltarii fatului. Acest tip de deficienta poate duce la nasterea prin cezariana, la o greutate mica a bebelusului la nastere, la depresia postpartum."

si uite ce inseamna cand incepi sa pierzi din celule, am uitat sa spun si eu ..
Ale, bine ai venit, sa ai o sarcina usoara, minunata si un bebe sanatos tun

am plecat la
sa aveti un somn linistit si vise frumoase

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele

aerilian, alina anto sigur va gasiti ceva sa va imbracati...eu mi-am luat de la H&M o rochitacare nu e de grvi neaparat si cred ca intru in ea pana la 6 lui...nu uitati ca io-s cat casa deja ...felicitari ptr evenimente!

olishka cati ani are David? noi am avut probleme mari anu trecut cu Rares, dar mari, am ajuns la Viena din cauza ca dr de aici nu ii dau de cap. printre altele am inceput un tratament cu bronhovaxon. acum nu stiu daca de la asta sau de la ce preparate i-au mai dat ei aoclo dar doamne Ajuta din martie nu am mai avut probleme cu el! poate poti sa intrebi dr!

nicole mmm ce de bunatati am primit

sophia eu am inceput sa iau omega 3 pastilute la recomandarea dr. asa mi-a dat si la Rares ca sa fie cupilu inteligent...si chiar e

apropos de Rares sa va povestesc o faza de duminica...eram prin parc si el tot se adreseaza cu bebelusa (si-a dorit mult o surioara) si eu ii tot spuneam ca e bebelusul, ca e baietel etc. la care el: mami uite cum facem: il crestem si pe asta si il iubim DAR pe urma mai faci si tu o bebelusa! eu ii spun: pai io ce sunt mami? la care piticul: fabrica de bebelusi, ce sa fii? si se pune pe ras...deci omu facea misto de mine

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput