Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(19)
Raspunsuri - Pagina 6
mommy_to_be spune:
In primul rand vreau sa va doresc sarcini frumoase tuturor, nasteri usoare cu prunci sanatosi si frumosi.
In al doilea rand, imi cer scuze ca dau buzna pe la voi asa, pe nepusa masa...
In al treilea rand, as vrea sa va prezint magazinul meu de botosei handmade, pentru bebei. Am si eu o minune in varsta de 1 an si 4 luni pe care am incaltat-o cu botosei facuti de mine si inca o incalt. Trageti un ochi si vedeti de va intereseaza ceva
http://www.breslo.ro/Shop/mirabelle
gianina1983 spune:
HEI Kraluca poop am citit mesajul tau dar zau daca ma pricep sa iti raspund tot pe privat,pana ma prind ce si cum ne vedem pe acilea sau ma poti trece pe mes si sa vb mai mult ,poop si ne auzim(id:gianina_anton)poop daca mai e cineva care vrea sa vb mai mult pe mes poate lua id nu ma deranjeaza
bubbles21 spune:
Buna ziua.
Au venit rez la triplu test.Va scriu imediat cat am eu si ce intervale de referinta dau ei sa vedeti si sa va dati cu parerea daca e rau sau bine
19+
bubbles21 spune:
No,astea sunt
Rezultate Intervale de referinta
Alfafetoproteina gravida 39.60 15-150
Multiple of median 0.94 0.8-3
MOM crectat 0.99 0.8-3
HCG total in sange
Sarcina 16-21 sap 24075 4720 -+ 80100
MOM 1.10 0.8 - 3
MOM corectat 1.50 0.8-3
Estriol liber
17 sapt 4.40 1.5-6.6
MOM 1.22 0.8-3
MOM corectat 1.30 0.8-3
The calculated risk for Trisomy 18 is <1:10000,which indicates a low risk.
Biochemical risk for Tr 21 1:2210
Age risk 1:1075
Neural tube defects risk 1:8470
19+
adrianaBuc spune:
bubbles, e bine.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o maseluta
19+
aerlilian spune:
Cati, eu sunt la fel de pipilicoasa ca tine, dar problemele mele sunt noaptea, mai mult decat ziua.Dar am inceput sa beau mult mai multa apa decat inainte de sacina.Daca inainte beam o cana pe vara, acum beau 2,5l pe zi lejer...
Sophia, crezi ca este vreuna dintre noi care sa nu se gandeasca la cum isi va creste copilul, daca va fi in stare de educatia potrivita, etc?Toate ne gandim, toate ne facem griji...Mai nasol e altceva.Eu, de exemplu, ma tem ca voi deveni atat de subiectiva si orbita de iubire, incat nu voi mai fi in stare de ratiune...Ma tem ca nu cumva sa tolerez lucruri de netolerat si sa-l vad pe al meu cel mai si cel mai fara ca el sa fie...In alta ordine de idei, pe 21 oct se casatoresc si finii mei, pe 22 sunt nasa de cununie.Nu-ti pot spune in ce agitatie ma aflu...Rochia mea se va "construi" dupa data de 5 oct.Asta in cazul in care nu va fi suficienta pentru mine o prelata de masina care sa ma acopere toata...
Iaura, cred ca am mai spus in capitolele trecute, dar merita repetat...Medicii au pareri atat de diferite in orice situatie...Doctorita mea mi-a spus textual ca o doare in cot de cate kg iau eu, important fiind ca bebe sa fie bine.Ea insasi a luat la prima sarcina 40 kg!!!Nu ca asta ar fi un lucru bun, dar acum, arata super ok.Deci, te incurajez, incurajandu-ma: hai sa ne gandim mai putin la cat se pune pe noi, chiar daca e deprimant cand ne privim in oglinda.Nu e satisfactia enorma cand ti se spune la eco ca bebe a crescut si e bine?
Fetele bucurestence, stiti ca avem baby expo in weekend la Polivalenta, nu?Perioada este de fapt 22 - 25 sept.Mergeti?
alina_anto spune:
Bine ai venit Ale!!
Ghiulten imi comand de pe babystuff (punct ro). Au multe magazine din UK de unde poti comanda, ei isi adauga un comision si ti le livreaza in 2 sapt. Eu colaborez cu ei de vreo 3-4 ani.
Alina 22+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aerlilian Fetele bucurestence, stiti ca avem baby expo in weekend la Polivalenta, nu?Perioada este de fapt 22 - 25 sept.Mergeti? |
Eu nu merg. Am fost acum 4 ani si am simtit ca ma sufoc de atata aglomeratie. Gasesti promotii, e ok, dar sa rezisti psihic si fizic. Eu nu fac fata, evit aglomeratiile in general.
alina_anto spune:
Pe 22 octombrie suntem si noi in sarbatoare: se cununa civil sora mea!!!! Abia astept!!! Nici nu mai conteaza ce o sa imbrac, ce cadou le facem, ne descurcam atunci. Important e sa fim sanatosi, fiindca nu as vrea sa ratez pt nimic in lumea momentul asta. Mai ales ca noi suntem foarte foarte apropiate. iar decesul mamei noastre (acum 11 ani) ne-a unit si mai mult. Si in plus e o diferenta foarte mica de varsta intre noi: 1an si 1 luna.