Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(19)
Raspunsuri - Pagina 5
bulinuta27 spune:
am uitat sa va spun...am inceput sa il simt ...usor dar il simt ..uitasem cum e
cu insomniileeu stau prost de tot...nu exista nici o noapte pe care sa o dorm cap coada iar ziua sutn rupta la sevr
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
iaura21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Matzaila_81 . PS. sa nu uit, voi aveti dureri de burtica? la mine se intampla ca uneori cateva minute sa ma doara burtica rau si sa fie ca o presiune acolo. pe langa asta sunt ingrijorata de greutate, 20 de saptamani si doar 2 kg? |
o matza,las' ca pui pe tine de acum incolo, poate unde nu ai luat nici vitaminele ( eu personal nu inteleg de ce, mai ales ca ai avut si greturi si varsaturi la greu,dar dr. tau stie ...)..ce sa mai zic io ca am pus 8 kg ,iar dr. de familie mi-a pus restrictii la papa ,dar pe care greu o sa le tin,cica mai nou ideal ar fi sa luam 10 -12 kg in sarcina ,clar o sa le depasesc dar asta e ,nu mai stiu ce sa fac altceva,ca tre' sa papam amandoua
minunea mea 23+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
gianina1983 spune:
Buna ziua gragelor ,,,am vazut ca cineva nea ceartat ca intram fff rar unele fete sa stiti ca eu va citesc permanent doar ca nu am nici un fel de vesti si atunci nu vreau sa postez doar prostioare de zi cu zi ca sa nu deranjez inutil sa stiti ca imi sunteti toate dragi si chiar nu asi abandona bulgarasii pt nimik sunt sigura ca vor veni zile cand vom srie atat de mult de nu o sa reusim sa citim.LA MULTI ANI!!!NICOLE sa fii sanatoasa fericita si implinita alaturi de cei dragi.ALE bine ai venit printre noi,felicitari fetelor pt carcioarele roz uiteasa se aduna fetitele,,poop si pentru baietei deasemeni.Aveti grija de voi si de burticute si sa ne auzim cu bine
iaura21 spune:
citat din mesajul lui AleDutulescu Buna fetele! mai primiti o burta in gasca voastra? bine ai venit ,alexandra, ti-am citit mai demult cateva articole,ma bucur ca ai reusit sa fii graviduta ,iti stiu oarecum povestea http://tt.lilypie.com/cIOAp2.png Ale |
minunea mea 23+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
iaura21 spune:
citat din mesajul lui aerlilian Sofia, scumpa mea, nu esti campioana la kg luate!Din pacate, sunt convinsa ca te-am detronat!Am luat 8 kg pana la 20 saptamani.Singurul noroc e ca sunt foarte inalta (1,76), dar asta nu ma multumeste.Nu stiu ce voi face pana la final si nu stiu nici cum sa lupt cu foamea.Sper doar ca de acum incolo, sa se puna mai putin...Am ajuns la 76kg... |
cam pe-acolo si eu...75kg la 1,72 inaltime ...dar un medic ,nu ginecolog, mi-a spus azi ca am burtica ,cam mica,mie nu mi se pare la inaltimea mea ,dar fiecare cum crede...
minunea mea 23+
Matzaila_81 spune:
Iaura, am inceput sa iau vitaminele de saptamana trecuta. Ametelile tot nu ma lasa. Stiu ca o sa fac burtica pana la urma. Nu inseamna ca cine incepe cu cele mai putine kilograme nu termina cu cele mai multe. Eu imi doresc sa fie baietelul sanatos.
Ma gandesc la el si mi-e greu sa mi-l imaginez la mine in brate. Oare ce o sa simt?
Mi se pare ireal totul. Uneori parca nici nu sunt insarcinata.... Sotul ma cearta ca eu nu ma imaginez mama dar spuneti-mi sincer voi cele cu copil deja, v-ati putut imagina sentimentul inainte sa-i tineti pentru prima oara in brate?
Eu cred ca e ceva mai presus de imaginatie si de care nu-ti dai seama decat atunci cand traiesti pe propria piele cum este.
In fiecare zi ma gandesc la altceva dar toate sunt legate de el.
bulinuta27 spune:
ai nostrii cupilasi de la odiseea anterioara au implinit 5 ani si noi inca mai scriem acolo, nu toate e drept dar totusi mai scriem plus ca ne mai vedem/auzim la tel
matza asa eram si eu la prima sarcina...iar acum sunt si mai rau...parca nu mai vine un bb...nu constientizez prea bine sa vezi cand o veni ce contienta o sa fiu
cu kg nu pot sa intru in vorba cu voi...am plecat de la 86...am 90 la 16+ deci
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
iaura21 spune:
la multi ani nicole ,sa fii sanatoasa si tu si bebe si toti
matza ,aia conteaza pana la urma ,sa fie bebele bine,kilele mai putin (bine pt. mine care toata viata am fost o slabanoaga ,pan' la 30 de ani,acum nu suport sa ma ingras f. mult dar se vede treaba ca nu pot controla asta)
de dureri nu pot sa-ti spun ca eu nu am ,inca( am avut pana la 12 sapt. mai mereu dar acum destul de putine),doamne ajuta in continuare la toata lumea
am uitat sa felicit 2 viitoare mamici de printese ,sofia si puiutza ,ma bucur pt. voi mai ales ca v-ati si dorit fetite...dar si mamicile de printisori,am uitat care sunt dar stiti voi
mady, ma bucur ca ai iesit din spital si ca esti mai bine, dar ai grija mare de tine de acum incolo,cum au zis fetele care au trecut prin asta,mult repaus ,e greu dar daca-i musai cu placere, ar trebui
sophia ,si eu am o vopsea blond cenusiu,sper sa iasa pe acolo ,desi culoarea ta e faina ,nu as avea probleme sa ies asa dar sa fie uniform,ca am deja 3 nuante in par
minunea mea 24+
sophia_m spune:
Matza si eu am nopti in care nu ma ia somnul de ganduri..
ma tot intreb daca o sa ma descurc cu copilul meu, daca o sa fiu o mama buna, responsabila, daca o sa stiu sa ii dau o educatie buna, etc..
eu zic ca e firesc pentru orice femeie normala la cap sa aiba temeri si ganduri de genul asta..cand o sa ne vedem cu minunile in brate cu siguranta o sa stim exact ce e de facut
mai acum cateva nopti am visat ca nascusem si eram cu bebe acasa si incercam sa ii pun pampers si nu reuseam, nici in brate nu puteam sa il tin ca se tot incovriga, nici cine stie ce sentimente nu aveam pentru el(ca era baiat in vis), parca era un copil necunoscut si ma gandeam ca sunt denaturata si nu ma vrea nici copilul si m-am suparat si l-am lasat cu maica-mea si am iesit afara sa ma plimb si sa ma linistesc...
nah
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png
18+
bulinuta27 spune:
iaura ce poza cu burtica ai acolo la avatar
sophia eu si acum am nopti cand ma gandesc daca tot ce fac ptr puiul meu e de ajuns...ptr doi o sa mi se mareasca noptile cred...dar asa e normal cred
Poze noi
Poze