Bulgarasii de ianuarie-februarie 2012(19)
Raspunsuri - Pagina 4
Alice_Elena spune:
ale, bine ai veenit. mai zi'ne despre voi.
fetele desteptele care ne tineti listuta frumoasa si la zi, nu scoateti indicatiile alea de la sfarsit cu schimbarea capitolului si ce mai e in plus?
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 23+
My_Lady0091 spune:
Matza...io am inceput sarcina la sala cu 74 kg/1,66m si acum la ultimul control aveam 71 kg...deci am slabit 3 kg..bebe avea 300 gr. la 18 sapt.deci acum 2 sapt!
Bun venit,Ale!!!
Io m-am gandit sa mai "machiez" prima pagina...mi se pare cam stufoasa..insa tre' sa am acceptul tuturor, ca aici e casa tuturor si mergem pe egalitate-n toate!Daca lexi are idei poate incepe...participa si ea..si oricine are idei si se pricepe!Parola o avem toate!Cine n-o are..s-o ceara!
Azi am gatit o mazare cu dovlecel..rosii de gradina..si pulpa de curcan!Maine fac o ciorba de burta!
Rebecca mi-e mucita...asa ca am vreo trei nopti la activ de dormit cu intreruperi la greu.Azi noapte am adormit la 04.00, din cauza de insomnie(prima)!
Pupici!
*Blackmoon Lady 20+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mady_19 spune:
bun venit Ale....
- la multi ani Nicole, sa fii sanatoasa, iubita si sa te bucuri de tot ce-i mai frumos!
- da fetelor, sunt si eu nora de 2 soacre..numai ca mi se pare asha cam dificil.....tot mamicutza mea ar putea avea grija mai multa de mine dar din pacate nu sta in bucuresti...soacra buna e o femeie buna, gateste bine dar nu pot sa o chem mereu la mine sa-mi faca aia aia aia..[:D..iar despre soacra vitrega ce pot spune: ca nu-mi place mancarea facuta de ea...e o femeie cu intentii bune si vad ca in ultima perioada se ingrijeste mai mult de mine, ma suna mai des ( si culmea ca sta la etajul 6 in scara cu noi )...as fi rea daca as spune ca nu ma pot baza pe nici una din ele..fiecare in parte are stilu ei...
- aveti dreptate fetelor, trebe mai mult repaos si sotu meu imi spune sa stau cuminte cu lucrul...dar nu va imaginati ca este o meserie care mie imi place mult...tocmai s-a inceput la scoala de machiaj o alta serie si eu lipsesc..imi place sa stau cu fetele...sa le impartasesc cat pot de mult din cunostinte, sa le sfatuiesc...atmosefra e una placuta, am un servici slavaDomnului foarte placut...si asha rau imi pare ca nu mai pot face fatza ca inainte...mai ales ca sunt o persoana activa...dar acum bebeluca mea conteaza si abia astept sa mergem miercuri la morfologie!!!
- si in casa, chiar daca stam in garsoniera mi se pare ca trebe ordine tot timpul si nimeni nu le face k tine...
- listeria aia am luat-o din lapte sigurrrrr...k am baut lapte crud la inceputul sarcinii...stiti ca au aparut dozatoare cu lapte..si mi-era pofta si am baut asha proaspat..nefiert nimic...si iata consecintele...acu suflu si in iaurt cum e vorba
- bebeluca mea e cam cuminte de cateva zile....de-abia o simt o data la nu stiu cate ore...sper sa-i fie bine acolo..doamen abia astept sa o tin in brate...-
-io vreau sa zic ca la inceput aveam 41 si ultima data aveam 46kg.....burtica mea e marisoara, sunt curioasa cat mai creste...acu tre sa ma deplasez prin oras sa-mi mai iau ceva in incaltat k la mine toate sunt cu tocuri si o singira pereche de sandale de vara cu talpa joasasi de-acu nu mai sunt chiar temperaturile alea..
in 22+
Alice_Elena spune:
my lady, mie nu imi place sa ma bag unde nu ma pricep. d'aia apelam la voi
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 23+
mady_19 spune:
KRALUCA- doctorita mea este ok, sha zic eu..si mie mi se pare uneori ca nu imi da asa multe informatii pe cat as vrea..adica sa dezvolte mai mult subiectele...am fost plecata la congres in strainatate si de aia nu a raspuns la telefon cateva zile, dar in rest ma suna si dimineatza iinapoi in cz ca nu poate raspunde imediat la telefon.....si apropo.ziceam io odata ca nu mai stiu ce e normal si ce anormal in sarcina...pe internet scrie ca e normal sa mai ai dureri de astea, ca e normal sa mai sangerezi putin ( intr-o anumita luna ), eventual chiar si contractiile astea ndureroase nu sunt periculoase...la mine burta mai mereu se intareste...tot normal e sa mai ai si scurgeri si etc etc....iar la medic cand ma duc,parca a picat cerul....intr-adevar contractiile astea pe care le am io nu mi se par normale..nu mi se pare normal sa ma opresc din mers pe strada ca nu mai pot pasi....ah si inca ceva..knd mi-a zis medicu de familie ca am listeria, io citind tot pe internet, i-am zis ca e de la alimente probabil, la care ea a negat, ca nu are nici o treaba....
- inca o chestie..cred ca daca sunt 10 medici, 10 pareri diferite sunt...mama soacra vitrega a vb ea cu un alt doctor si ala i-a zis ca listeria nu e periculoasa decat in primele 2 luni...asha ca..tot cu Dumnezeu inainte...cred ca v-am plictisit...
tebligia spune:
ALE bun venit sarcina usoara si bebe sanatos
la multi ani NICOLE
Dureri de burtica mai am si eu dar nu asa de tari, eu am avut la inceputul sarcinii dureri mari dar au trecut cu nospa
cat despre contractii eu am cand nedureroase cand dureroase , pt cele dureroase dr mi-a dat gynipral o jumate de pastila la 8 ore nu mai mult de 3 zile
aerlilian spune:
Sofia, scumpa mea, nu esti campioana la kg luate!Din pacate, sunt convinsa ca te-am detronat!Am luat 8 kg pana la 20 saptamani.Singurul noroc e ca sunt foarte inalta (1,76), dar asta nu ma multumeste.Nu stiu ce voi face pana la final si nu stiu nici cum sa lupt cu foamea.Sper doar ca de acum incolo, sa se puna mai putin...Am ajuns la 76kg...
sophia_m spune:
nu-i bai Aerlilian, le dam noi jos dupa aceea
eu fusei ocupata azi..
am sunat la primarie, m-am interesat de cununie si am stabilit cu toata lumea ca ramane pe 21 octombrie
apropos, un mos nebun din nu stiu ce tara a prezis ca pe 21 octombrie vine apocalipsa, ce data am ales si eu
soacra-mea e ocupata cu lista de botez, pana acum are 100 de persoane, cu ce o sa se adune si de la mine cred ca ajungem la 150, drept pentru care trebuie sa se apuce sa caute locatie, sa se intereseze de meniuri, preturi, muzica si ce alte obiceiuri mai sunt pe la ei
botezul il facem la Tg Jiu, socrii se ocupa de tot, grija asta mi-am luat-o de pe cap
adevarul e ca am niste socrii, sa-mi traiasca
si acum la cununie e pregatita sa vina incarcata cu borcanele de zacusca,legume, cartofi, must, muraturi, snitele, chiftele si toate prostiile ce le poftesc eu si nu imi place sa le gatesc.
asa a fost mereu ea, eu nu am facut deranj la mine acasa, ea mi-a trimis totul de-a gata...cam la fel si cu maica-mea
sunt norocoasa cu asa viitoare bunici
ne-am apucat de mancarica, va
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev049prs.png
18+
bulinuta27 spune:
va pup fetele
felicitari mamicilor care au aflat sexul si ptr rezultatele bune la amnio!
eu am avut doar o saptamana din doua de concediu iar saptamana trecuta m-au chemat la lucru de unde m-am si procopsit cu o raceala crunta...toata saptamana m-am tarat ca un sarpe...si acum sunt fonfaita (am o sinuzita veche si e jale)
am aflat si noi ca e totul ok lunea trecuta la o echo morfo si ca o sa avem baietel ...fetita mea e tot baietel ...acum dai cautare dupa nume de baietei: Luca, Andrei? ...nu sunt convinsa inca
v-am mai citit dar nu am apucat sa scriu nimic caci sapt trecut a fost una nebuna aici la serv...si asa se preconizeaza si asta ...ma rog noi sa fim sanatosi!
va pup si mai revin
rugaminte: treceti-ne si pe noi cu caruciorul albastru
bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
catiushor spune:
-Ale, bine ai venit !!!
-Matza draga, si eu am avut perioade cu cremvusti, acu 2 sapt nu ma puteam dezlipi de ciocolata, dar uite am reusit de o saptamana si ceva sa manac fara prajeli si grasimi gatite, fara dulce si de vineri mananc fara sare. Vreau sa-ti spun ca e ciudat cand mananc, dar in rest ma simt extraordinar. Si tenul arata mai bine.Dimineata cerealele sunt lege pt noi( de acolo asimilam B-urile), fara lapte pt ca imi apare si mie in gat o albeatza. iau calciu din fructe si legume. Acuma mananca si tu ce poti, dar incearca sa compensezi cu fructe si legume crude.
-As vrea si eu doua soacre, ma gandesc ca s-ar fi ciondanit una cu alta si m-ar fi lasat pe mine in pace, dar asa....
-Alina nici mie nu imi aparea poza pt ca era logat Ady. M-am logat pe contul nostru si pozicile au aparut. Apropo, Sofia, mie imi place cum a iesit si cum iti sta, chiar asa mai inchis.
Va intreb cum va descurcati cu pipilica. Eu fac toata ziua si nu apuc sa beau nici 1,5 litri de lichide pe zi...M-am saturat sa pazesc baia. Uneori ies din baie, il simt pe bebe cum topaie pe vezica mea si in secunda doi tre sa fug iar....acuma tre sa merg la doctor in oras si mi-e groaza fara o toilett dup mine.
gravidutza 22+ de bebitza Gruitza
A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!