Fulgusorii de nov.dec2009 merg la cresa!{16*}

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Sun multumesc mult....cred ca asta este...

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

Asa speram si eu sa aflu ca nu-i bai daca mai aman diversificarea... imi e foarte la indemana alaptatul pentru ca in primul rand ea doreste f mult asta... si nu se sfieste s-o arate ... prefer s-o stiu pe ea bine... legat de tonele mele mai bine ma duc in padure (vorba bancului, daca-l stiti)... sunt urata rau! dar nu asta e cel mai important lucru acum... iau deja vitamine ca simt ca ma sfarsesc pe la sfarsitul zilei... imi pun speranta intr-un aparat de fitness ce-o sa-l achizitionam in decembrie cand o sa ne mutam la casa si o sa avem mai mult loc, si eu mai mult timp, sper... nu-i vorba de cum arat neaparat, ci mai ales de cum ma simt ca parca-mi plezneste pielea pe mine... inainte sa incep tratamentul pentru vitro eram in jur de 55 de kg si de cand tot o duc intr-o sarcina nu reusesc sa ma mai identific cu cea care am fost odata... sunt convinsa ca nu voi mai putea sa fiu niciodata ca inainte dar macar sa nu mai arat a femeie de 30 de acum 40 de ani Nu stiu cat slabesti cu alaptatul... la mine nu a fost cazul... am luat in ambele sarcini cate 30 de kg si dupa sarcina slabitul a fost un adevarat cosmar... acum nici nu mi-am batut capul din cauza alaptatului si se vede

pishko Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Si acum intr-o nota mai vesela...
Am descoperit azi un parc suuuperb!!! Ne-am plimbat vreo 2 ore, mihai era innebunit nu stia unde sa alerge mai intai... este mai curand o padurice cu multe alei, cu un lac imens in mijloc, cu loc de plaja, cateva restaurante, loc de joaca pentru copii si muuult aer curat... m-am simtit ca la munte... mirosea asa frumos si curat si salbatic... imi pare rau ca nu l-am descoperit mai demult dar sper sa recuperam cat putem de-acum incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Miha...lasa padurea!!!!Iti spun si eu ceva:poti fi tu acum muma padurii dar aceste momente cu tine si copii tai, alaptatul,sarcina,cresterea lor...aceste momente sunt unice...si crede-ma nu iti vei mai aminti cum aratai tu ci cum atatau ei..ce faceau...si momentele speciale...clipele de nesomn..momentele de disperare...succesele...

Corpul are timp sa-si revina...si tu timp ai...si chiar daca nu vei mai arata ca un fotomodel...vei fi oglinda in fata lumii ca esti mama...ca acest corp al tau a fost calauza pentru viatza si e ghid pentru ea in continuare!

Eu te admir...si chiar daca ai arata ca un mamut...eu te voi iubi mereu pentru sufletul tau cald, bun si unic!

*Blackmoon Lady 20+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Vias...eu iti recomand sa-l scoti la plimbare seara..dupa 19.00, o ora, jumatate-cat poti..cum poti...dar!lasa-l sa-si consume energia...adica:plimba-l de mana, pe jos, fara carut..lasa-l sa alerge, sa se catere...sa-si consume energia...fa-i o baie inainte de culcare..lasa-l sa se joace in apa-in cada.poti sa-l lasi si juma de ora...mai joaca-te cu el..citeste-i, canta-i,etc...si cand va fi indeajuns de obosit..va adormi relativ usor, fara sa se mai chinuie!

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Lady ca de obicei ai o vorba buna mereu ... Bancul cu padurea era legat de alta situatie... nu am facut legatura cu muma padurii Cica Bula era urmarit de niste soldati in razboi, si ajunge la o fantana si se arunca acolo sa se ascunda. Vin si soldatii dupa el acolo si striga unul dintre ei: aloo e cineva acolo? Si bula repeta dupa el ca si cum ar fi fost ecoul "aloo e cineva acolo?" apoi soldatul zice " cred ca aluat-o spre padure" bula si el zice ca ecoul "cred ca aluat-o spre padure"... soldatul: "mai bine ma duc in padure!!!" bula si el: "mai bine ma duc in padure!!!" soldatul iar "dar sa arunc mai bine o grenada in fantana!!!" La care bula zice: "mai bine te duci in padure!!!"

Mergi la inceput

stiu bancul...dar daca tot te intitulai asa urata...am dus-o si eu pana la extrem..ca sa punctez mai bine ideea..

si mai urata ca muma padurii, nu cred ca exista...poate..ea:

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

buna dimineata

am pentru toate fetele ...poftiti va rog!

Pishko si eu am fost in situatia ta...asta cu slabitul cand alaptezi cred ca tine de vreun mit ceva...oricum, nu e o regula pentru toata lumea...nici eu nu am slabit nici un gram macar cat am alaptat..dar...la unele merge, la altele nu...clar!!!
Dar cred ca sfaturile primite de la Sun sunt cele mai bune, a studiat foarte mult pe tema asta, asa ca sigur stie mai mult decat noi toate de aici..
Si eu ma simt extrem de grasa...normal...cand am ramas insarcinata cu Darius aveam 58 de kg...dar si atunci ma consideram grasa, ca si eu ma plimbam intre 52-54 de kg.... si o sarcina dupa cealalta m-a dus la 95 de kg in ziua in care l-am nascut pe JR. Din spital am plecat cu 86 de kg si dupa ce nu am mai alaptat am tinut un regim si am ajuns la 75 de kg actuale. dar tot sunt supraponderala, tot sunt greoaie..si parca nimic nu merge..decat infometarea care nu e o solutie pentru mine...

si eu ma simt ca naiba cand trec pe langa o vitrina si ma vad, urasc gusa cu care m-am ales...nu am simt bine in pielea mea, clar imi doresc sa slabesc..dar inca sper sa gasesc solutia care sa mi se potriveasca....

Stiu ca-ti este greu, dar si situatia asta va trece, cred cu tarie ca acum importante sunt momentele traite alaturi de puii tai si de sotul tau...ai timp sa slabesti, sunt convinsa ca vei slabi!

Azi am un miniexamen care va fii usor de trecut...dar urmatoarea perioada pentru mine va fii foarte solicitanta...
Apoi voi merge la cumparaturi si voi face sigur si tiramisu cu fr de padure
Voi mai face si tort la metru si cremsnit.
abia astept ziua de duminica, socrela mi-a spus ce cadou am sa primesc...un tv pt bucatarie

va pupacesc...haideti ca intram in we

Mamica lui JR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Haideti fetele la ....
tiramisu am vazut ca ni-l pregateste Vias

Pishko, semnele cand in Bb este pregatit sa manance altceva decat tzitzi sunt la majoritatea cam asa: a disparut reflexul de a impinge cu limbuta afara din gurita, arata interes pt mancare, stie sa stea singur in fund. Linsul lucrurilor nu se pune c linge si chei de masina dar nu-i dai voie la volan...
Paradoxul este ca statul in fundulet singur il invata majoritatea copiilor destul de darziu adica dupa ce se tarasc undeva in medie dups 7 luni...deci observi deja neconcordanta propovaduita de cei ce sustin diversificarea de la varste mai mici.
Interesul pt mancare poate sa dureze, mai ales la cei fara apetit ,insa ma gandesc ca oricum o pui cu voi la masa cand ii dai de papa la Mihai , asa ca vede la el ce se intampla.
Mai poti sa te "joci" la cand ii dai. Daca ii dai inainte de san, poate sa ii fie f fosme si sa accepte, dar sa fie si nervoasa si gara tabdare ca nu merge mai repede. Si s-ar putra sa stie ca oricum primeste tzitzi dupa. Daca ii dai dupa, sa nu-ti fie prea sstula...dar e metoda prin care nu intarci prea repede. Aici trebuie sa vezi tu ce vi se potriveste.
Oricum, cand merg copiiilor li se face cu adevarat foame, si atunci am reudit si noi sa eliminam complet o masa.

Cat despre padure....vezi ca venim dupa tine, nu scapi tu de noiasa usor

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

neata fete
mamaaa ce-ar merge un tiramisu
o zi faina va doresc

Adriana, mamica pufarinului David

Mergi la inceput