Fulgusorii de nov.dec2009 merg la cresa!{16*}
Raspunsuri - Pagina 7
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui A_driana neata fete mamaaa ce-ar merge un tiramisu o zi faina va doresc Adriana, mamica pufarinului David |
si eu cu gandu' la asta m-am trezit!!!
maine fac, cu mascarpone!!!!!!!!
*Blackmoon Lady 20+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
sunshine2009 spune:
Lady, dar se poate tiramisu fara mascarpone???
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui sunshine2009 Lady, dar se poate tiramisu fara mascarpone??? Cresterea in greutate Perioadele de crestere |
da, dom'le!!!Am mancat io de la "comnata-mea"...avea crema "de tiramisu din comert...si muuuulta cafea...dar era tiramisu!
*Blackmoon Lady 20+cu un omuletz colocatar si lipistocul meu iubitRebecca
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
vias spune:
mie azi mi-a dat sotul cardul lui (e cardul de la firma...cu muuuuulti bani) si mi-a zis sa nu ma intind ...si m-am cam.... sa vad diseara reactia
Mamica lui JR
sunshine2009 spune:
mama, mama Vias, se lasa cu ......
Lady, alea din comert nu se pune oricum nimica, ca branza e fara...branza si alte minuni de astea, ce sclipesc noaptea ca licuricii...
fetele, eu m-am chinuit sa intru pe dc aproape 2 ceasuri de pe telefon si n-am reusit... e plin de reclame ca nu poate incarca pagina... am mai incercat si alte site-uri cu poze, si merg, unele mai repede altele mai greu, dar asta e imposibil...iar acasa pagina asta mi-a deinstalat anitivirusul si si-a instalat un altul ...si voi aveti astfel de probleme????
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere
vias spune:
eu nu am chef de nimic.. desi ar trebui sa merg sa-mi iau puiul, cred ca mai stau putin...si mor de spate, nu alta..
de cateva zile ma doare foarte tare spatele...
Mamica lui JR
vias spune:
la mine merge netul, pot intra linistita pe DC
...cat despre banii cheltuiti...ma descurc eu cumva.. il bag in camera vesela apoi ..si gata suparare...
Mamica lui JR
vias spune:
buna ziua...vad ca pe aici bate vantul...vantul de we, nu?????
daca JR a adormit eu am intrat in bucatarie, deocamdata azi am facut cremsnit si tort la metru, m-am gandit sa nu mai gatesc nimic si maine cand vin invitatii, sa comand pizza ..ca JR nu ma lasa sa fac nimic, doar sta in picioarele mele si maraie, ca ii trebuie atentie..si decat sa il aud cum plange, mai bine ..pizza
un we placut tuturor doresc!
Mamica lui JR
sunshine2009 spune:
Vias, sper ca v-ati petrecut fain azi si ca totul a iesit cum ti-ai dorit!
La noi a fost o zi superba, cu soare...asa ca am fost plecati la o ferma aici in apropiere, unde au tot felul de animale, si locuri de joaca pentru copii. tare bine ne-am simtit. Sper sa ramana vremea faina macar cateva zile inca, si as mai putem iesi la plimbare.
Ieri am pus butoiul mare de 60 l de muraturi asortate, inca nu complet plin ca aici nu se gasesc gogonele si castraveti pt muraturi decat la turci sau la rusi, si dupa ce am batut cele 4 magazine posibile din apropiere am plecat acasa terminati. Maine incercam in alta parte, daca nu, ramanem la gogonelele de pe tufele mele de "cherry-tomaten"
O seara faina in continuare!
Cresterea in greutate
Perioadele de crestere