Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

La raport!

Mi-am amintit, referitor la camara decenuelei. Am mancat de la ea, o chestie (tocana parca ii zicea) asemanatoare cu zacusca, super gustoasa. Si mi-a dat si la pachet , tre' sa trec mai des pe la ea prin zona.

Tot din amintiri, larisel , de ieri m-am reapucat de monti. Sper sa ajung si eu la liman....anul asta.

Duminica am fost in centrul vechi, nu-l mai vizitasem, fusesem doar in trecere. Este tare dragut, era asa animat (probabil si datorita sarbatorii), arata aproape ca in afara. Am descoperit si o terasa greceasca unde am mancat f bine, ne-am jucat cu papagalii si cu soriceii care trag biletele , a fost super.
Ce nu mi-a placut...pe stradutele nu tocmai centrale, pe langa terasele existente, din loc in loc se mutasera homelesi care traiau asa, ca nomazii.

In rest, imi face placere sa citesc despre pufi, asa ca va rog nu va abtineti....bagati cra-uri la greu.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ne facem si noi simtita prezenta...ne-am intors de cateva zile din Germania.

De data asta am scapat de stent la inimioara dar...intotdeauna trebuie sa existe un dar, nu am scapat de interventii asa ca peste un an ne paste alta catetersim sau operatie pe inima. Vom afla la controlul de 6 luni, in primavara.

In rest toate bune si frumoase, david tot nu se omoara cu mancatul la pranz si nu prea se joaca cu jucariile, mai mult le plimba prin casa, dar sa zicem ca e si asta o perioada si trece

Sper ca sunteti cu totii bine, ca nu am apucat sa citesc din urma, am vrut doar sa va anunt ca am reaparut asa ca dau de baut cand ne vedem,da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

ruxita Cum faci borshul? Cu multe legume si cu varza fidelutza? Eu asha il shtiu... bogat si gros de la legume... Cel mai mult imi place cu oase de porc.

_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

borsul rusesc vine cu sfecla rosie si varza si gros de la legume cum e vorba pe la noi la tzara sa stea lingura in farfurie (in sus)... mi-a iesit super bun, l-am sunat pe sotz si m-am laudat... (invitat o fuga pana acasa ca sa pape, dar deja bagase un kebab)... vine Ela de la scoala si o rog sa guste borsul meu, ea nu si nu ca mai bine mananca spanacul gatit de sotz dimineata, eu hai te rog gusta-l macar, o juma de blid, bine... isi pune stramba din nas, cam dulceag, ii pu smantana si ea face wow ce bun! si-mi mai spune ca n-a vrut initial ca nu se astepta sa fie bun si sa o iert... zic mda, cred ca merit aceasta atitudine, nu i-am prea rasfatat cu mancaruri wow... dar am facut si placinte (vreo 6 la cuptor) si fata mea a mancat o placinta intreaga ca cica a fost atat de buna...

si ca sa vedeti si sa nu credeti... imi sun consoarta (are deja reactie alergica la telefoanele mele zice ca-l deranjez cu prostii ca ma plictisesc) si-i zic ca vreau masa de calcat ! eu care am zis ca nu calc in viata mea, ca e o prostie calcatul si o mare pierdere de timp, mi-am rugat sotul sa-mi ia una ca vreau sa calc mai multe camasi...

am impresia ca ma transform intr-o gospodina

o adevarata housewife...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

mire Sper ca nu depindeai de linkurile alea... daca iti trebuie le caut iar . Dar cra-uri de Mara n-ai si tu?

lali

ruxita De sfecla uitasem... deci e aceeashi retzeta "ruseasca" peste tot .

Noi am fost prin magazine si le-am luat nishte blugi (de la takko), unii marimea 92 (mari) si unii 86 (buni) ca n-am gasit 2 perechi de 92 si nu mi-a palcut alt model. Sa vedem cat de repede cresc... sper sa le mai vina si in primavara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

prezent si eu
am fost 2 zile la munte.
dar revin maine ca mi-e somn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, va las o cafelutza calda…

La raport, si noi…

N-am mai reusit deloc sa scriu, desi am citit tot (mai pe bucati, asa…) Iris e bine, canineshte cu spor..am avut si vreo 2 nopti horror de la niste amarati de muci…dar au trecut repejor…parca mereu face muci, cand are o noua eruptie dentara…In rest…vorbeste de ne zapaceste, turuie tooata ziulica…cateodata ma oftica, ca vorbeste continuu, si la masa, de n-am pe unde sa-i var mancarea(intoarce capul si face o mutra "ofuscata", de..."nu vezi, dom'le, ca am ceva de spus?!!...ce ma tot indeshi?!"), fuge si se catara peste tot, face dracii si dragalashenii, ca toti pufuletii…Papa ok deocamdata, i-am scos si laptele-completare de ziua, asa ca a ramas cu laptele de seara, cel de dimi, si cel de noapte(1 bibe sau 2)…Luna asta a crescut binisor, vreo 300g si 3 cm, are 10.800g si 82cm…Asteptam o bona noua pe 01.10…poate o fi ok, ca mi s-a cam luat de selectii…

Din urma…

Nyny…felicitari pentru greutatea lui Dav si pentru masinuta reparata…Am si eu un ..”leutz” de suflet…il pastrez dianei, ca eu a trebuit sa trec la family-car…Cu problemele de sanatate…ce sa zic…din cate stiu eu, tiroida cam este dirijorul sistemului endocrin…e posibil ca daca o reglezi pe ea, sa revina si restul la normal(ovarele)…Multa sanatate!

Larisel…sarumana de capitol nou…Vazut pozici de gemanutze in actiune…Sunt tare frumoase si poznase! Felicitari pentru eliminarea suzetelor …Musai sa incerc si eu, dar las caninii sa iasa, mai intai…Lapte…vad ca si iris bea din ce in ce mai putin…avem seri cand la culcare bea 80-100ml…asta e...probabil ca e doar o faza….oricum, iris are grija sa se trezeasca noaptea, sa completeze…

Lali…wb…si felicitari ca ati scapat de interventie, fie si pentru moment!

Ana…sa va fie de bine plimbarea!

Ale…cum se acomodeaza Dragos la programul mai lung?

Loredana…vacanta frumoasa sa aveti!

BF...referitor la papa de dimi….iris papa borcanele…fructe, fructe cu iaurt, fructe cu branzica….amestecate cu biscuit sau paine prajita. Ma bucur ca si-a revenit Dani cu pofta de mancare…cu greutatea…hmmm, eu nu mai zic nimic…ca iris n-are inca 11 kile…

Ruxita…felicitari pentru intzarcarea de biberon a lui Kay….Sa ne tii la curent cu rezultatele cross-ului..M-am amuzat la preferintele de pupat ale juniorului…Super–tare si raspunsul tau! Yammmyyy, suna tare bine ce ai gatit! Cu calcatul….nu stiu ce sa-ti spun, eu nu calc doar sosetele si chilotii(lui iris ii calcam si sosetele, pana de curand)…in rest…totul se calca….ma dispera muntii de rufe, dar n-am ce le face….nu pot sa le pun buluc in sifoniere…Tu cum procedezi, sa scapi de calcat? Ca poate mai reusesc si eu sa castig niste timp..

Tomaca...ce varianta de pat ati ales, pana la urma?...si…wow!..90cm! Pupam Tudorel-voinicel! De terrible twos stiam de vreo 2 ani, de la sora mea…pe cand facea si al ei kupil ceva scene…Se pare ca e ciclica treaba…cam din doi in doi ani…au cate o perioada din asta de negatie, pentru a-si afirma propria personalitate..

Dandana....cum a fost in Delta? Cu transpiratul….ce sa zic…iris e rea tare de caldura…daca sunt peste 25-26 de grade….e jale…nu numai ca transpira, dar face imediat bubitze de caldura…Cam naravasha, mandra mea…

Bea…ce mai faceti? Mai merge Ivan la gradi? Adam?

Mire, Dece, Alexutzza

Trimit placinta, ca tot scriu de la 4.30, de dupa masa princesitei....Daca pierd mesajul...ma impushc.....am scris cam alandala...sper ca n-am sarit ceva....

...O zi frumoasa, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Neata!

Ma bag si eu la o cafeluta, multumesc, Sorina!Sa scapati repede de caninii durerosi.

Ana, nu stiam treaba cu crescutul radacinii dintelui() Sper sa aveti cat mai multe nopti dormite bine!

Mire, ma bucur ca ai avut o zi asa placuta in centrul vechi. Nici eu n-am mai trecut de ceva timp pe acolo.

Larisel, felicitari pentru scosul suzetelor. Noi inca suntem tare dependenti de ea(si M, dar si noi ca stim cum s-o calmam rapid, nu cred ca ma bag la scosul ei prea curand, as astepta pana intelege mai multe, mai spre 3 ani.

Ruxita, inteleg ca ati fost in Modova?Ma bucur ca v-ati simtit bine! Bafta Dianei in noul an scolar si (re)acomodare usoara la trezitul atat de matinal.

Ale1212xa, curajosul Dragos! Sa se obisnuiasca rapid!

Nyny, n-am apucat sa citesc postarea in care spui de problemele de sanatate pe care le-ai depistat, dar iti urez si eu sanatate multa si sa rezolvi cat mai repede totul.

Lali, ma bucur ca ati scapat deocamdata de operatie. Cine stie cum evolueaza lucrurile in timpul ramas.

Dece, si noi tot pe Thiery il recomandam cu caldura. Copilul meu putea fi infirm foarte usor daca ajungea pe maini gresite...(si-am vazut cazuri muuulte la el la cabinet de copii cu aceeasi afectiune ca a M care au fost gresit tratati si care sufereau acum f mult)

Noi suntem bine, cu timpul stam mai prost. M creste, ne uimeste in fiecare zi cu asocierile pe care le poate face, o invata taica-sau "scheme", mers de golani...murim de ras cu ea. Face si mofturi, a inceput sa ciupeasca, in parc, copiii, dar una peste alta ne intelegem rezonabil cu ea, mi se pare ca de foarte multe ori poate fi convinsa sa nu/faca un lucru gresit.Ne iubeste, ne pupa, se piteste de noi prin casa, ne sperie cu leuti/ursi, raspunde cu "uiu" la cati ani are si o cheama MA, mananca bine, e la fel de modelutza(cam 10500g si 85cm)

S-a trezit!
Sa aveti o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Vad ca lucrurile intra in normalitate, adica da Sorina cafeaua .

Scurt inainte de a ma duce in meeting (ma asteapta deja, nu-i frumos ce fac ), anunt si eu prima raceala. Avem muci lungi si aposi si mai stranutam din cand in cand. Aseara a facut cirza de plans de la infundat, drept pentru care am dormit cu el toata noaptea. E un fel de a spune. De fapt l-am pazit intro pozitie groaznica.
Asa ca sper sa nu adorm azi la servici.

PS BF trage-ma de maneca sa-ti dau un fw de la un anunt.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Buna dimineatza dragele mele pufuletus dependentus!

eu am servit ness cu lapte si fierb ficatei pt bobitza in timp ce ea se uita la desenele ei preferate (www.youtube.com/watch?v=2o12QGACwOQ" target="_blank">Jarmies pe JimJam). Parca nici nu respira cand se uita la Jarmies! Ce sa zic...si mie-mi plac

A, si se mai uita cu f mare interes la melodiile www.youtube.com/watch?v=aGpnYl4OpXk&list=PL38F21F3F7BD52035&index=2" target="_blank">Mother Goose Club Nursery pe Youtube. Eu le stiu pe de rost si i le cant cand e suparata si ii place tare mult!

Larisel, da, felicitari pt scosul suzetei. Ai avut vointa. Eu ca si Haircut mai aman momentul pt ca tare usor se linisteste cu ea!

v-am spus ce mult imi place sa citesc cra-cra-uri. Din tot ce se posteaza aici cea mai mare placere imi face sa citesc cra-cra-urile!

revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

si noi pe aici. Citesc tot, mai greu cu scrisul. Sunt cam zombi, abia astet sa ne intoarcem acasa si poate isi revine si Yannis la programul normal...nu prea mai doarme dupamasa, in ultimele cam 20 de zile cred ca a dormit 3-4 zile dupa-masa...merge la nani tarziu, undeva intre 23 si 1, rareori, dar a mers si dupa 1 se trezeste pe la 10-10:30 si alearga toata ziua si daca nu-i intri in voie, la cea mai mica abatere de la poftele lui face crize ...
Sunt praf

de Yannis

Mergi la inceput