Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !
Raspunsuri - Pagina 3
miremia spune:
Buna seara fetelor!
Scuze pt absenta prelungita, m-a deranjat asa o lene....
De citit am citit tot, e drept...mai pe sarite.
Si noi am mancat azi pt prima data fulgi de ovaz fierti in lapte, cu sirop de agave. Am inteles ca englezii mananca asa ceva la micul dejun si pun si fructe de padure in ea.
Nyny, Ana sa va fie de bine iesirea!
Revin mai tarziu, distruge un laptop.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
aveti Leon? daca da, te cred si eu ca ti-a fost dor de ea! e o masina frumoasa! sa va plimbe sanatosi si fericiti! de Yannis |
aaa... nu, nu este un 'Leon'. E un alt fel de leutz, mai vechi asa.... l-am primit cadou la nunta. Il avem de 6 ani de zile si am facut cu el 250.000 de km in anii astia. Parca face parte din familie. M-am bucurat ca un copil azi cand l-am vazut iarasi acasa.
Mamica fericita de Mara si de David
nyny spune:
Neatza...
Haideti la o cafelutza aromata.
Sa aveti o zi frumoasa.
Mamica fericita de Mara si de David
ale1212xa spune:
neatza
nyny am venit la cafea
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
ale1212xa spune:
da..mergem in continuare..ieri a fost la program lung..pana la 3..nu a dormit foarte mult..drept pentru care la 5 dupa masa ieri a mai motait o juma de ora...dar tot marait a fost seara
azi a plans oleaca cand l-am lasat ca ne-am intersectat cu 2 copii care plangeau de mama focului si s-a suparat si el..dar dupa ce l-am lasat in clasa s-a potolit...
vedem dupa masa cum s-a comportat azi
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
Ruxita spune:
Buna aniaza!
Specialitatea zilei - bors rusesc! am cerut aprobarea sotului care mi-a dat-o cu juma de gura... eu sunt aproape happy ca incerc o mancare de acasa si sper sa-mi iasa buna...
azi am un copil super cuminte, il stuchi sa-l deochii, dar de la bucatarie nici nu simt ca am copil... il tot verific la 2 min si-l gasesc jucandu-se cu masinutele si trenuletul lui (reparat cu banda adeziva) si ultima data adormit pe fundulet in fotoliu... l-a furat ritmul trenuletului (ciu-ciuuuu-ciu-ciuuuuu...)... acum sta tavalit pe jos si impinge cu piciorul mingea de fitnes care ii vine inapoi, dar lent-lent... cred ca asta e reteta... il las sa se joace pana il culeg adormit de pe jos...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
larisel spune:
ruxita Cum faci borshul? Cu multe legume si cu varza fidelutza? Eu asha il shtiu... bogat si gros de la legume... Cel mai mult imi place cu oase de porc.
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ruxita Buna aniaza! Specialitatea zilei - bors rusesc! am cerut aprobarea sotului care mi-a dat-o cu juma de gura... eu sunt aproape happy ca incerc o mancare de acasa si sper sa-mi iasa buna... azi am un copil super cuminte, il stuchi sa-l deochii, dar de la bucatarie nici nu simt ca am copil... il tot verific la 2 min si-l gasesc jucandu-se cu masinutele si trenuletul lui (reparat cu banda adeziva) si ultima data adormit pe fundulet in fotoliu... l-a furat ritmul trenuletului (ciu-ciuuuu-ciu-ciuuuuu...)... acum sta tavalit pe jos si impinge cu piciorul mingea de fitnes care ii vine inapoi, dar lent-lent... cred ca asta e reteta... il las sa se joace pana il culeg adormit de pe jos... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
cum vine borshul asta rusesc?
da, cum dragoste cu sila nu se poate, de multe ori imi dau seama ca ma chinui sa il adorm degeaba, tot cand e rupt cedeaza. f rar insa de unul singur
aseara de ex, pe la 10, imi venea sa ma dau cu capul de pereti din cauza unei masele, asta mic se tot rostogolea de colo colo, am stins lumina, a inceput sa zbiere....imi venea sa-l dau pe el de pereti...scuze, dar asa simteam la momentul respectiv, nu ma judecati, cu siguranta stiti sentimentul (ei, nu chiar dat de pereti, dar pus in pat si lasat in zeama lui, cu siguranta)...asa, nu voia de nici un fel, dupa 5 minute cedez eu si aprind lumina la loc, iau 3 seringi de nurofen pt copii, vine taica-su si-l ia la tv putin, eu ii aduc niste lapte cu miere, maseaua nu ma mai durea(!), bea copilu lapte si f cuminte, incepe sa se frece la ochi si se intinde ca o pisica langa mine, ma mangaie....sting lumina, copilu in 5 minute adoarme. si a dormit ca un prunc pana aproape la 8! m-am odihnit si eu in sfarsit!
am o gradinita langa mine si toata dimineata s-a auzit unu mic plangang cu mare jale si ma gandeam "asta e boboc".....
_
mama lui Stefan, pui scump
blue_flower spune:
Mooaaammmaaa ce liniste pe aici!!!
Pe unde sunteti? Ce faceti?
Hai...la raport, va rog!
Pai cum asa...lasati forumul de izbeliste?
Zic io, care nu am timp nici de respirat. Am muncit (si) azi, mai am, dar deja ma mananca scaunul sa plec acasa la picea mic si drag.
Mi-e dor de el, azi dimineata l-am vazut/pupat/schimbat/hranit vreo 25 minute.
O dupa-amiaza minunata sa aveti!