Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !
Raspunsuri - Pagina 5
lorex spune:
Tomaca, stiu ce inseamna sa "dormi" in pozitii imposibile. O fac adesea cu bobitza, sa doarma ea bine.Sper sa treaca repede mucii lui Buturel!
Va tot aud vorbind de greutatea copiilor de parca ar fi o problema...si bobitza are 10 kile jum dar mie mi se pare ca arata super bine! E o problema ca are doar atat?
Ruxita, cred ca nu am auzit bine! Kay e "slabanog"??? Say it again!
Waw ce revenire, urci scari doua cate doua..eu amalergat pe scari zilele trecute si am avut palpitatii la inima de am intrat in panica. Dupa jum de ora am luat o gura de afinata si am observat ca m-am relaxat! Oricum...tre sa merg si eu lamedic ca ma simt din ce in ce mai rau. Azi merg pt stomac.
apropo de stafide, vazusem la Dr.Oz ca nu-s chiar bune pt ca sunt stropiti strugurii initial si nu stii cat de bine au fost spalati. Ca se recomanda, sunt f bune, dar sa cumparam din cele bio!
Si eu ii dadeam bobitzei dar acum ori le spal bine inainte ori o sa-i cumpar bio daca gasesc.
M-a infiorat faza cu drogatii pe care i-ai vazut..[socat]
I-ai dat apa din clopotel? dupa un ritaul anume sau asa pur si simplu? ca e parca ceva de spus..un descant parca..
Lalitica, welcome!Ma bucur ca sunteti bine!
Nyny, succes cu doctorii sa-i gasesi pe cei mai buni si cu tratamentele sa le faci pe cele mai bune!
Pup si pe Iris papacioasa, na! E ca e si Iris papacioasa!
Sorina, eu m-am invatzat minte si dau un copy inainte sa trimit mesajele...just in case...nu se stie..de multe ori mi-am salvat mesajele de la pierzanie facand asta!
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza si noi pe aici. Citesc tot, mai greu cu scrisul. Sunt cam zombi, abia astet sa ne intoarcem acasa si poate isi revine si Yannis la programul normal...nu prea mai doarme dupamasa, in ultimele cam 20 de zile cred ca a dormit 3-4 zile dupa-masa...merge la nani tarziu, undeva intre 23 si 1, rareori, dar a mers si dupa 1 se trezeste pe la 10-10:30 si alearga toata ziua si daca nu-i intri in voie, la cea mai mica abatere de la poftele lui face crize ... Sunt praf de Yannis |
of...of...naspa programul...cu mofturile cunoastem si noi!
ana_g spune:
'neata
eeee, asa da forumeala!
haircut, ne pare bine sa auzim lucruri frumoase despre maya! hm, zici ca e modeluta....10,5kg si 85....stefan nu cred sa mai aiba 10.5 kile, iar 85 de cm mi se par departe, desi parca s-a lungit in utimul timp, trebuie sa masor din nou.
alexutza, stiu, cunoastem, intelegem
lali, vesti foarte bune ne dai!
dormit in pozitii aiurea stiu si eu cum e.......
sorina, canineala usoara pe cat posibil sa aveti!
nu mai stiu...revin
lorex, si eu am probleme cu scarile, pulsul meu oricum e in mod normal aproape 100....tahicardie scrie pe mine, tre sa ma duc la un cardiolog
larisel, sa va fie de bine pantalonii! iar la primavara sa fie 3/4, chic!
_
mama lui Stefan, pui scump
tomaca spune:
Fetelor,
Ati folosit careva aspirator electric? Stiu ca batista bebelusului este cea mai buna, dar bona nu-i poate face fata lui Tudor (care nu sta bineinteles), iar noaptea cu batista bebelusului mi se pare horror (am incercat sa-i pun ceva in nas si a facut crize, daca mai dau si drumul la aspirator ). As vrea sa incerc unul, dar am auzit ca sunt mai de forma. Totusi, nici macar unul cat de cat eficace nu exista?
WB - Lali & Hircut. Ma bucur ca pufii vostri sunt ok.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
blue_flower spune:
citat din mesajul lui tomaca Fetelor, Ati folosit careva aspirator electric? Stiu ca batista bebelusului este cea mai buna, dar bona nu-i poate face fata lui Tudor (care nu sta bineinteles), iar noaptea cu batista bebelusului mi se pare horror (am incercat sa-i pun ceva in nas si a facut crize, daca mai dau si drumul la aspirator ). As vrea sa incerc unul, dar am auzit ca sunt mai de forma. Totusi, nici macar unul cat de cat eficace nu exista? WB - Lali & Hircut. Ma bucur ca pufii vostri sunt ok. Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un |
Neata,
Nici nu stiam ca exista aspirator electric pt mucii de copii. Eu i-am scos de vreo 2-3 ori, muult prea putin comparativ cu cati muci avea - dar urla in asa hal ca se invinetea. Si noi am cedat si l-am lasat cu muci. Am incercat sa ii pun picaturi in nas, mi-a dat doctorul de la Medlife o combinatie de doua solutii, le-am amestecat intr-un flacon separat si ii puneam cate 2 picaturi de 2 ori pe zi. Dar si alea erau cu urlete, drept pt care le puneam in somn.
De la picaturile alea mucii se inmuiau si curgeau ca la balamuc, dar macar puteam sa ii sterg.
Apoi i-am scos mucii cu aspiratorul + batista bebelusului pt ca erau multi si fornaiau ingrozitor in nas. Nu pot sa va explic ce urlete au fost. Mama zicea ca traumatizam copilul. Care copil dupa 10 minute lua batista/instrumentul ala si si-l baga singur in nas .
In concluzie, daca exista ceva mai frumos decat batista bebelusului atasata la aspiratorul casei, sunt deschisa noutatilor.
Ce ziceai ca imi trimiti?
blue_flower spune:
citat din mesajul lui lalitica2000 ne facem si noi simtita prezenta...ne-am intors de cateva zile din Germania. De data asta am scapat de stent la inimioara dar...intotdeauna trebuie sa existe un dar, nu am scapat de interventii asa ca peste un an ne paste alta catetersim sau operatie pe inima. Vom afla la controlul de 6 luni, in primavara. In rest toate bune si frumoase, david tot nu se omoara cu mancatul la pranz si nu prea se joaca cu jucariile, mai mult le plimba prin casa, dar sa zicem ca e si asta o perioada si trece Sper ca sunteti cu totii bine, ca nu am apucat sa citesc din urma, am vrut doar sa va anunt ca am reaparut asa ca dau de baut cand ne vedem,da? Lali de David luptatorul nostru |
OF. De fiecare data cand scrii despre problemele de sanatate ale lui David ma simt asa...privilegiata. Aproape ca nu ne putem imagina - noi, mamicile de copii sanatosi - cat de greu trebuie sa va fie si cat de tare poti sa fii tu, ca mama. Un buchet mare de , mami luptatoare cu puf luptator.
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui blue_flower
Neata, Nici nu stiam ca exista aspirator electric pt mucii de copii. Eu i-am scos de vreo 2-3 ori, muult prea putin comparativ cu cati muci avea - dar urla in asa hal ca se invinetea. Si noi am cedat si l-am lasat cu muci. Am incercat sa ii pun picaturi in nas, mi-a dat doctorul de la Medlife o combinatie de doua solutii, le-am amestecat intr-un flacon separat si ii puneam cate 2 picaturi de 2 ori pe zi. Dar si alea erau cu urlete, drept pt care le puneam in somn. De la picaturile alea mucii se inmuiau si curgeau ca la balamuc, dar macar puteam sa ii sterg. Apoi i-am scos mucii cu aspiratorul + batista bebelusului pt ca erau multi si fornaiau ingrozitor in nas. Nu pot sa va explic ce urlete au fost. Mama zicea ca traumatizam copilul. Care copil dupa 10 minute lua batista/instrumentul ala si si-l baga singur in nas . In concluzie, daca exista ceva mai frumos decat batista bebelusului atasata la aspiratorul casei, sunt deschisa noutatilor. Ce ziceai ca imi trimiti? de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
Ti-am trimis acum pe gmail. Vezi www.buburuza.com/curatel-si-ingrijit/accesorii-pentru-igiena-si-ingrijire/pentru-nasuc/aspirator-nazal-electric-graco" target="_blank">aici aspiratoare de toate tipurile.
Povestea unui Dor
blue_flower spune:
citat din mesajul lui alexutzzza si noi pe aici. Citesc tot, mai greu cu scrisul. Sunt cam zombi, abia astet sa ne intoarcem acasa si poate isi revine si Yannis la programul normal...nu prea mai doarme dupamasa, in ultimele cam 20 de zile cred ca a dormit 3-4 zile dupa-masa...merge la nani tarziu, undeva intre 23 si 1, rareori, dar a mers si dupa 1 se trezeste pe la 10-10:30 si alearga toata ziua si daca nu-i intri in voie, la cea mai mica abatere de la poftele lui face crize ... Sunt praf de Yannis |
Cred ca esti rupta.
Nu inteleg cum nu vrea sa doarma la pranz. Ca al meu adoarme la ora 1. Altfel e super marait si nu ne mai intelegem cu el.
Of.
Dar tu mai incerci sa il culci?
sorina_bz spune:
Tomaca, BF……muci si noi…urlete, subscriu…aspiratoarele respective le stiu, dar ma indoiesc serios ca fac treaba…adica, in faza in care mucii nu mai curg, si devin lipiciosi(scuzati detaliile)…sunt greu de tras si cu batista bebelusului cuplata la aspiratorul casnic….ma refer la puterea de succtiune……Eu o infasor intr-un cearceaf (off, ca in camasa de forta )..si-i scot mucii...ca face ca toate cele, si are o forta...doamne-fereste, poate sa-si scoata ochii cu dracia aia de tzeava...Eu sunt si patzita, ca mi-a fost mila de ea, sa n-o traumatizez, si-a facut otita de 2 ori, de la muci ne-aspirati cum trebuie..
Ana..
Lorex……da, papa relativ ok…desi doar borcanele, macar a mai acceptat si alte grupe alimentare (fructe, cereale, iaurt)…Mesajele le mai scriu si in word, nu totdeauna...dar tot tb sa le copiez…le mai urmaresc pentru greseli….Bafta la medic, sa nu fie nimic! Cum adica te simti rau?...spuneai tu, dar…ce anume te doare?
Haircut…pup pe dragalasa “Ma” si pe mami a ei!
Alexutzzza...of-of, mai-mai....aiurea tare, cu programul lui Yannis, cred ca esti zombie!
tomaca spune:
citat din mesajul lui sorina_bz Tomaca, BF……muci si noi…urlete, subscriu…aspiratoarele respective le stiu, dar ma indoiesc serios ca fac treaba…adica, in faza in care mucii nu mai curg, si devin lipiciosi(scuzati detaliile)…sunt greu de tras si cu batista bebelusului cuplata la aspiratorul casnic….ma refer la puterea de succtiune……Eu o infasor intr-un cearceaf (off, ca in camasa de forta )..si-i scot mucii...ca face ca toate cele, si are o forta...doamne-fereste, poate sa-si scoata ochii cu dracia aia de tzeava...Eu sunt si patzita, ca mi-a fost mila de ea, sa n-o traumatizez, si-a facut otita de 2 ori, de la muci ne-aspirati cum trebuie.. |
Of, cred ca este greu. Dar macar acum cand sunt ca apa si curg vale sa-i luam mai usor. Ca atunci cand sunt vascosi macar nu se mai distreaza cand ii linge.
Si anul trecut a avut vreo 2 zile niste muci ca apa, dar s-au dus repede. Sper sa fie rapid si acum. Dar sunt mult mai multi ca nul trecut (cand poate de fapt, a fost efectul marii).
Povestea unui Dor