Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna,fetelor!

Sorina,multumim!

Asa,sa raspund la intrebari:

Papa de dimineata a Larei e una din variantele astea:cereale cu lapte(acum weetabix,dar a mancat bine si shreddies,amandoua din acelea cu faina integrala),toast cu branzica si sunculita speciala pentru ea,un iaurt cu cereale si mar bucatele cumparat asa sau 2 linguri de omleta cu painica,cam astea ar fi...

Legat de aspirat din nas...Tot citind pe aici,am aflat si eu de batista bebelusului si mi-a adus-o prietena mea din Romania,ca aici nu e asa ceva...Insa imi e frica sa o folosesc,si cand mai citesc si la voi cum se chinuie,sigur nu o sa o folosesc niciodata...Aici nu se practica,medicul nu mi-a spus niciodata nimic de genul asta,insa eu folosesc o pompita din aia banala,mica,si a fost foarte ok...Am folosit-o de cateva ori doar,cand ii ieseau multi mucisori,in rest,daca era infundata,ii puneam solutie salina si gata...

Noutati nu prea avem,fiica-mea vorbeste cu tati la telefon,suna din greseala,si daca eu vorbesc cel mai mult cu sotul meu,tot pe el il nimereste...Si cum ea vorbeste imaginar acolo,la un moment dat ii raspunde taica-su si se sperieApoi cand isi da seama ca e tati,merge si se aseaza comod pe canapea si bodoganeste acolo cu taica-su
Intelege tot mai multe,cunoaste toate camerele,cand ii spun hai in baie,sau in dormitor,merge intins acolo...Intelege cand ii spun ca mergem sa ne spalam pe maini,imi spune da sau nu daca o intreb daca a facut caca,si ma distreaza de mor ca atunci cand o intreb se uita intai in jos,intre picioare si apoi imi spune,si daca e da,mai face si phuuuuu si da cu mana asa in fata nasului,adica miroase

Cam atat deocamdata,revin mai tarziu...Va pup,zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Tomaca, eu n-am folosit aspirator nazal(nici electric, nici batista bb, n-a fost cazul) dar stiu de la o mamica ca s-a descurcat f bine cu cel de la Graco pe care l-ai pus si tu in link.

Sanatate multa pufilor muciosi!

Ana, modelutza in sensul ca are mai multi cm si mai putine kgceea ce nu-i rau deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Lore, m-am distrat de cum se uita pitica intre picioare sa se asigure ca e ceva pe-acolo... va invidiz sincer pe cele cu pufi vorbitori!

sorina, cu calcatul... am decis sa calc pentru ca avem mai multe hainute pe care nu le purtam pentru ca sunt sifonate! si le purtam mai mult pe cele care se desifoneaza singure sau nu se sifoneaaza deloc... in rest, le strang frumos in raft si de-acolo ne servim cu prospaturi... criteriul de curatenie e mirosul proaspat, alte pretentii n-avem... cearsafuri n-am calcat in viata mea! mai am o problema n-am spatiu in dulap daca ar fi sa calc toate hainutele si sa le pun pe fiecare individual pe umeras...
cand le intind pe sarma am grija sa le scutur bine si asa se mai desifoneaza usor, restul se desifoneaza la purtare cand se muleaza pe corp... exceptie facand camasile, fustitele, rochiile... pe astea le calc la solicitarea expresa a purtatorului ca vrea s-o imbrace. Alte trucri n-am!

apropo, mi s-a stricat azi dimineata masina de spalat

lorex, mergi la medic, ai nevoie de un tratament de durata si eventual o discutie cu un psiholog... eu dupa 2 luni de hapuri ma simt ok, si e aveam puls 130 si imi auzeam inima batand puternic la efort minim cm ar fi sa ma asez pe buda dimineata...

nu stiu descantecul dar cred ca si renunt... copilul meu va vorbi cand va fi pregatit... acum parca ar avea o teama ca nu pronunta corect cuvantul si nici nu incearca... a zis numai ce i s-a parut simplu... trebuie sa exerseze mai mult dar nu vrea!

haircut, cum mai e tatal tau?

muci... noi ne-am descurcat cu ser fiziologic si suflat... la baie puteam sa-i trag mai multi muci din nas... si aerosolii cred ca ne ajutau foarte mult, oricum fazele mucioase la noi nu a durat mai mult de 2-3 zile.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor,

Ati folosit careva aspirator electric? Stiu ca batista bebelusului este cea mai buna, dar bona nu-i poate face fata lui Tudor (care nu sta bineinteles), iar noaptea cu batista bebelusului mi se pare horror (am incercat sa-i pun ceva in nas si a facut crize, daca mai dau si drumul la aspirator ). As vrea sa incerc unul, dar am auzit ca sunt mai de forma. Totusi, nici macar unul cat de cat eficace nu exista?

WB - Lali & Hircut. Ma bucur ca pufii vostri sunt ok.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Eu nu gasesc, de cate ori caut in farmacii imi dau numa batista bebelusului sau ala de tragi tu cu gura.
Am auzit de la mamici care au folosit batista bebelusului ca e f f f bun aspiratorul pe baterii, la fel de eficient ca si batista bebelusului. Si matusa mea pediatra a zis ca a vazut la cativa pacienti si ca trage f bine. Insa nu am reusit sa il vad in comert...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Fetelor,

Ati folosit careva aspirator electric? Stiu ca batista bebelusului este cea mai buna, dar bona nu-i poate face fata lui Tudor (care nu sta bineinteles), iar noaptea cu batista bebelusului mi se pare horror (am incercat sa-i pun ceva in nas si a facut crize, daca mai dau si drumul la aspirator ). As vrea sa incerc unul, dar am auzit ca sunt mai de forma. Totusi, nici macar unul cat de cat eficace nu exista?

WB - Lali & Hircut. Ma bucur ca pufii vostri sunt ok.

Eu nu gasesc, de cate ori caut in farmacii imi dau numa batista bebelusului sau ala de tragi tu cu gura.
Am auzit de la mamici care au folosit batista bebelusului ca e f f f bun aspiratorul pe baterii, la fel de eficient ca si batista bebelusului. Si matusa mea pediatra a zis ca a vazut la cativa pacienti si ca trage f bine. Insa nu am reusit sa il vad in comert...

de Yannis

gata, deja am comandat unul. sper sa vina maine. Pana atunci folosim pompita si batista (sper).

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Si gata, am comandat (iar ), aparatoare pentru pat. Dupa ce azi-noapte m-am tot chinut sa-l tin sa nu se dea cu capul de perete, m-am hotarat. Si daca ii fac aparatoare cu balamale din lemn, tot da cu capul. Pe-o parte in lemn, pe alta in perete. Deci nu merge, asa ca gata, am comandat www.buburuza.com/in-casuta-mea/articole-pentru-siguranta/set-de-3-protectii-pentru-pat-mare-de-mi" target="_blank">Varianta 1.

Pe Brevi mi-o accepta la retur. Cred ca am sa-i iau o lampa cu proiector de stele sau termomentru de ureche (in cazul in care nu constat ca cel bereur de acasa nu este si de ureche - eu stiam ca-i de tampla, dar am vazut pe net ca ar fi si de ureche si eu n-am stiut )

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Am fost la Ortoped, Dr. Thierry Alexandru.

Picioarele lui Dani sunt foarte bine, s-au vindecat corect, nu calca stramb, are spatele corect, suntem bucurosi.

Nu la fel de bucurosi am fost la vestea ca dr. care l-a "reparat" pe Dani de la 7 zile de viata a ales sa plece din Romania. Asta e.
Si dr. Thierry a zis ca va pleca. Cat de curand posibil.

So: ski de la 3-4 ani sau mai devreme daca vrea, dar cu hamuri, inot / atletism de la 5 ani.
Tricicleta/bibicleta pana atunci, in fiece zi sport, in parc, unde o fi, sa se miste.
Control anual la picioare, mai mult pentru supraveghere, ca inspre rau nu are cum sa mai mearga.

Noi happy!
Dani nu era happy ca i-am intrerupt somnul din masina si probabil nici mama mea nu a mai fost happy ca nu cred ca a mai reusit Dani sa adorma pe ziua de azi. Sa vezi ce urlete vor fi mai pe seara.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71
Noutati nu prea avem,fiica-mea vorbeste cu tati la telefon,suna din greseala,si daca eu vorbesc cel mai mult cu sotul meu,tot pe el il nimereste...Si cum ea vorbeste imaginar acolo,la un moment dat ii raspunde taica-su si se sperieApoi cand isi da seama ca e tati,merge si se aseaza comod pe canapea si bodoganeste acolo cu taica-su
Intelege tot mai multe,cunoaste toate camerele,cand ii spun hai in baie,sau in dormitor,merge intins acolo...Intelege cand ii spun ca mergem sa ne spalam pe maini,imi spune da sau nu daca o intreb daca a facut caca,si ma distreaza de mor ca atunci cand o intreb se uita intai in jos,intre picioare si apoi imi spune,si daca e da,mai face si phuuuuu si da cu mana asa in fata nasului,adica miroase

Cam atat deocamdata,revin mai tarziu...Va pup,zi faina sa aveti!

Lara

Super tare! Mai stiu eu pe unul care suna toata agenda din telefonul fix de acasa. Apasa butonul de speaker si un nr din agenda si suna. Toti stiu ca-i Tudor.
L-am sunat intro seara pe instalator (vecin cu noi) si cand i-am spus cine sunt mi-a zis "Stiu doamna ca am stat in dubiu daca sa va raspund sau nu, ca eu vorbesc aproape in fiecare zi cu Tudor. Saptamana asta n-a sunat decat odata, totusi". Mi-am cerut scuze, dar el se amuza copios. Asta este.

Lara ce a ales la motz? Ca Tudor a bagat mana rapid in telefon.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Am fost la Ortoped, Dr. Thierry Alexandru.

Picioarele lui Dani sunt foarte bine, s-au vindecat corect, nu calca stramb, are spatele corect, suntem bucurosi.

Nu la fel de bucurosi am fost la vestea ca dr. care l-a "reparat" pe Dani de la 7 zile de viata a ales sa plece din Romania. Asta e.
Si dr. Thierry a zis ca va pleca. Cat de curand posibil.

So: ski de la 3-4 ani sau mai devreme daca vrea, dar cu hamuri, inot / atletism de la 5 ani.
Tricicleta/bibicleta pana atunci, in fiece zi sport, in parc, unde o fi, sa se miste.
Control anual la picioare, mai mult pentru supraveghere, ca inspre rau nu are cum sa mai mearga.

Noi happy!
Dani nu era happy ca i-am intrerupt somnul din masina si probabil nici mama mea nu a mai fost happy ca nu cred ca a mai reusit Dani sa adorma pe ziua de azi. Sa vezi ce urlete vor fi mai pe seara.

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

Ce bine ca v-ati luat de-o grija. Pacat daca pleaca, dar e om cu scoli pe afara si cred si eu ca s-a saturat pe aici.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Nu stiu daca voi stiati (eu nu stiam) ca tipul acela de biciclete din plastic pe care sta copilul mic si impinge din picioare ca sa se deplaseze, este periculos. Intro seara cand eram la plimbare, trece o doamna pe langa noi si-l vede pe baietelul unui vecin ca se agita nevoie mare cu o astfel de bicicleta. Si ne avertizeaza sa nu mai lasam copiii in asa ceva, caci ea pe nepotelul ei a trebuit sa-l tina mult timp in ghips caci si s-au deformat soldurile (sau cam asa ceva), iar ortopedul i-a spus ca de la nenorocirea aia de bicicleta i se trage. Si parcul este plin de asa ceva. habar nu aveam.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput