Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

i see.........

ok...asta vroiam sa intreb e "interna"?ca asa se foloseste expresia asta la aia care se duc in strainatate si stau non-stop...
e tanara, atunci, nu?
nu are copii....sau de genul....

E bine ca Tudor a acceptat-o.........e super!

Cu serviciul, da inteleg..........

e grele......
ma duc sa dorm ca imi pica okii in gura.......

mersi

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 28+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Somn usor.

Are 54 ani. Are 3 copii, dar sunt mari (are si nepoate mari). Are insa nevoie de bani ca fata cea mica e studenta.
Tudor o iubeste f tare. Si ea pe el. Se inteleg de minune.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

buna ziua fetili...si eu pe aici...mai greu...ca tot in faza....de..."vederi la intrare" ca in reclama sunt....adik 10 in 1...dar sper la vremuri mai bune....

alex ce-ti faci atatea probleme....sigur va accepta laptele de vaca 3,5%...oricare...insa..daca nu ma insel sigur am vz la un hipermarket un lapte imbunatatit ca la momantul respectiv am zis...frateee....a innebunit lupul..nu stiu astaia ce sa mai scorneasca....
oricum....daca te linisteste ceva...si jiji mananca lapte la greu..adik peste 1 l pe zi....asta e...e una din marile lui bucurii de la care nu ma lasa inima sa-l privez...

in ceea ce priveste ortopedul vestit...si eu am prh abia pe 10 nov...asta e...
hm tocmai am fost sunata ca pot sa merg maine:))))....ce bine..

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

In drum spre pat... am fost la dr . Totul e ok, se rezolva de la sine chistul respectiv, mi-am facut si o ecografie la tiroida... arata bine, mai ramane de vazut cat de functionala e. Sorina se pare ca ai avut dreptate... cam merg mana in mana cele 2 probleme. Mai am cateva analize de facut in privinta asta si sunt ca noua. Am rezolvat o groaza de treburi azi. Sunt foarte multumita ca mi-am bagat corpul intr-o mica revizie. Se cerea de mult... Tomaca, dar cum ai intuit tu ca e vorba si de distractie la capitala?

Am tot citit dar am cam uitat ce. Maine plecam... o sa-mi fie dor de voi asa ca va citesc de pe tel .

Daca nu mai apuc sa intru maine, va pe toate si va doresc sa aveti un weekend frumos, fara muci, febra si varsaturi.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

i see.........

ok...asta vroiam sa intreb e "interna"?ca asa se foloseste expresia asta la aia care se duc in strainatate si stau non-stop...
e tanara, atunci, nu?
nu are copii....sau de genul....

E bine ca Tudor a acceptat-o.........e super!

Cu serviciul, da inteleg..........

e grele......
ma duc sa dorm ca imi pica okii in gura.......

mersi

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 28+ cu Adam Stefan

Somn usor.

Are 54 ani. Are 3 copii, dar sunt mari (are si nepoate mari). Are insa nevoie de bani ca fata cea mica e studenta.
Tudor o iubeste f tare. Si ea pe el. Se inteleg de minune.

Povestea unui Dor

wow.........super!
ma bucur ca ii place de ea.......
sper sa poata ramane cat timp o sa aveti nevoie de ea.......

_

Ivan Matei (14.01.2010)
si 31+ cu Adam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Eu zic asa:
cine nu sta la scos mucii cu batista bebelusului nu va sta nici la aspiratorul nazal pt ca nu suporta ideea sa le bagi ceva in nas!

Eu nu cred in teoria muci=otita. Poate doar cand sunt f f grosi si copilul nu poate respira all day long. Daca e o raceala mai usoara si mucii curg eu nu-i scot bobitzei decat prin masaj de la radacina spre varf, cu mana uda, deasupra chiuvetei, cu doua degete si apa calda. Nu mai spun ca la baie ies singuri din cauza aburilor.
Acum bobitza stie sa sufle nasul si ma ajuta si asta oarecum.

noi avem si aspirator nazal electric si am vrut sa-l arunc dupa ce l-am probat. Parerea mea e ca nu face banii.

Astept sa vad cum se descurca buturel cu el. Bafta!

...probabil ca nici la noi n-o sa mearga, asa e...
Treaba cu mucii si otita...nici eu nu stiam de ea...de la orl mi s-a spus....era bebe, canalele f scurte, pozitia(mai mult pe spate) favoriza treaba asta...nu stiu...eu am fost la orl cu ea...si asa mi s-a spus... De asta bag mare la scos mucii din copil, sa nu se repete istoria...

Sorina, mami de Diana si Iris

Daa..stiu..naa...eu am uitat sa precizez ca atunci cand are muci o culc pe o perna mare ca sa stea un pic ridicata astfel incat mucii sa iasa afara mai mult decat sa seduca in gat. Cum povestea si tomaca dimineatza!

Chiar Tomaca, cum a mers cu aspiratorul nazal?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

BF felicitari petru vestile bune! Cat despre cele proaste...in tara asta ce pretentii sa avem?

tomaca sa stapaniti sanatosi cumparaturile sa se potriveasca aparatorile si sa functioneze eficient si silentios aspiratorul! M-am lasat dusa de val si am cumparat si eu unul...

Telefon fix...eu ii blochez tastele, cred ca e valabil pentru majoritatea, nu?

SONDAJ sau mai bine zic sa ma scoata cineva din ce mi-am facut cu mana mea...

Acum aproape o luna am incercat trecerea de la LP la LV ca e mai ieftin cu 1 E per litru si cum Yannis bea cam un litru pe zi....Am inceput prin a adauga cantitati de LV in LP incet incet, progresiv, pana biberonul a devenit numai LV. Replacement succeeded DAR!
- acum nu mai vrea de nici o culoare
- LV bea in cantitati mai mari decat LP si cu multa bucurie si pofta
- unde pana mea gasesc io LP ptr copii 12luni+ in Romania?

Pufii care beau LV ce lapte beau?
Asta a lu Yannis are gust de inghetata cu vanilie si e imbogatit cu fier si vitamine si are 2,75% grasimi...ceva similar?

de Yannis

Vorba Tomacai, ce-si face omul cu mana lui...de ce le dati tot felul de arome cand ei cunosc la inceput doar gustul de lapte. E un fel de a te lega la cap fara sa te doara.Eu ma lupt cu soacra mea sa nu-i mai puna sare in mancare si ea zice "pai sa aiba gust" ..

Cand vii in tara adu-ti cu tine lapte din ala cat de mult poti si il combini treptat cu asta de-al nostru si poate reusesti sa-l dezveti.

Eu consum doar Lapte Ecologic de la Dorna. Pt mine iau 1,5% iar pt bobitza 3,5%. E singurul de pe piata care are gust de lapte. La noi alta varianta mai buna (sau egala) nu se gaseste.E singurul cat de cat bio.

Stii ca laptele, ca si carnea industriala, contine antibiotice si hormoni, da?
Sper ca asta sa contina mai putin pt ca scrie ca provine de la vaci hranite cu iarba!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

am vazut poze noi cu gemanutzele...doamne, sunt superbe!!!!

_
mama lui Stefan, pui scump

subscriu!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Ruxita, multumesc de intrebare! Tatal meu nu e bine deloc, are 2 boli grave si tratamentul uneia face rau celeilalte....Asta e si unul din motivele pentru care n-am mai apucat sa intru.

Larisel, ti-am vazut si eu piticele, sunt mortale

Alexutzzza, eu nu-ti raspund la sondaj, lesne de inteles de ce drum bun la intoarcere ca inteleg ca se apropie.

Sa aveti o noapte linistita!

mami de fetita finuta

Sanatate cat incape tatlui tau. Stiu...am trecut recent cu tata printr-o operatie grea!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Buna dimi..

Sarumana pt tratatie Sorina... ce frumos ai asotat cafeaua asta cu briosele.

Nu stiu daca am timp sa recuperez Sunt acasa cu Dav (care inca doarme ... chiar asa Sorina, si pt noi a fost una din cele mai bune nopti). Azi ajung la Buc pt controlul ginecologic iar maine ... la munte cu noi. Abia astept.

Ma bag la citit cat o mai dormi manzul.

Sa aveti o zi frumoasa.

Mamica fericita de Mara si de David

Drum bun si distractie placuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Bea - felicitari pentru Adam. Sa stea cat mai confortabil in palat

SUBSCRIU!

Citat:

Lorex - n-ai fost inca la doctor !!!!! Nu mai vorbesc cu tine 2 zile

Povestea unui Dor

Am fost, am fost!!! nu da,nu da!

Miercuri ma duc sa fac endoscopie (la cerere, ca dr. a zis ca nu crede sa am ceva. pai si atunci de ce ma doare?). Masochista...

Mergi la inceput