Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

M-am uitat de 3 ori. Nu e cafea in dimineata aceasta! WOW. La ora 11? Asa ca o dau eu in premiera. Facuta ca la nisip pe un resou improvizat din BCA, precum in studentie. Cea mai tare. Faceam pentru tot caminul.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Am primit aspiratorul. E tare dragutz, are printre melodii si unele preferate ale lui Tudor, iar puterea de aspirare e comparabila cu batista bebelusului, doar ca mai silentios.
Am incercat zilele trecute cu batista bebelusului, a fost incantat cand a vazut aspiratorul, dar cand am mai pus si batista nu i-a mai placut.

Muci nu prea au mai fost ca i-a mai curatat si bona si nici nu-i mai curge nasul. I-am bagat niste ser pe nas cu siringa cu gandul sa-l aspir, dar cand a simtit lichidul si-a tinut respiratia si apoi a suflat nasul de a aruncat toti mucii pe noi. Ce sa mai aspir.
Oricum, i l-am lasat sa se imprieteneasca cu el, ca daca este la prima experienta de muci, vede el ca ii ca ne cam facem de treaba cu nasul lui si nu-i place.
Ce-i bun cu aspiratorul, e faptul ca poti sa-i aspiri noapte in somn, dupa ce adoarme. Am incercat, dar nu mai aveam ce.
Oricum respira mult mai bine, si pe nas si pe gura, cum gaseste.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata,

M-am uitat de 3 ori. Nu e cafea in dimineata aceasta! WOW. La ora 11? Asa ca o dau eu in premiera. Facuta ca la nisip pe un resou improvizat din BCA, precum in studentie. Cea mai tare. Faceam pentru tot caminul.

Povestea unui Dor

WOW, resourile de BCA.....am uitat de ele....mi le facea prietenul meu (actualul sot), ca noi fetele-mimozele nu stiam, ....ce frumos a fost in camin...ce frumoasa a fost perioada aia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Am primit aspiratorul. E tare dragutz, are printre melodii si unele preferate ale lui Tudor, iar puterea de aspirare e comparabila cu batista bebelusului, doar ca mai silentios.
Am incercat zilele trecute cu batista bebelusului, a fost incantat cand a vazut aspiratorul, dar cand am mai pus si batista nu i-a mai placut.

Muci nu prea au mai fost ca i-a mai curatat si bona si nici nu-i mai curge nasul. I-am bagat niste ser pe nas cu siringa cu gandul sa-l aspir, dar cand a simtit lichidul si-a tinut respiratia si apoi a suflat nasul de a aruncat toti mucii pe noi. Ce sa mai aspir.
Oricum, i l-am lasat sa se imprieteneasca cu el, ca daca este la prima experienta de muci, vede el ca ii ca ne cam facem de treaba cu nasul lui si nu-i place.
Ce-i bun cu aspiratorul, e faptul ca poti sa-i aspiri noapte in somn, dupa ce adoarme. Am incercat, dar nu mai aveam ce.
Oricum respira mult mai bine, si pe nas si pe gura, cum gaseste.

Povestea unui Dor

Bravo Tudorel.
Bine ca nu mai sunt asa multi...ca a scazut productia!

CRA-CRA - seara, dupa bibele cu LP, zic "hai sa spalam biberonul si sa ne spalam pe dinti", asta in ideea de a nu inchide lumina si a-l pune pe orizontala direct dupa LP.
Bun, mergem in baie, imi arata ca vrea sa puna apa in biberon pentru ca mai apoi sa o toarne in toaleta, ii place sa faca asta. Numai ca eu nu puteam desface tetina, se facuse vid inauntru, se lipise, nu stiu de ce, dar nu puteam.
Il strig pe consort, el imi zice ca sa incerc cu un prosop, ca voi avea mai multa putere. Hai la prosop. Dani dupa mine.
Reusim, desfacem, ne jucam, etc.

Aseara, scena se repeta. Ii zica Dani, nu poate mama sa desfaca tetina....hai, lasa, nu mai pui apa in toaleta.
Ce credeti ca face fi-miu? Ia bibele si merge cu el la prosop!!!!

No, sa nu mai ziceti ca nu au memorie la varsta asta!!!
Intrebare: de ce nu il loveste aceeasi memorie cand ii zic de 50 de ori pe zi ca nu e frumos sa muste, sa loveasca cu picioarele, sa rupa cu unghiile/mainile?!!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Va multumesc de raspunsuri!
Loredana nu tin neaparat sa ii dau dulce, tocmai de asta am trecut de la LP-ul care e dulce, la lapte de vaca si din considerentele amintite de Lorex , avand varianta laptelui special ptr copii, Bio si cu fier, am optat pentru laptele acela pentru copii. Eu nu beau niciodata lapte cu gust de lapte, asa ca nu aveam de unde sa stiu ca laptele ala de copii are gust diferit de laptele normal, dar mi-a zis o vecina ca de aia bea asa mult ca are gust de vanilie si probabil de aia ii place....
Probabil ca o sa ii iau lapte din ala Bio de care zice Lorex pentru ca produsele lactate bio sunt intr-adevar mai ok. Mie una mi se pare ca miros mai ok...pentru ca de gust, repet eu nu mananc decat iaurturi cu fructe si lapte beau numai cu 3 linguri de Nesquick in el...

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Neatza si la noi!

am reparat masina de spalat! m-a cam usturat in fund tariful, dar asta e... cica ne-am facut-o cu propria mana... s-au blocat niste monede in pompa de evacuare care pompa a si clacat dupa un an de blocaj (monedele erau ruginite bine), de invatatura de minte sa verific bine continutul buzunarelor inainte de a baga hainele in masina!!!

nyny, felicitari pt revizie! e bine ca se rezolva de la sine chistul... si pe mine m-au suspectat de multe ori de tiroida si am fost de fiecare data ok, trebuie sa faci analize de hormoni tiroideni, nu? daca aveai probleme cu tiroida cred ca te prezentai mai devreme la medic... te duceai singurica si in fuga mare...

revin ca sunt un pic pe fuga...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue_flower

Bravo Tudorel.
Bine ca nu mai sunt asa multi...ca a scazut productia!

CRA-CRA - seara, dupa bibele cu LP, zic "hai sa spalam biberonul si sa ne spalam pe dinti", asta in ideea de a nu inchide lumina si a-l pune pe orizontala direct dupa LP.
Bun, mergem in baie, imi arata ca vrea sa puna apa in biberon pentru ca mai apoi sa o toarne in toaleta, ii place sa faca asta. Numai ca eu nu puteam desface tetina, se facuse vid inauntru, se lipise, nu stiu de ce, dar nu puteam.
Il strig pe consort, el imi zice ca sa incerc cu un prosop, ca voi avea mai multa putere. Hai la prosop. Dani dupa mine.
Reusim, desfacem, ne jucam, etc.

Aseara, scena se repeta. Ii zica Dani, nu poate mama sa desfaca tetina....hai, lasa, nu mai pui apa in toaleta.
Ce credeti ca face fi-miu? Ia bibele si merge cu el la prosop!!!!

No, sa nu mai ziceti ca nu au memorie la varsta asta!!!
Intrebare: de ce nu il loveste aceeasi memorie cand ii zic de 50 de ori pe zi ca nu e frumos sa muste, sa loveasca cu picioarele, sa rupa cu unghiile/mainile?!!?

de Daniel, n.01.02.2010
Mama fericita

La varsta asta au memorie practica, pentru activitati concrete, vad, pun mana. Cauza - efect, vizualizare, nu limbaj. Cum inteleg ei. Tu vrei sa aiba memorie pentru comportament in societate la 1 an si ceva. Prea mult. Mai asteapta cativa ani ca sa ajungi la civilizare. De ce crezi ca a aparut vorba "cei 7 ani de-acasa"?

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Maine dis de dimineata plecam spre Ro, sper sa prindem avionul ca e devreme rau de tot pentru noi (la 6:30 treb sa fim la boarding deja ), dar, din nefericire cursele de dupa-amiaza erau deja pline sau scoase in momentul in care ne-am decis noi sa luam bilet....
Nu vreti sa va imaginati ce am de impachetat! Haine de ale mele si de ale lui Yannis pe care le-am avut aici ptr 2 luni!!! plus ce am mai cumparat pe aici la reduceri (printre care si jucarii voluminoase pe care le vreau in Ro...). Cand am pregatit vacanta, sotul meu care zbura oricum 1 data la 2 sapt a mai adus din lucruri cu el cand venea in Grecia ca sa fie aici, dar acum nu mai are bilete asigurate de firma (deh criza!) si deci nu mai zboara o data la 2 saptamani ca e scump din buzunarul nostru so...treb sa iau tot cu mine ca cine stie cand mai vine el aici sa aduca ce las in urma

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Maine dis de dimineata plecam spre Ro, sper sa prindem avionul ca e devreme rau de tot pentru noi (la 6:30 treb sa fim la boarding deja ), dar, din nefericire cursele de dupa-amiaza erau deja pline sau scoase in momentul in care ne-am decis noi sa luam bilet....
Nu vreti sa va imaginati ce am de impachetat! Haine de ale mele si de ale lui Yannis pe care le-am avut aici ptr 2 luni!!! plus ce am mai cumparat pe aici la reduceri (printre care si jucarii voluminoase pe care le vreau in Ro...). Cand am pregatit vacanta, sotul meu care zbura oricum 1 data la 2 sapt a mai adus din lucruri cu el cand venea in Grecia ca sa fie aici, dar acum nu mai are bilete asigurate de firma (deh criza!) si deci nu mai zboara o data la 2 saptamani ca e scump din buzunarul nostru so...treb sa iau tot cu mine ca cine stie cand mai vine el aici sa aduca ce las in urma

de Yannis

Sa trimitem un taxi-dubita la aeroport In Bucuresti ?
N-as vrea sa fiu in locul tau, sincer.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nyny

In drum spre pat... am fost la dr . Totul e ok, se rezolva de la sine chistul respectiv, mi-am facut si o ecografie la tiroida... arata bine, mai ramane de vazut cat de functionala e. Sorina se pare ca ai avut dreptate... cam merg mana in mana cele 2 probleme. Mai am cateva analize de facut in privinta asta si sunt ca noua. Am rezolvat o groaza de treburi azi. Sunt foarte multumita ca mi-am bagat corpul intr-o mica revizie. Se cerea de mult... Tomaca, dar cum ai intuit tu ca e vorba si de distractie la capitala?

Am tot citit dar am cam uitat ce. Maine plecam... o sa-mi fie dor de voi asa ca va citesc de pe tel .

Daca nu mai apuc sa intru maine, va pe toate si va doresc sa aveti un weekend frumos, fara muci, febra si varsaturi.

Mamica fericita de Mara si de David

M-am luat dupa statistica rezultata pentru plimbarile voastre in Bucuresti.
Bine ca-i ok chistul, adica se poate rezolva de la sine. De cele mai multe ori se intampla asa. Si eu aveam in august unul de 6 cm si dupa 5 zile, nu mai era nimic.
Cu tiroida e altceva, si ea poate sa mai innebuneasca si hormonii.

Povestea unui Dor

Mergi la inceput