Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !
Raspunsuri - Pagina 10

Beatrice1982 spune:
neata!
teroristu meu se trezeste la 8..........deja de 3 zile..............ooooooofffffffffff
de ce nu doarme mai mult?
si a adormit la 10 jumate, ca noi am ajuns aproape la 10 acasa si a trebuit sa mai profite de mami, ca nu a fost cu noi
a zis mam sa il las acasa, fiind si racit, sa nu il duc pe coclauri sa fie mai rau
a intrebat non-stop de mine, am zis sa le spuna ca am plecat la dr.......si zicea si el, dar imp e ca nu a plans...............
azi noapte a dormit mai bine....numa de vreo 3 oei s-a trezit, dar nu am putut sa dorm eu
la dr:
ok
bebe mare si puternic
masuratori cu 2-3 sapt mai mari......are peste 2 kile
e baiat 100%, l-am vazut ca e dottat raset
ne-am uitat la toate cele.....nush cu cine seamana..........
col ok 34 mm
lichid arhisuficient sa se scalde acolo pana ninge..............
deci pertotal ok
am zis de durere ,m-a durut taree in partea stanga nu a zis nik, dar imi cam dau eu seama de ce
pana l-a masurat si ne-am uitat s-a intors pe toate partile, deci se poate intoarce crestul in burta si de acolo durerea.....cine stie pe ce apasa........
a prins bine un pic iesirea........
e ffff frigggggggggggg
dincolo mmai e cald, nu trebe foc, dar daca vremea va fi tot asa, luna viitoare tre sa facem foc......
mno cam atat........
va pupppppppp
_
Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si
28+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Beatrice1982 spune:
am vazut in titlu:
La multi ani al3csa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sa fii fericita si sanatoassa!!!!!!!!!!
_
28+ cu
Adam Stefan

tomaca spune:
Buna dimineata,
Savurez cafeaua Sorinei si va spun ca am avut o noapte mai buna. A dormit in patuztul lui. L-a cam deranjat perna mare pe care i-am pus-o sub cap & trunchi, dar nu s-a mai sufocat. S-au mai dus bona la el si taica-su de vreo 2-3 ori, l-au asezat mai bine pe perna, dar era ok. Dimineata pe la 6 si ceva, deja se tot misca si i-a facut bona laptele, l-a baut in patul mare, dupa care a tras pe dreapta (la prorpiu si figurat) si a dormit pana la 8. Mare minune pentru el sa se mai culce dupa ce bea laptele de dimineata. A dormit aproape 12 ore. De notat in agenda (mai mult de 9 nici nu se pune problema).
Si eu m-am culcat la 9 seara si pe la 6 si ceva deja ma foiam prin pat. Bine e si sa dormi.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

tomaca spune:
Bea - felicitari pentru Adam. Sa stea cat mai confortabil in palat
Nyny - bafta la doctor si distractie placuta
Lorex - n-ai fost inca la doctor !!!!! Nu mai vorbesc cu tine 2 zile
Haircut -
Alexutzza - nu stiu ce sa-ti spun pentru sondaj. Decat ca ce-si face omul cu mana lui...lucru manual Mai blocam si noi fixul - semi-mobil, dar nu ma stresez. Mai vorbeste mama, ii mai dau sa alerge cu el prin casa, tot prinde momente cand nu e blocat. Si apoi nu avem decat numerele celor apropiati memorate in agenda. Bineinteles instalatorul este acolo.
Dece - unde esti?
larisel - stiu cum este cand pierzi mesajul. Doar ca a doua oara merge mai repede ca stii deja esenta firului epic (ca sa fac haz de necaz).
Livia - mai ai vesti despre galma aceea? Cum mai esti?
Ruxi - sa-ti fie de bine gimnastica. Am si eu echipamentul in birou din februarie. Acum nici ca ma mai pot duce undeva dupa operatie (am si o scuza beton in maneca )
Povestea unui Dor

sorina_bz spune:
Eu am dat cafeaua si am zbughit-o ...am zis eu ca sunt turbo azi..
Tomaca..daaa, tare bine e sa mai si dormi din cand in cand..
Nyny... se pare ca pufii au avut o noapte mai buna...Bafta la doc azi, sa vii cu vesti bune!
Ale1212xa...sa-ti fie de bine cafeaua. S-a acomodat Dragos la programul lung de gradi?
Bea..super vesti despre Adam! Sa se faca mare si sanatos!

Beatrice1982 spune:
tomaca, eu tot tin sa te intreb...........sper sa nu te superi...doarme bona la voi?
din cauza probelemlor tale de sanatate?
sau numa asa?
deci e full time cu el/voi????
_
28+ cu
Adam Stefan

tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Beatrice1982 tomaca, eu tot tin sa te intreb...........sper sa nu te superi...doarme bona la voi? din cauza probelemlor tale de sanatate? sau numa asa? deci e full time cu el/voi???? _ Bea, mami de doi baieti : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
De ce sa ma supar? Da, doarme la noi. Este in regim intern (nu este din Bucuresti). Am vrut de la inceput asa pentru ca am stabilit sa ma intorc la servici cand face Tudor 4 luni. E greu sa te duci la servici si sa fii cu capul cat de cat limpede, cand te trezesti noaptea. E adevarat ca Tudor a fost destul e linistit (am avut noroc), dar nu poti sa stii niciodata. Totusi e copil mic. Dupa aceea au aparut si problemele de sanatate.
Plus ca noi lucram pana tarziu. Eu pana acum am reusit sa plec in timp rezonabil, dar au fost si momente cu urgente si plecari din Bucuresti. Asa ca am ramas la varianta de bona interna.
Spatiu avem acum nu-i problema.
Povestea unui Dor

Beatrice1982 spune:
i see.........
ok...asta vroiam sa intreb e "interna"?ca asa se foloseste expresia asta la aia care se duc in strainatate si stau non-stop...
e tanara, atunci, nu?
nu are copii....sau de genul....
E bine ca Tudor a acceptat-o.........e super!
Cu serviciul, da inteleg..........
e grele......
ma duc sa dorm ca imi pica okii in gura.......
mersi
_
28+ cu
Adam Stefan

Beatrice1982 spune:
ma duc la
nu mai pot de obosita ce is si de somn ce mi
offfffffffffffffffff
_
31+ cu
Adam

miremia spune:
Hello fetelor!
Bea felicitari pt vestile bune! Ce bine o duce Adam in palat. Pupici multi!
Nyny sa vii cu vesti bune, intelesesem ca ati fost weekend-ul trecut la munte , distractie maxima sa aveti!
Sorina de cafea, peste briosa am sarit.
Lore
Eu mi-am culcat mandra, avem un program decent de ceva vreme.
Ma bucur sa aud ca ati avut parte de nopti odihnitoare, la cat mai multe!
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)