Pufi de ian-febr 2010 (43) - LMA Lorex !
Raspunsuri - Pagina 9

sorina_bz spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza Sorina cel de la Parmalat l-am incercat mai demult si nu a vrut de nici o culoare, nici macar in mancare. Off m-am exprimat eu aiurea. Aici in Grecia bea lapte proaspat la sticla cum e la noi laptele pe care il bea toata lumea Zuzu, Dorna, Tnuva, napolact etc, lapte de consum pasteurizat, dar Aici in Grecia e de la Delta, ii zice Advance si e special pentru copiii de 12+ luni, cu gust de inghetata de vanilie bun miam miam. Laptele praf Aptamil de care bea inainte nu mai vrea...Aici in Grecia nu am nici o problema, ii dau lapte de vaca d-asta proaspat la sticla ptr copii, dar in Romania ma gandeam ce o sa ii dau atata timp cat acolo nu exista laptele asta de vaca special ptr copii. ma gandam sa ii iau un lapte normal 3 sau 3,5% grasime si daca nu-i place la gust sa ii pun Nesquick...ceva de genu Offf m-am facut inteleasa? ![]() ![]() |

Iris nu primeste alt lapte la bibe decat LP-ul ei, si nici altfel de lapte, in preparate...doar daca mananca de la sora-sa, lapte rece, de la frigider, cu cereale...asa baloteaza de n-are aer....Copilul asta ma face sa-i dau lapte de la frigider in bibe, pana la urma...

Loredana71 spune:
Acum am inteles!Dar eu tot nu inteleg de ce ii dai dulce...E un zahar de care nu are absolut nici o nevoie,ba din contra....Incearca cu lapte de vaca normal,din ala de la frigider,nu din ala ultrapasteurizat....Poti sa ii iei si bio,spre exemplu,daca ai dubii...
De ce sa ii pui nesquick??Incearca sa amesteci treptat cu lapte neindulcit,la fel cum ai facut cu trecerea la lapte de vaca si da-i lapte simplu,ii faci cea mai mare favoare...Parerea mea!

ana_g spune:
alexutza, m-am lamurit pana la urma. dar poate iti faci griji degeaba, pana nu il vezi cum reactioneaza la LV-ul romanesc, nu stii. inteleg de ce i-ai dat din ala iam iam, cu gust de vanilie, pentru ca si LP-ul probabil are o usoara aroma, dar cauta sa-l obisnuiesti cu LV normal. problema ramane in continuare cantitatea de aproape 1l/zi care e cam mare pt LV, chiar si pt LP deja.
_
mama lui Stefan, pui scump

ana_g spune:
am vazut poze noi cu gemanutzele...doamne, sunt superbe!!!!
fi-miu a inceput sa dea semne de somn....ma mir, aseara a cedat la 11 jumate
ma retrag in glorie, sa aveti o noapte linistita si un somn odihnitor!
_
mama lui Stefan, pui scump

haircut spune:
Ruxita, multumesc de intrebare! Tatal meu nu e bine deloc, are 2 boli grave si tratamentul uneia face rau celeilalte....Asta e si unul din motivele pentru care n-am mai apucat sa intru.
Larisel, ti-am vazut si eu piticele, sunt mortale
Alexutzzza, eu nu-ti raspund la sondaj, lesne de inteles de ce drum bun la intoarcere ca inteleg ca se apropie.
Sa aveti o noapte linistita!

Ruxita spune:
ma retrag in glorie si eu! azi am fost la zumba cu fiica-mea si a fost... nu gasesc cuvantul, am iesit de acolo uda toata de transpiratie si pe parcursul orei numaram minutele ramase... ehe, fosta-i lele cat ai fost! nu sunt nici hodoroaba, dar brusc si explicabil am devenit invidioasa pe energia, flexibilitatea si tineretea fetelor de 20 de ani... m-a deranjat o chestie si inca nu mi-o explic imi pulsau incheiturile mainilor cand ridicam mainile in sus si le agitam... nici nu stiu cat de grav e, daca o sa treaca de la sine pe masura ce voi progresa... dar mi-a placut si mai vreau si ne mai ducem!
si ce bine ca am mers cu fiica-mea, am putut s-o vad in miscare... cam rigida si incatusata (la datul din fund sau sani)... tre sa lucrez intens la "dezlantuirea" copilului... parca ar fi o omidutza, care urmeaza sa fie fluture, dar e o problema cu desfacutul aripilor...
haircut, imi pare rau de vestile proaste... totusi, poate-poate... ati incercat si naturiste?
Noapte buna ca trebuie culcat atomicul!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

larisel spune:
Ca tot vorbeati de mesaje pierdute... mi s-a intamplat si mie... am apasat reset din gresheala ... Poate revin maine... poate nu...

sorina_bz spune:
Buna dimineata,
Va las cafelutza calda si briose cu ciocolata neagra si portocale...
Ana...ce bine ca i-a fost somn lui Stefan mai devreme...sper ca ati avut o noapte buna..
Ruxita...sa-ti fie de bine antrenamentul la sala!
Haircut....multa sanatate tatalui tau!
Larisel....sorry pt mesaj pierdut...e tare frustrant, cand se intampla...
Eu am avut una din cele mai bune nopti, de cand cu piticot...a adormit la 21.30(si eu o data cu ea), si s-a mai trezit pentru lapte abia la 5 dimi!...Asa ca sunt odihnita, si pe mod turbo, astazi..
.
O zi frumoasa, sa aveti!

nyny spune:
Buna dimi..
Sarumana pt tratatie Sorina... ce frumos ai asotat cafeaua asta cu briosele
.
Nu stiu daca am timp sa recuperez Sunt acasa cu Dav (care inca doarme ... chiar asa Sorina, si pt noi a fost una din cele mai bune nopti). Azi ajung la Buc pt controlul ginecologic iar maine
... la munte cu noi. Abia astept.
Ma bag la citit cat o mai dormi manzul.
Sa aveti o zi frumoasa.
Mamica fericita de Mara si de David

ale1212xa spune:
neatza
oho..ce vad..au revenit fetele...am de citit din urma
sorina de cafea...mmmm...briose
ma duc sa recuperez
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem