Ora de culcare a copiilor

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Nu vad nimic nesanatos sau ciudat in ceea ce eu scris IngridS si Anca despre orarele de somn.
Si la noi e la fel, chiar daca sunt mari : intre 8 ani si 13 jumate : la ora 9 nu mai circula nici un pitic prin casa, pot si eu sa fac un capat de treaba sau sa citesc linistita.
Sunt defecta ?

Ritmul asta il aveau si cind locuiam in Mexic - si in capitala si in orasul din mijlocul desertului cu 35 de grade noaptea.

Da, in vacanta ii las sa se culce mai tirziu; in cazuri exceptionale (eclipsa de luna, de exemplu) ii las treji.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

eu nu inteleg, nu mai sunt lacate in magazie, sau cum?

Pai sa nu fie, ca e deja de "hahaiala", si imi iese si fara companie, vin sau pizza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:

Pai sa nu fie, ca e deja de "hahaiala", si imi iese si fara companie, vin sau pizza.

Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei

La ora asta ? Cam devreme ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali

Citat:
citat din mesajul lui Roxana_G

Citat:

La ora asta ? Cam devreme ....

Trebuie sa termin pana la 7 cand culc copiii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Off-topic si de curiozitate, a citit cineva cartea lui Amy Chua pina la capat? Asta ca sa discutam concluzia.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

eu n-am citit cartea, am citit ce spune amy chua despre carte
" Much of the book is about my decision to retreat from the strict ‘Chinese’ approach, after my younger daughter rebelled at 13"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Daca al tau copil se culca la 19:30, tu de unde stii ce se intampla pe afara dupa ora aia de esti asa sigura in afirmatii?

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Trec pe langa casa mea cand pleaca din parc cu carucioare, copii...
Esti foarte tendentioasa.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Daca al tau copil se culca la 19:30, tu de unde stii ce se intampla pe afara dupa ora aia de esti asa sigura in afirmatii?

Trec pe langa casa mea cand pleaca din parc cu carucioare, copii...
Esti foarte tendentioasa.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Ok, ii auzi cand pleaca spre casa. Dar de unde stii ce fac in parc daca tu nu esti acolo? De ce esti asa sigura ca stau toti la spart seminte si baut bere?

Mergi la inceput

Laura25, ai uitat ca si eu plecam din parc mai devreme? Crezi ca parintii asteapta sa plec eu ca sa manance sau sa fumeze? (n-am nimic cu fumatorii si eu am fost, asa ca eu reproduc doar de dragul discutiei asta cu tigarile, mai grav era daca beau alcool).

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput

Anca, mamitzica, nu sunt "tiger mom", nici "relax mom", ci un amestec din cele doua, nu-mi persecut copila, insa obisnuinta unui program regulat si sanatos de cand esti mic, te ajuta pe viitor, te ajuta la gradinita, la scoala.
Ca se culca devreme e spre binele ei, se trezeste la 7 singura. Aud parinti care spun ca vai, de atata somn are nevoie fata mea, 7-8 ore, e ca argintul viu si nu adoarme. Sorry, dar asta se face prin exercitiu in timp, il obisnuiesti cu ora de culcare si nu, copilului nu-i ajung 8 ore de somn. Plus ca nici parintii nu fac un asa mare efort sa fie liniste si sa-l culce...ar fi multe de povestit, dar ma abtin.

Ingrid S si Diana

Vauvenargues

Mergi la inceput