FIV Dr dragos albu 42
Raspunsuri - Pagina 22
Ralu_mv spune:
Foarte frumos numele ! Odiseea Alba !!!
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
aristica spune:
samiruta sunt relativ bine. Cam nedormita, n-am reusit sa ajung azi la Fundeni, am fost la 2 sedinte luuuungi si obositoare, mi-am luat si niscaiva suturi pe la job, ca deh, de luni intru in concediu medical si nu pot pleca cu zambetul pe buze.
Maine dimineata repet analizele.
Vineri eco.
Sambata pregnyl.
Luni punctie.
Miercuri et.
Albinosul nu ma lasa la munte dupa et, cica sa ma multumesc cu mersul prin curte.
Mi-a mai zis ca se mira ca la fiv 3 am raspuns asa...Da ce, soro? Expir? Zici ca dupa 3 fiv-uri mi-a expirat termenul de valabilitate!
In plus, am burta umflata si mi-e foame mereu.
De vreo 3 zile am ramas fara coenzima q10 si Albinosul zice s-o iau pana la punctie. Dar mi-a dat de 60 si e vreo 40-50 lei cutia si asta nu se da la folie. M-am dus ca o floare la farmacie si am intrebat cam cat costa doza de 30 si de 10. Aia de 10 era ieftina...si radeam singura, spunandu-i farmacistei ca tre' sa iau doza de 60. Cand ma uit prin geam, farmacista era cracanata de ras - ce s-o fi gandit? uite-o si pe bezmetica asta cum inghite 6 pastile...asa c-am luat de 30...macar inghit 2 pastile deoadata.
Asa-mi trece mie timpul
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
samira33 spune:
aristico,hai,capu' sus...mult a fost,putin a ramas.
deci tre' sa ne vedem inainte sa te gravidesti!!!
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Ralu_mv spune:
Chiar vroiam si eu sa va intreb... cu intalnirile astea ... sunt deschise la noi participanti ? ca as fi vrut si eu sa va cunosc, sa stam de vorba, si ziceam ca poate imi spuneati si mie cand au loc
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
adrianaady spune:
Aristico orice sut in fund, e un pas inainte
Mult a fost, putin mai este. Lasa ca te duci la Fundeni dupa punctie
adipapazi spune:
sigur ca nu e nicio problema cu new entry-urile la intalniri, doar toate am fost candva new entry, deh, fost-ai lele cat ai fost, stiti expresia. si pt mine va fi first time cu ari, nu va ganditi la prostii...
Ralu_mv spune:
Multumesc, Adi !
doar sa imi dea si mie cineva PM ca nu citesc mereu pe forum ...
--------------
aristica spune:
samiruta da de ce inainte sa ma gravidesc? zici ca te-ai vorbit cu adrianaady. Tre' sa scap de injectiile de la 7 seara, ca sa nu mai fiu constransa de-o ora la care sa ajung acasa. Si sa nu fiu imediat dupa punctie, ca tarasc piciorul drept dupa mine. In rest, n-am restrictii.
ralu nu-s secrete. Noi vorbim asa, pe la diverse topicuri si uneori mai punem de-o intalnire. Dar intalnirile astea sunt ad-hoc. Adica vine una dintr noi c-o propunere: pe data de, la ora, in locul...si vine cine vrea.
ultima data ne-am vazut si cu tanno&betty-era graviduta si ea era punctul de reper. Trebuia sa mai vina o fata pe care n-o cunostea nimeni.Si-am intrebat cateva fete pe la Uniri: Este de pe forumul desprecopii?...iti dai seama ce frumos a fost, nu?...bineinteles ca nu era nimeni de pe forum
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
Anastasia_7 spune:
Fetelor....!!!!!! Am fost la doctorasul nostru favorit dimineata si s-a uitat iar la eco desi nu eram programata, ca il manca si pe el curiozitatea, ce or fi in burtica si a vazut baietzei!!
Dar ne-a spus sa nu cumparam hainutze deocamdata, sa astept pana la 22 de saptamani si atunci stim sigur 100%.
Am tot asteptat sa dau o stire oficiala , ca am vrut sa o las pe Cami sa intre prima cu vesti, dar acum mititica cred ca se odihneste si ea cu puiutzii.
Altesa, ai avut o idee tare buna sa mai cream un subiect cu gravidutzele dr Albu, sa ne mai sfatuim intre noi..eu am mai postat cateva mesaje la alte 2 subiecte, dar ma simt cam stinghera, ca m-am obisnuit f tare cu voi si parca e ciudat...numai pe Mirela am gasit-o la un topic si eram asa fericita, de parca o aveam in fata mea, cand m-a gasit si m-a salutat la acel subiect
Si a doua veste este ca ma voi duce la dr Chisleag, am vb si cu Albu, la Corry a fost super ok cu nasterea, macar se cunosc si doctorii intre ei...acum m-am potolit si eu putin cu stresul unde nasc, cu cine, ca dupa experienta de la Giulesti, o luasem razna... Urmeaza acum sa fac programare la dr Chisleag, sa intru in evidenta la dumneaei, sa ma pot potoli detot.
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
16+ cu 2
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
Anastasia_7 spune:
Fetelor, imi da si mie cineva nr de tel de la mmf receptie, cel de mobil, ca l-am ratacit si nu il mai gasesc....
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
16+ cu 2
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)