FIV Dr dragos albu 42

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Anastasia :0746464629!
Pup fetita frumoasa si feciorii ei!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Merci, Aristica !

Atunci ramane sa ma anuntati si pe mine cand va hotarati, iar tu sa fii atunci deja graviduta, ca in perioada urmatoare o sa ai grija pe unde umbli si cat timp !

Anastasia, felicitari ! dar cum a zis si dr., nu faceti planuri mari pana la 22 sapt ca poate e si vreo fetita pe acolo !
Oricum, sanatosi sa fie !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

MULTUMESC MULT, ANGELICA!!!!!
Ma pun pe sunat de acum

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

16+ cu 2

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ralu_mv

Merci, Aristica !

Atunci ramane sa ma anuntati si pe mine cand va hotarati, iar tu sa fii atunci deja graviduta, ca in perioada urmatoare o sa ai grija pe unde umbli si cat timp !

Anastasia, felicitari ! dar cum a zis si dr., nu faceti planuri mari pana la 22 sapt ca poate e si vreo fetita pe acolo !
Oricum, sanatosi sa fie !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Ralu, multumesc mult!!!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

16+ cu 2

Mergi la inceput

Hai ca am fost delegata sa va dau eu vestile si despre Camitza noastra, pana zilele urmatoare cand va intra ea: i-a pus dr Albu 3 embrionasi, toti de calitatea 1.

Din 10, au fost 5 calitate 1, 2 de calitate 1-2.
Acum e bine, dar o doare f tare stomacelul, are arsuri f mari. Daca a mai avut cineva probleme f mari cu stomacul, de acest gen, arsuri ca la o rana, sa posteze ce a luat, cum a facut de a trecut durerea.

Eu am luat Renni, cate 1 pastiluta, cand am mai avut arsuri , si lapte dulce.

Parintele Arsenie Boca

16+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Anastasia 7,asta-i nr de mobil:0746464629

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

roxana multumesc pt informatii... am avut si eu parte de camasa xxxl care nu prea a stat inchisa...de eram cu veverita la vedere

am scapat ...intreaga...doar cu o vena sparta.am avut o sinechie, 3 polipi si mucoasa un pic inflamata.
mi-a dat antibiotic 14 zile ciprobay, cyclo-proginova si gynofort , apoi la CM-ul urmator fac histero de control si atunci primesc si schema daca totul este ok
oricum nu stiu care ar fi cauza pt sinechie si restul...dar nu mai conteaza , bine ca s-a rezolvat ...dupa spusele altor dr. eram ca o floricica
succes sa vii cu vesti bune

aristica succes! tin pumnii! sa te intorci cu puiuti in marsupiu

anastasia, felicitari pentru putulici!

camy, bravo!! tin pumnii...sa fie lipiciosi

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

capitol nou
cu intarziere, dar motivata
Robi a facut 40 temperatura si am stat numai dupa curul lor

pupi si la cat mai multe vesti buna

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput