FIV Dr dragos albu 42
Raspunsuri - Pagina 21
roxana33 spune:
Altesa,ce bine imi pare ca te vad.Ce multa treaba ai,poate ma molipsesc si eu de la tinemama de bebe si bebele mic.
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
roxana33 spune:
Bccami,felicitari ptr nr si calitatea embrionilor,sa vii cu vesti bune despre bebelusi si mami de bebelusi.
Salexa,felicitari si tie,sigur ai si tu multi embrioni,nu numai multe ovule.Abia astept vestile bune si beta-HCG mare,mai ales ca eu urmez la rand si cu Aristica.
VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota
mahaui spune:
Camy si Salexa felicitari si mult mult succes in continuare
La illaha ila' Allah Mohamed rassul Allah!
4 Laparoscopii !
3 Fiv nereusite!
Sper ca fiv 4 sa fie cu noroc!
Ralu_mv spune:
Bravo, bccami si salexa !
Acum sa aveti grija cu bautul apei, laptelui si proteinelor !!! Si sa nu va agitati in primele zile dupa ET prea tare, numai ganduri bune !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
samira33 spune:
aristico,unde esti???
de ce nu ai scris macar un mesaj amarat pe undeva??? ca te-am cautat pe la toate subiectele.
esti bine,da???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
ALTESA spune:
dragelor nu am mai scris ca sa las loc si fetelor care sunt in focuri ca daca ma apuc sa va scriu va sufoc cu tot ce am de zis.
mai trebuia un forum ceva gen clubul gravidutelor si mamicilor lui albinosu nu stiu, poate se ocupa cineva de asta .
qiao nu nu-i cuminte bebe joaca fotball azi era sa lesin ca nu se mai prajeau carnatii odata si eu urasc carnatii si facea un scandal in burta.....dupa jumatate de carnat era asa cuminte...
Marusca si mi-e mi-a fost tarsa sa ma duc la odisee dar odata intrata afli f. multe lucruri care iti vor prinde bine.
25+ cu
QiaoBing spune:
ALTESA nu ar fi o idee rea cu Odiseea Alba, deja sunteti cateva, vin si fetele din seria de toamna imediat ... mai la iarna si eu
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
angelica28 spune:
Anastasia ,hai nu intri sa le spui si la fete ,ce ai facut la dr ...............asa ma maninca limba .....dar te las pe tine sa dai vestea
Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
ALTESA spune:
pai ia apuca-te de treaba ca sa avem unde pune pozici cu prichindei si sa facem schimb de retete pentru bebei in acelasi fosrmat ca sa nu ne pierdem una de alta.
Nume ai gasit la odisee ce sa mai Odiseea alba sa fie
25+ cu
salexa spune:
Cami mult iti mai ia sa ne spui si noua ce ai facut azi. Hai ca asteptam sa ne spui cati embrionasi ai plantat. M-au sunat azi sa-mi spuna ca maine imi planteaza si mie. Albinosul mi-a spus ca o sa-mi planteze 2 dar eu vreau 3 sa viu sigura.
Aristica ieri m-am uitat de tine dar nu venisei pana am urcat eu.