FIV Dr dragos albu 42

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

pup toate fetele albinoase.
nu stiu ce vesti aveti in ultimele zile...o sa ma pun la curent cu noutatile.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salexa spune:

Cameluto eu te-am adaugat pe mess.
Aristica maine eu sunt la 7:15 acolo. Am emotii pt ca nu stiu daca au crescut astea mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Bccami,mie mi-au dat mereu supozitoare cu glicerina.Am baut si cafea ca mi-au zis ca-i ok,ca oricum am tensiunea mica.Imi indicau a beau muuuuulta apa,mai mult de 2 litri,ca sa-mi pot reveni.Incearca si suc de fructe:morcovi,mere cu miere de albine.e purgativ.Pune mai multe linguritze.Si manamca supe,bea lichide.Nu m-a durut nimic niciodata dar exact cum zici tu,ma simteam ca un balon.Am inteles ca dispare senzatia pe masura ce-si revin ovarele din stimulare.Sa ne spui cu ce a mers,mai ales ca suntem 2 fete care urmam in octombrie.Si eu ma rog,alaturi de celelalte fete,sa fie un FIV reusit,asa cum ne dorim toate.Te pup si asteptam cele mai bune vesti

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Mergi la inceput

Aristica,cred ca am plecat inaintea ta sau eram asa de somnambula de nu tin minte lumea.Noi eram plecati de la 4 dim.din Constanta,ca sa putem fi la timp la clinica.Eu aveam o camasa verde fosforescent si niste blugi ca niste salvari si papucei tot verzi.Si sotul meu e tot gras si frumosPoate ne intalnim data viitoare.Vineri trebuie sa fim iar la clinica.si sper sa ne trecem semnatura la gravide,alaturi de restul fetelor cu FIV reusit.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)

Mergi la inceput

Aristica,am uitat:vineri,prima monitorizare facem cu dr.Lara.Restul de 3 cu dr.nostru preferat

Mergi la inceput

Anastasia,ma bucur ca esti in forma,eu am inceput azi Diphereline.La asta ma pricep,ca nu degeaba fac FIV4.Cand incep Clexan-ul o sa fie mai complicat ca n-am experienta lui Pup mamica de comori gemene.

Mergi la inceput

Angelica 28,nu te mai supara,nu te-ai obisnuit pana acum cu rautatile celor care nu te pot ataca altfel decat lovind in cel mai sensibil punct?Au drepate fetele,dupa ce ramai insarcinata nu mai spune la nimeni,numai parintilor si surorii.Ptr.ceilalti,cei rai,n-o sa fie motiv de bucurie,asa ca...Tine bucuria asta numai ptr voi.Nu mai da cafele la toate femeile rele,mai bine trimite-ne noua,virtual,cafelute.Imi pare rau ca nu sunt si eu din Bucuresti sa va cunosc si in realitate si sa stam numai noi de vorba,cele care ne stim necazul si carora ne pasa una de cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica hai cu vesti noi

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cami ai produs, nu gluma. 12 oua! excelent! durerile pe care le simti pot fi de la o usoara hiperstimulare, dar pot fi si de la anestezie. Vor trece ambele. bea multe, multe lichide. Maine iti tin pumnii stransi.
anastasia sar'na, dar nu sunt viteaza, din contra - ii spuneam sotului aseara ca ma doare burta de la injectii peste tot si parca nu-mi mai doresc copii la fel de mult cum imi doream cu 4 ani in urma, c-ar fi trebuit sa fie o placere sa fac acesti copii, nu un chin, iar eu caut un loc in burta unde sa mai fac o injectie. Ma durea asa de tare dipherelinele de azi-dimineata, dar n-am avut timp sa ma vait, ca era 7 si nici macar nu eram imbracata, intarziam la maciuca magica...
roxana clexanele e in seringa lui, are un ac foarte fin, substanta e relativ uleioasa si intra foarte repede. Ustura al dracului dupa injectare, dar trece daca sufi sau faci putin aer la locul injectarii. Da, eu am ajuns tarziu, ca era Iuliu Maniu bara la bara si am facut cam 40 de minute pana la clinica, dar nu am asteptat deloc. Deci prima eco e cu Lara Croft. Inarmeaza-te cu rabdare, intreab-o tot-tot si spune-i exact ce sa scrie pe eco: in a cata zi de menstruatie esti sau NU esti, ce medicamente ei si in ce doze si cand ai inceput sa le iei.
salexa daca nu au crescut, iti creste putin doza de stimulare si te mai lungeste 1, maxim 2 zile. Nu-ti fie teama, vor creste.
samiruto bine-ai revenit pe meleaguri mioritice
mariuca am cam 10-11 maricei, intre 11 si 14 mm si vreo 3-4 mai mititei, intre 9 si 11 mm. Endometrul "bun" - dar nu l-am mai intrebat pe doctor ce grosime are, ci doar daca "dunga" aia pe care o vedeam eu e de la histeroscopie si-a ras copios de mine, zicand: "Pai ala e endometrul!" dddd

Mai fetelor, dar ma durea fiecare ovar cand manevra maciuca magica...asa ca astept estradiolul, ca tare mi-e ca-a explodat valoarea

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mda - estradiol 920, progesteron 0,4. astept telefon, ca momentan fac 225 merionale, poate-mi mai scade...
Avea cineva albumina de vanzare?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput