FIV Dr dragos albu 42

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

cami deci ai ajuns la capat de drum! Felicitari!
salexa maine dimineata, tot pe la ora aia sunt si eu la receptie. Sunt cea cu 3 fiv-uri, aristica
adipapazi credeam ca duci si pruncii, ca sunt invatati cu strainatatea - poate se revolta Ne-am fi vazut noi daca nu era samira plecata. Tu cand pleci?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

mi s-au lungit urechile. Cami ce ai facut ? esti ok ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

mi s-au lungit urechile. Cami ce ai facut ? esti ok ?

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Pe la 12 era bine Cami a noastra, nu stiu nici eu prea multe, dar era bine, o durea burtica putin si ii era fomitza. O asteptam pe ea sa ne povesteasca mai multe

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

16+ cu 2

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Fetelor miau ramas niste medicamente care le ofer spre vanzare daca va intereseasa sami trimiteti PM
Marvelon 1 cutie, Choragon 5000 ne=Ovitrelle 2 fiole, Progesteron Depot 250 mg, 3 fiole, Crinone gel 7 buc., Metypred, prednisolone, Albumila si niste vitamine
va doresc mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Fetelor, am sosit .....

Eu nu stiu cum v-ati simtit voi care ati trecut prin asta dar eu nu ma simt extraordinar.
Sooo, am fost productiva, am avut 19 ousoare din care 12 sunt mari. Dar de cand am plecat de la ML, scuzati-mi va rog expresia, parca am un dop in fund.
Nu stiu daca este normal, daca sunt constipata, desi dimineata am avut un mic scaun (la cap ), sau asta e reactia punctiei la mine.
Am incercat sa dorm si m-am asezat pe partea dreapta - ma doare intre coaste, in zona ficatului, parca nici nu pot respira cum trebuie.

Stiu de la Anastasia, ca si ea a avut reactii urate, dar mi se pare ca este cam devreme totusi.
I-am scris sms doctorului cu senzatiile mele si sa-mi dea si un medicament pt constipatie si sa vedem ce raspunde.

Sorina, fetita si bafta maine sa fie bine si ne auzim la telefon. Am pimit PM-ul de prietenie. Incearca sa-mi dai tu PM pt ca eu nu pot sa-ti dau tie, pt ca nu ai inca 10 mesaje scrise.
Daca nu adresa mea de yahoo are acelasi ID ca aici - bccami.

Aristica - meriti toate aplauzele din lume ca ai putut trece de atatea ori prin asta

Pupici la fetite si sa-mi spuneti daca ati avut reactii din astea ca ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bccami ia un supozitor cu glicerina. asta e. de acum inainte cateva zile cred ca te vei simti constipata. la mine numai supozitoarele au functionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Sabina, am voie supozitoare cu glicerina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bccami felicitari pt oute. la cat mai multi embrionasi dragalasi !
stie Nasti un leac minune pt "dop". Zicea ca e testat la gravidele de la ea din familie. neuronul meu nu a retinut denumirea medicamentului din pacate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

bccami habar nu am daca sunt contraindicate. nu vreau sa te fac sa iei ceva ce nu ar fi indicat. credeam ca nu sunt contraindicate. mai asteptam si parerile altor fete. retinusem ca si alte fete foloseau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Cami, sunt indicate atat supozitoarele cu glicerina cat si Duphalacul, pe acestea mi le-a indicat mie dr Albu, apoi de tarate am aflat eu, iar vitaminele de care vb Qiao sunt special create pt gravide: Pregnatal se numesc.
DAR , stii ca ti-am spus deja sa ai grija cu Duphalacul, pt ca daca ai stomacul sensibil, da stari urate, dureri, crampe mari si nu ai nevoie de starile astea mai ales acum, cand urmeaza ET.
Mai simplu si rapid ar fi cu glicerina-supozitoare, adica ai putea rezolva problema pe termen scurt.
Ce am verificat eu in perioada asta cat m-a napadit constipatia: ulei masline, 1-2 linguri pline dimineata pe stomacul gol, cu apa plata rece, sa nu ti se faca greata sau 1 pahar mare de suc de mar+suc de morcov, amestecate, apoi 1 pahar cu apa.....
Cam cu metodele astea resusesc eu sa trec de valurile astea cu constipatia...sper sa te ajute cumva!
Dar acum meriti bravo pt outze si sa te linistesti si tu acum, sa te odihnesti putin azi si maine, sa fii linistita miercuri.

Sorina, Doamne, ajuta maine, sa fie bine!
Aristica,pup fetita viteaza!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

16+ cu 2

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput