FIV Dr dragos albu 42

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Fetele astazi la 19.30 tb sa fac pregnilul iar luni la ora 8 voi fi la ML pt punctie.
ne rugam sa fie bine...doar atat

Sorina, daca citesti pe forum, scrie si tu la ce ora esti programata si da-mi un PM cu numarul tau de telefon.

Pupici la toate fetitele si un weekend minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

bccami, Doamne-Doamne sa aibe grija de tine si sa iasa totul asa cum iti doresti..........bafta multa!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mahaui spune:

Camy mult succes

subhanAllah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Cami, cand ai tu ET miercurea asta, m-a chemat si pe mine dr Albu la el dimineata, sa vorbim. Asa ca daca acum 14 saptamani in urma, cand stateam eu cu "rotile" in sus pe perete, imediat dupa ET, din salon,iti raspundeam tie la sms pe telefon, uite ca acum se intampla sa fiu eu in preajma ta la clinica, cand ai tu ET
Doamne, ajuta, fetita, suntem toti 4 alaturi de tine!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

15+ cu 2

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salexa spune:

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Fetele astazi la 19.30 tb sa fac pregnilul iar luni la ora 8 voi fi la ML pt punctie.
ne rugam sa fie bine...doar atat

Sorina, daca citesti pe forum, scrie si tu la ce ora esti programata si da-mi un PM cu numarul tau de telefon.

Pupici la toate fetitele si un weekend minunat

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

Mergi la inceput

Buna,

Nu merge sa iti trimit pm. Cica nu primesti.

Mergi la inceput

Am primit email ca marti la ora 7:15 sa fiu la receptie, ca sa fac daca astea mici nu au vrut sa creasca mari. Am facut si eu la 20:30 in seara asta pregnyl. Iti tin pumnii maine. Sa ai grija ce faci pe acolo. Eu speram sa fim colege de camera maine, hi hi.

Mergi la inceput

Cami daca poti trimite-mi tu numarul de telefon. Maine o sa am mai multe emotii decat tine. Sper sa poti intra pe forum maine seara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

bccami, suntem cu gandul si alaturi de tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bccami hai cu vesti bune !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput