FIV Dr dragos albu 42

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Bine si sucint a spus Qiao: FII ZEN, FETITA!

Angi, puiule, Aristica a spus o vorba mare, mai multe de fapt, chiar ca ai vazut si tu cui NU ii vei spune de sarcina pana la final! Tu crezi ca eu am fost nebuna ca nici eu pana acum nu am spus la anumite persoane de sarcina?! Tot din acelasi motiv, ca ne-am indurerat enorm in anii trecuti cu rude ce mi-l puneau la zid pe al meu barbatel de fiecare data cand aveau ocazia, ca 'nu poate" avea copiii, tot pt ca am avut amandoi un moment scurt de sinceritate si am spus cate ceva la cine nu trebuia....

Importanti sunteti voi 2: tu si omul tau si ce e intre voi, restul: ZERO!!!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

15+ cu 2

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Acelasi lucru mi-a spus si sotul meu ,sa nu mai bag in seama afirmatiile rautacioase ca noi stim cel mai bine prin ce am trecut ..........,stiti ce ma doare cel mai rau ca stiu sigur ca nu a zis asa fara sa vrea ,a fost intentionat ....stiu ca nu ma sufera prea mult ,si a zis-o cu buna stiinta sa ma raneasca!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Apropo de spus ca sunt insarcinata ,inafara de parinti si sora nimeni nu va mai sti,isi vor da ei seama pe parcurs cind imi va creste burta ...........,am realizat inca o data cit de rea este lumea ....si cit de mult te poate rani chiar si cu o vorba .........!
In fine a trecut ..........m-am descarcat si eu aici la voi ,si va multumesc pt sustinere ,numai cele care trec prin ce trecem noi poate intelege.

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

angelica28 , nu fii trista, din pacate lumea e rea.....mai ales pers care au deja copiii....mi se intampla si mie sa aud tot felul de cuvinte dure....de genul, daca Dumnezeu nu ti-a dat pe cale naturala,de ce insisti.......sau,lasa ca te vad eu cu copii,sa vezi ce batai de cap o sa ai si ce o sa regreti prin cat ai trecut..........si tot felul de idiotenii......ma abtin sa le zic ca daca ele au copii,ce le mai pasa de restul fara, de suferinta lor, de durerea lor cand aud plansete de copiii, cand vad mamici cu burtici....nu sunt invidioasa, dar undeva in suflet am o urma de durere....o fi bine,o fi rau, sa ma ierte Dumnezeu...... tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

eu am o opinie usor diferita... de obicei oamenii de acest soi nutresc anumite invidii ascunse si exploateaza orice moment care te plaseaza pe tine ca individ pe o scara inferioara lor, dupa sistemul lor infect de valori fireste.

de aceea exploateaza orice slabiciune sau nerealizare sau esec sau cum vrei tu sa-i spui. Repet, toate astea in viziunea lor fiindca noi, toate fetele de aici stim ca e o chestiune de timp pana se va indeplini dorinta ta de a avea un copil!

Cum ii spuneam si unei colege careia din pacate i-a iesit beta negativ, tot dupa un fiv, e o batalie pierduta sau pot fi 2-3 in asta nu inseamna ca a pierdut razboiul.

de obiei incerc sa fiu rezervata in situatiile de genul acesteia fiindca nu am niciun drept sa dau vreun sfat sau sa analizez, fiecare om trece singur prin greutatile prin care trebuie sa treaca. inportant e sa-i poti oferi un umar atunci cand simte nevoie sa vorbeasca cu cineva, sa il asculti.

femeia aia e o femeie invidioasa si cu probleme...e un om nefericit! ea este de compatimit.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Angelica, multa putere sa fii nepasatoare la astfel de afirmatii! Lumea e plina de rautate, motivatii ascunse, etc,
Maruschca a spus foarte bine lucrurilor pe nume.
Acea femeie e un om nefericit, si nici nu stie cat de nefericit va mai fi.

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

Angelica si de ce nu ai poftit-o frumos afara din birou
sau sa-i fi spus ca nu e treaba ei daca ii faci un copil sau nu

sfatul meu e ca data viitoare sa nu mai spui la nimeni pana la un 12-16 sapt asa

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angelica,
nu pot sa ma abtin si sa nu comentez...
astia nu sunt oameni! sunt pur si simplu prosti de bubuie! pentru ca rautatea nu este altceva decat prostie, iar prostia la randul ei se trage din cele mai negre gauri ale creierului (nu lipsa neuroni ci santuri adanci nenica in locul oricarei cricumvolutiuni!!!)

stii ceva, nu ai nevoie de genul asta de oameni. ar trebui sa le dai cu flit, sa ii ignori, sa stai cat mai departe de ei si in afara de "strictul necesar", nimic altceva sa nu le impartasesti!

te inteleg pentru ca am fost o fraiera si am pus la suflet in anii trecuti o multime de rahaturi (mii de scuze de limbaj, dar mi-am adus aminte de traista cu lacrimi...). pana am descoperit ca nu am nevoie de decat de oamenii care ma sustin cu adevarat. restul, sa isi roada unghiile, ca de la mine nu mai scot nimic. si cand isi imagineaza acum ca ma "inteapa" intrebandu-ma chestii de genul: "un bebe, ceva?"... de parca m-ar intreba de productia de rosii din gradina, le rad cu pofta in nas si le spun: "cine are sa le traiasca, noi suntem bine si fara"... desi, in sufletul nostru stiti si voi ca exista dorinta, speranta etc.

capul sus, draga mea, dragele noastre toate! ca Dumnezeu stie El dragutzul sa le aseze pe toate, si cine rade la urma, rade mai bine! desi, nu sunt adepta "razbunarii"... dar consider ca cine isi vede de treaba lui, are de castigat, iar cine se ocupa cu mizerii, INTOTDEAUNA are de pierdut!

inca o data scuze ca poate m-am bagat ca musca in lapte, dar inteleg perfect ce spui, tocmai pentru ca... am trait asta de multe ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Angelica, eu de obicei nu scriu aici dar nu m-am putut abtine. Am citit ceea ce ti s-a intamplat si mi-am amintit ceva. Sora mea geamana, pe care o iubesc enorm, pierduse prima sarcina. Soacra mea, in inteligenta ei, mi-a zis: sa stii ca nu va putea face niciodata copii. La gemeni numai unul poate face copii pentru ca si eu am avut doua perechi de colege gemene la servici si numai una putea face copii. Cate una nu reusea, orice tratamente ar fi facut. Eu care eram praf, numai asta asteptam sa aud. Bineinteles ca stiam ca nu e asa dar mi-a picat foarte rau sa aud ce pot gandi altii. Dupa cateva luni a pierdut a doua sarcina si bineinteles ca a venit sa-mi spuna ca era de asteptat, ca doar ea stie ca nu are sanse... Ea "stia" mai multe decat un medic. Dupa asta, descoperind ca are trombofile si urmand tratamentul necesar sora mea a nascut un baietel superb. Atunci nu a mai zis nimic. In intervalul asta ma tot intreba ce mai face si am evitat sa-i spun pana cand aproape a nascut. Atunci nu a mai comentat situatia. Eu stiu ca soacra mea nu are suflet rau si sunt convinsa ca nu a spus-o cu rautate, doar ca nu s-a gandit ce e in sufletul meu cand o aud ce scoate pe gura... Nu a dus-o capul.

Copii gasesc totul in nimic, oamenii gasesc nimic in tot. (Giacomo Leopardi)

Mami de 2004 si 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ari,doar nu am innebunit sa plec cu anexele dupa mine, mergem numai noi doi, la romantism.
dementa mai esti cu frigiderul
hai sa mancam odata ca abia astept sa ma hlizesc cu tine!

Mergi la inceput