FIV Dr dragos albu 42

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

cami, eu am avut cam 12-14 foliculi, s-au recoltat cam 10-11 parca, iar de fecundat numai 6, cu ICSI, din care 2 cal I, 2 cal I-II si 2 erau mai micuti numai 4 celule deci i-a mai tinut o zi.

Albu zicea sa punem 4, dar dc se prindeau 4 ne trimitea in Israel la reductie deci noi ne-am gandit asa
- sa punem frumos 3, ca si dc se prind toti se pot duce sarcini cu 3, mi se pare aiurea reductia aia
- si m-am mai gandit si sa pun 3 si sa mai ramana 3, ca sa am ce sa mai congelez, sa mai incerc a 2-a oara dc nu reuseam, pana a 2-a zi au crescut si cei 2 mai mititei, asa ca mai am 3 la gheata

asa ca am pus 3 desi Albu a cam insistat cu 4, sincer eu cred ca nu conteaza prea tare, daca e sa se prinda se prinde macar 1, fie ca pui 3, fie ca pui 4. Eu zic ca in momentul in care-i pui in uter depinde mai mult de calitatea uterului, endometrului si ce mai e pe acolo decat de embrioni; cum eu nu aveam probleme, s-au prins.

succes, eu as recomanda sa pui 3, dar depinde si cati vei avea; ca dc sunt numai 4 ii pui pe toti, nu se congeleaza 1; dc ai >5, poti pune 3 si congela restul, dar e alegerea ta
apropo la faza cu calitatea I si II inseamna cam acelasi lucru, adica sunt buni.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anna - Eu ma gandeam la 4. Acum nu stiu cati vor fi si de ce calitate, dar ma gandeam la 2 de I si 2 de I-II. Nu prea am vazut sarcini cu 4, chiar daca au pus 4.
Dar oricum, decizia o vom lua miercuri.

Crezi ca ii vei mai pune si pe ceilalti congelati? (cum gandesti acum)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

sa vedem cum e cu 2, apoi poate ca-i voi transfera, dar parca nu as mai vrea inca 2 fete si nu cred ca am cum sa stiu ce sunt de la transfer...sa vedem peste 2 ani asa; oricum am inteles ca nu rezista decat 3, max 5 ani.

27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aristica

anna vorbesti exact cum vorbea cami azi-dimineata: sa nu ne mai uitam chiar la tot
adi duci cele doua esente tari prin Praga? i-ai facut prin straini si ce ti-ai zis: Ia, sa nu se dezvete pruncii! Sar'na dar am frigiderul plin de utrogestane, prontogesturi, puregoane, merionale...ca imi zicea sotul aseara ca o ciorba n-avem si noi in frigider, dar gaseste lejer 3 feluri de injectii
mancam profiterol, cum sa nu mancam. Qiao da' ce, io-s gravida? nu-i vreo regula. Ne auzim.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Aristica, hai ca ai fost super comica cu ciorba si frigiderul cu injectii... Esti nastrusnica tare!!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

15+ cu 2

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Fetelor ,sunt tare suparata,lumea asta tare rea este ...........
Azi a venit la soacramea cumnata ei .....si cum firma mea este in acelasi loc ,ce si-a zis ea sa intre si la mine ,sa imi arunce o vorba ......asa ca prea eram eu vesela azi ,intra ,o servesc cu o cafea ,si deodata ma intreaba :"nici nu ti se cunoaste burta ..............o sa faci un copil mic .........."la care ii explic ca am pierdut iar sarcina ,si raspuns la ea "cred ca Aurel este tare suparat ca nu ii poti face si lui un copil ........offffffffffffff,saracul de el ",frateeeeeeeeate deja mi sa urcat la cap ........cit de rautacioasa a putut sa fie ,cum sa imi spuna asa ceva ,de parca zici ca pe mine nu ma doare destul ,ca nu am suferit ca un caine ........ufffffffffffffffffffffffffimi venea sa o string de git ......,sunt un car de nervi ...............mi-am amintit iar de clipele traite ,si ma doare al draku de rau ..sa vina persoane din exterior si sa arunce vorbe asa in vint .........!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angelica nu mai pune la suflet, puiule. atat pot, atat vorbesc. fii ZEN !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui angelica28

Fetelor ,sunt tare suparata,lumea asta tare rea este ...........
Azi a venit la soacramea cumnata ei .....si cum firma mea este in acelasi loc ,ce si-a zis ea sa intre si la mine ,sa imi arunce o vorba ......asa ca prea eram eu vesela azi ,intra ,o servesc cu o cafea ,si deodata ma intreaba :"nici nu ti se cunoaste burta ..............o sa faci un copil mic .........."la care ii explic ca am pierdut iar sarcina ,si raspuns la ea "cred ca Aurel este tare suparat ca nu ii poti face si lui un copil ........offffffffffffff,saracul de el ",frateeeeeeeeate deja mi sa urcat la cap ........cit de rautacioasa a putut sa fie ,cum sa imi spuna asa ceva ,de parca zici ca pe mine nu ma doare destul ,ca nu am suferit ca un caine ........ufffffffffffffffffffffffffimi venea sa o string de git ......,sunt un car de nervi ...............mi-am amintit iar de clipele traite ,si ma doare al draku de rau ..sa vina persoane din exterior si sa arunce vorbe asa in vint .........!

2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Pe scurt, Angelica, individa e o nebuna si un impielitat!
IMI PARE RAU CA TREBUIE SA VORBESC ASA PE AICI, DAR NU O BAGA IN SEAMA, E DUSA RAUUU!

O femeie normala, nu neaparat sensibila excesiv, dar o femeie normala nu arunca astfel de vorbe nici macar din prostie sau nestire...doar din rautate sau cine stie ce invidii se arunca astfel de vorbe!

Dar te rog, nu le baga in seama, au durut pe moment, poate si din cauza socului cand ai auzit, dar nu merita un asemenea specimen suferinta ta! Tu, voi, tu si Aurel stiti prea bine prin ce ati trecut, ce aveti unul pt altul, stiti bine ce aveti de facut in continuare, nu lasa o proasta sa te supere tocmai acum!
Mai ai cateva zile si plecati in concediu si vrei sa stai prin Anglia cu gandul la o tampita, in loc sa te bucuri cu sotul tau de un moment de respiro?! Isi incarca fata bateriile si se pregateste de urmatorul pas, nicicum nu e voie pt psihicul tau altfel.

Te pup cu mare drag!!!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

15+ cu 2

Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)

Mergi la inceput

Mersi Anastasia pt cuvintele tale ,stiu ca ar trebui sa nu o bag in seama dar ma doare rau ca gindesc asa ,,si ma face sa ma simt mai vinovata decit ma simt ,ca nu avem si noi un copil .........cu toate ca ii stiu parerea sotului ,stiu cit de mult ma sustine ,si faptul ca daca nu am reusi niciodata sa facem un copil al nostru ,nu ne-ar afecta casnicia ........dar ma doare ............si eram asa intr-o perioada linistita ,ma simteam bine ,cu mine ,am acceptat situatia ,si a trebuit sa vina o idioata sa ma dea peste cap !

Rajneesh

Mergi la inceput

QUIO ,ITI MULTUMESC SI TIE,STIAM CA VOI MA VETI INTELEGE ........ALTI A-TI VAZUT CUM GINDESC!

Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

angelica pai cu ocazia asta tocmai ai aflat cui NU trebuie sa-i mai spui data viitoare despre sarcina. data viitoare sa-i faci o vizita cand ai sa fi prin saptamana 34, s-o intrebi daca "ti se cunoaste burta"?

...sau poti sa-i trimiti direct invitatia la botez si sa-i spui c-ai avut o burta mica si nu i-ai mai zis nimic, ca sa nu o superi ca va avea un nepotel tare mic ...

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput