FIV Dr dragos albu 42

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Bcami ,felicitari pt productie ,si te asteptam cu un beta imens dupa vreo 20 de zile!
Roxana ,se pare ca nu mi-am invatat bine lectia ,dealungul timpului am avut parte de astfel de "momente",dar de acum incolo o sa stiu cu cine sa imi impartasesc trairile!
Fetele am o problemuta ,este off-line,dar ma gindesc ca poate ma puteti ajuta :eu vineri plec la Londra ,biletele le-am luat cu vreo 3 sapt in urma ,cu datele din buletinul vechi ,si intre timp mi-am schimbat buletinul ca era deteriorat ,si acum am alt sz..............,am vrut sa fac chec-in on line ,si bineinteles ca nu mai corespund datele ............ce sa fac ...........o sa ma prezint mai devreme la aeroport si o sa il fac acolo ,dar credeti ca este suficient daca iau cu mine si o copie a buletinului vechi .................este prima data cind merg cu avionul si nu stiu procedurile .......!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

aristica ma bucur tare mult ca totul este ok

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikado spune:

hello viitoare burtici!

aristica, bcami si fetelecare sunteti in focuri, succes! sa veniti cu vesti dungate!

revin si eu pe baricade...maine la 11 histeroscopie ...brrr, ca deja m-a apucat tremuratul...sper sa fie totul ok si incep cat mai repede procedura pt fiv

aristica, tu ai facut histero ...la cat timp dupa ai inceput schema pt fiv? am uitat sa intreb, tb sa-mi iau camasuta, halat, papuci ?

papa bun
MTHFR mutatia C677T heterozigott, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
www.fertilityfriend.com/home/mikado" target="_blank">grafic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Citat:
citat din mesajul lui salexa

Cameluto eu te-am adaugat pe mess.
Aristica maine eu sunt la 7:15 acolo. Am emotii pt ca nu stiu daca au crescut astea mici.

Vezi ca te-am acceptat ca prietena a mea
Si ti-am trimis si nr meu de telefon. daca deschizi il vezi si suna-ma
Sper ca deja ai trecut de emotiile anesteziei generale si o astepti pe dna embriolog sa-ti spuna cati ai. Tin pumnii la fata

Fetelor, la mine din cele 12 oute s-au format 10 embrioni buni iar 2 reactioneaza mai lent. Eu am incredere ca-si vor reveni si acestia (seamana cu sotul, mai lenti asa ).
Maine la 11 sunt la ML sa vb cu domnii doctori sa vedem cum s-au dezvoltat, cati punem....stiti mai bine decat mine cele care ati trecut prin asta.

va pup pe toate , vreau sa aud numai de bine si sa avem o toamna numai cu beta pozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

mamaa caruta de embrioni
la mine e cum ma gandeam - scad la 150 merionale
mikado te duci doar cu buletinul. Am inceput ac-urile chiar de a doua zi si in 2 saptamani faceam prima injectie de diphereline

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

multumesc aristica

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Buna,mikado...........eu am facut histeroscopia....nu-ti lua nimic,iti dau ei din spital camasuta,halat,papucei.....mie,imediat dupa histero,daca e ok totul,mi-a dat scheam pt Fiv.
Bafta.....e ok histeroscopia...doare fff putin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salexa spune:

Gata si eu. Am avut 12 "oute". Maine sa vedem si cati embrioni. Am venit acasa cu cea mai mare foame posibila.

Mergi la inceput

buna miruna multumesc pentru detalii

salexa, ce de oute succes! sa se lase cu ochisori

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

salexa pai si tu te plangeai? Eu credeam ca sunt foliculii mici, cand colo, ai 12! bravooo. Sper sa fie totul ok si la sot
miruna zici c-ai facut histero si ai primit schema de fiv...deci esti graviduta?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput