FIV Dr dragos albu 42
Raspunsuri - Pagina 11
aristica spune:
cami mai ai foarte putin si vad ca ai raspuns foarte-foarte bine.
sabina nu mai dozez nimic, fiindca prea am avut multe belele. Maine dimineata mi se recolteaza iar P4 si E2 si tot asa, mi se vor recolta astea doua de inca 2-3 ori saptamana viitoare. Doar sotul repeta maine spermocultura, asa, de siguranta. in rest, stau si eu ca o floare
qiao testeaza, de ce sa nu testezi?
samiruta sar'naaaaa
roxana da, sa vorbesti cu Albu despre eco. Eu eram intr-o rochita gri si niste tocuri mari si cu un cardigan cu bleumarin si gri. Iar sotul meu era gras si frumos
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
alilumi spune:
oofff, mereu cu intarziere, ca deh... probleme!
aristica,
se pare ca nu o sa ajungi pe bancutele din chitila sa-ti faci bebeii! tot dr. white va fi "mana norocoasa" si la anul ne pimbam dragalasii dupa cum ne-am propus. o sa-ti zicem tanti, ca deh, sunteti mai mari cu o lunulitza!
toate fetele si numai! vesti bune!!!
Anastasia_7 spune:
Roxana33, nu ma menaja, bombardeaza-ma, ca acum sunt in putere si am putere de comunicare mare
Cami, bebe, iti tin mainile sus pt luni, de incurajare si ruga pt un mare beta pozitiv!
La fel si pt Aristica, sa ne vina fata cu vesti mari, ca e nevoie de niste petreceri virtuale, cu bucurie multa, multa!!!
Un pup mare pt toate fetitele!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
15+ cu 2
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
aristica spune:
ali ar cam fi cazul sa vina si nororcul asta care aduce copchii sanatosi si pe la granitele Bucurestiului, nu?
Tu esti pe ac-uri?
anastasia eu nu voi mai face beta. La mine, daca nu e sarcina, vine ciclul si peste tratamentul de sustinere. Imi fac doar programare la grizonat si imi spune el daca e vreun ghem prin uter sau nu...c-am stabilit deja ca de cei 38 lei pe care-i dau pe beta, sa ies la un profiterol cu samiruta
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica roxana Iar sotul meu era gras si frumos |
aristico, esti dusa
aristica spune:
balanta tre' sa mai vorbesc si despre el, sa nu ramana in anonimat
maria81 spune:
aristica esti super tare
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit
Anastasia_7 spune:
Fetelor, poate sunt pe langa subiect sau stiti deja, dar eu abia acum am aflat si am zis sa va spun si voua, cum sunt atatea cheltuieli mari in perioadele astea. Utrogestanul, cel care tb aplicat cate 2-3-4 /zi, dupa cazul fiecareia, se gaseste compensat 100% pt gravide, nu stiu dc pt fetele din timpul schemei e de 50%, dar puteti intreba la dr de familie. Atentie numai ca pe lista de compensate se gaseste sub alt nume, firma e Arefam si e tot progesteron de 200 mg si sunt 30 de ovule intr-o cutie, ovulele sunt identice cu celelalte, de la Utrogestan. Si cu Duphastonul e la fel, e compensat si el 100%.
Daca am picat din plop cu postarea si stiati deja, scuze la fetite!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
15+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Maruscha, tu la cine nasti, ca am uitat...?
Eu sunt tot in cautare de doctor, dupa o experienta cam neplacuta de saptamana trecuta, si incerc sa va orientez si dupa cazurile din jurul meu, de nasteri, si de la voi, din "comunitatea" noastra draga.
............
Parintele Arsenie Boca
15+ cu 2
QiaoBing spune:
Nasti ce frumoasa e semnatura ta, cu nr ala din ce in ce mai mare
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)