FIV Dr dragos albu 42

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

aristico..tot inainte ca soldatul sovietic!!!
sa stii ca ma gandeam acu vreo 2 saptamani cand am aflat ca mai aman cu o luna Fivul ca il fac cu o saptamana mai devreme fata de cel de anul trecut...asa ca o sa prind iar martipanele la Buda si de data asta nu-mi mai permit sa te "aburesc"...pentru ca nu te pui cu o graviduta...asa ca in Decembrie mananci martipane de Ungaria

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

asa, asa aristica
cami cand ai punctia, sa fac galerie de pe margine ? sunt cu memoria scurta, nu te supara pe mine prea tare

cand va vad asa in focuri imi creste inima si tropai pe margine nerabdatoare.
eu sunt tare mandra de mine luna asta, cm a fost de 2,5 zile !!! prea imi tocase marut neuronul cu 1,5 zile din mai incoace! deja ma simt ca fata-mare oare sa ma duc la Albu prin z10 sa vad daca imi face si endo o surpriza placuta si e si el mai maricel ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

Qiao ce zici nu faci TSH-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

aristica eu nu ti-am spus nimic pt ca in primul rand nu ma pricep.

astazi cand am vazut valorile alea eu una mi-am zis ca sunt foarte foarte bune de fiv. eu am avut chist in trecut si aveam valori mari la estradiol si progesteron.
mult curaj si cu mult calm si speranta inainte
eu in locul tau un singur lucru as face la cat de putin ma pricep. m-as intepa maine dimineata la synevo sa fiu sigura pe valoarea de la progesteron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

qiao, si nu ti s-a explicat ce este cu endometrul?
macar posibile cauze, daca nu cea sigura?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

inna, ce mai faceti?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Aristica,n-am plecat,va urmaresc dar n-am nimic interesant de povestit.Inca iau anticonceptionale.M-ai pus pe ganduri cu patania ta.Am sa fiu atenta sa-mi faca dr.Albu echo si n-am sa las pe nimeni altcineva ca eu cu el trebuie sa vorbesc si eu sunt un caz deosebit,asa cum se si vede la semnaturaSi noi am fost azi la clinica,la 7.10 eram acolo,am venit ca vantul si ca gandul ca sa facem spermocultura,cultura de col si secretia vaginala.Am vazut vreo 2 fete pe acolo,oare tu erai ajunsa deja?Cum erai imbracata?colega de FIV.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

ALTESA,ce mai faci?Ce face bebe mic si frumos?ANASTASIA inca nu te necajesc cu intrebarile deoarece imi fac lista
toate fetele si le rog pe cele care sunt insarcinate sa se treaca in lista de gravide ca ma tot intreaba sotul meu de gravidute si eu tot ii zic ca sunt mai multe decat apar in lista.Aveti mila de niste oameni exasperati de atatea FIV-uri si dati-le speranta.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

sigur sunt mai multe pentru ca nu toate sunt pe DC forum . si mai sunt si fete care citesc din umbra si care nu s-au anuntat sau nu au solicitat sa fie trecute pe lista .

mult curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Qiao, punctia o am luni iar embriotransferul miercuri. Nu e nici o problema ca nu ai tinut minte, nici nu ai cum, la cate suntem pe-aici.

Va pup pe toate fetitele dragute

Mergi la inceput