FIV Dr dragos albu 42
Raspunsuri - Pagina 12
alilumi spune:
ari,
ac-uri, ac-uri!!! mai am 2 saptamani . nu ca m-as grabi... mi se zburleste paru' numa' cand ma gandesc la ce emotii or sa vina!
Dar pana atunci, vreau vesti bune de la tine, de la voi toate!
stiu: I'm a lousy supporter! Da' si cand citesc si plang sau rad alaturi de voi... bine ca nu ma vad!
doamne si domni luptatori!
P.S. nepoata-mea in curand face trei luni si pe langa colici si o dermatita nenorocita, ma "caleste" pentru viitorul... apropiat... So, busy neneaca!
inna08 spune:
anastasia eu stiu ca daca incepi cu utrogestan tb sa continui tot cu utrogestan, nu poti schimba cu arefam. sper sa nu ma insel.
eu si in prezent iau 3 pe zi.mie mi-a zis sa iau pana la 34 saptamani.
maruscha daca totul este bine si eu o sa nasc cu dr.albu.
31+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
Anastasia_7 spune:
Inna, dar pe ambele produse , la substanta activa continuta scrie: progesteron 200 mg. E diferenta numai de denumiri, una Utrogestan si cealalta Arefam....ovulele arata la fel, inclusiv si cand se elimina sunt la fel...scuze pt detaliu asta, dar suntem intre fete...
Nu stiu ce sa spun...dc e ceva in neregula cu Arefamul, il schimb , nu e problema, doar nu voi merge pe risc, dar dr de familie mi l-a dat fara alte explicatii si...uite asa a decurs tot...
Tie, Inna, ti-a spus dr Albu de Arefam? Pup
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
15+ cu 2
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
adipapazi spune:
aristico, daca nu imi dai si mie profiterol, e mare pacat!
ce ma bucur ca dobitoaca aia de asistenta manager ti-a zis de bine acum la valorile hormonale.12 foliculi e foarte tare!
vezi ca plec la praga sambata. vrei ceva de pe-acolo? pgr? au si cehii merionale? baga pm.
asadar, dupa cum bine vezi, te urmaresc mai ceva ca big brother. ca doar iti tin pumnii.si luati-ma si pe mine la intalneala, ca vreau si eu bunataturi sa pap cu voi si sa mai stam la o tacla.
adipapazi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 aristico..tot inainte ca soldatul sovietic!!! sa stii ca ma gandeam acu vreo 2 saptamani cand am aflat ca mai aman cu o luna Fivul ca il fac cu o saptamana mai devreme fata de cel de anul trecut...asa ca o sa prind iar martipanele la Buda si de data asta nu-mi mai permit sa te "aburesc"...pentru ca nu te pui cu o graviduta...asa ca in Decembrie mananci martipane de Ungaria 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
pai e maria stahanova, ma, aristica e la deruta, asa, nume de cod!
inna08 spune:
anastasia stiu ca albu merge pe utrogestan (cica se absoarbe mai bine decat arefamul).si mie medicul de familie a vrut sa-mi dea arefam,dar mi-a fost frica,cu toate ca m-a rupt de bani utrogestanul.
31+
Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.
Anastasia_7 spune:
Uff, Inna, uite ca eu habar nu aveam de toate astea....ce e drept, e si derutant, ca pe amblele cutii, la compozitie sunt trecute EXACT aceleasi subtsante: " progesteron 200 mg, excipienti-ulei de arahide rafinat, lecitina din soia, gelatina, glicerol, dioxid de titan (E171) ). De asta e si enervant, ca doar producatorii sunt diferiti, utrogestanul vine din Franta, Arefam din Ungaria, dar in rest nu a avut nici un producator inventivitatea sa schimbe macar ordinea ingredientelor pe cutii....de asta am si zis ca parca sunt copii perfecte, acelasi produs...
Oricum, bine ca mi-ai spus, altfel nu stiam, eu sincer am crezut ca e aceeasi substanta in alt ambalaj, cum e cu Acidul folic....
Azi e clar ca trebuie sa alerg dupa niscaiva prajiturele, nu de alta, dar atat ati vorbit, fetite dragi de papa bun, prajituri, profiteroale ca m-au apucat poftele...
Va pup pe toate!
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
15+ cu 2
Medicamente: Fragmin 5000 UI- 46 buc.(seringi)
QiaoBing spune:
vleau si eu plajitula
eu oare am voie daca nu am bb in burtica si nici in schema nu sunt ?!?
apropo, ma duc luni la 7.30 la Albu sa mi-o mai vada si el
mai vine cineva atunci ?
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
anna_a spune:
hai anastasia stai linistita, utrogestan sau arefam tot aia e, atata timp cat are acceasi substanta activa si aceeasi excipienti; nu va mai agitati pt orice nimic. Nu stiu cum ti-a dat tie doctorul arefam compensat 100% ca e tot pe lista cu compensat 50%, e exact langa utrogestan. In fine si mie mi-a zis Albu sa iau 3 utrogestan de 200 pe zi, dar eu de mult iau decat cate 1 seara, rar mai pun 1 dimineata, daca nu ai sangerari, contractii si altele, dupa 16-18 sapt sunt cam degeaba ca produce placenta utrogestan; ma rog,s unt degeaba, dar nu fac rau, asa ca ne umfla si ei de hormoni preventiv asa.
27+ cu