Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(78)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ian_feb2011 Neatza si de la mine ![]() Sa ma lege cineva de maini, sa nu mai vaslesc pe net, ca numai de chesti d'astea dau... ![]() Revin cand ma mai inveselesc... ![]() ![]() ![]() ![]() |
imi pare rau "ian-feb"
![](icon_smile_big.gif)
as avea 2 chestii de comentat:
1. eu nu stiu ce-i cu gama asta low-cost d ela Danone, eu nu cump ca nu-mi inspira absolut nicio incredere.
2. E 120 cosenila e folosit drept colorant...am citit de multe ori despre, nu inteleg de ce e nev de gandac, de ce nu "sfecla rosie"..in fine...dar la sfarsitul zilei prefer un gandac decat altceva, mult mai cangerigen. Adica..sunt E-uri mult mai urate, cancerigene, alergene, toxice.
Apropo de gandaci...stiai de www.adevarul.ro/international/insecte-UE-promovare_0_549545416.html" target="_blank">asta
este pe fondul marii foamete ce va sa vie!!
Mayane is that you???
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
MIRELA ce tare faza cu motaneii fumatori!! adevarul e ca vin vremuri.. cacacioase. TOTUL trebuie pus sus. Cand avea Flavia varsta asta, chiar vorbeam cu mama ca e ca si cand ne-am fi rasturant casa invers, totul era pe sus, iar pe jos mai nimic
CARMEN se spune ca tot ce e violenta in vis sunt dorinte sexuale, iar obiectele violentei (cutit, pistol, ciomag)... ma-ntelegi tu - treaba 'ceea, vorba strabunica-mii
asa ca.. Tom-pistolarul iti voia binele
GABI, ai restrans bine, confirm: numai francezii sunt ipocriti!
SIMO ce-am mai ras la tabloul descris de tine, numai cu cuvinte gen fleaschca-intre-ochi, cacaniu, moaca... nebunie! sa nu mai mergeti in mall, desi nu e sigur ca veti scapa de fleshti
MADALINA - salvarea mea, mie abia azi la 9.30 mi-au intrat! eu ma mut la CEC cu contul de alocatii. si fix pe motivul asta, ca mi s-a pus pata, asa!
LORICH nu stiu despre cine/ce vorbesti cu buni LENUTA, dar ma bag si eu in seama. Felix e made-by Branca Ursului, altceva nu am luat, dar a durat totusi 4 luni tratamentul. Eu una asa zic, o fi si niscaiva relaxare/renuntare/vin intr-o seara - la mijloc, dar eu "dau vina" pe B.U.
Concluzia? Asa cum Indes*t recomanda Calg*n, Ziki recomanda Branca-Ursului. Oricum, la asa un nume, i se inteleg clar si virtutile
Eu stiam de Cosenila inca din clasa a 4-a, cand am invatat colorantii alimentari naturali. Toate culorile de rosu sunt din acid carminic, produs de o insectuta, rosie. Dar e natural, si.. asta este!
![](images/user_woman.png)
gabivalceanu spune:
ZIKI frumos, taman ce ziceam DOLORESSei c-am cam aberat. Adica, nici asa, sa te jigneasca gratuit! Eu nu ma referisem la rautati si vecinute cu geamuri murdare (hi, hi, super frumoasa pilda!!!), dar pina la final mesajul meu n-a iesit bine. Apoi am corectat pe fuga si sponci si vaz ca iar n-a iesit bine. Ai dreptate, vreau sa zic.
LORICH, gindaci nu mai mincasem... Dar as face-o cu placere daca ar arata altfel in forma finala (gen parizer, sa zicem) si as sti ca nu se hranesc cu gunoaie sau alte porcarii.
Cu raceala puilor tai, of, hai ca trece si asta. Asa e cu fratior mai mare, imunizam bebelusii precoce...
Cu urlatul... stiu ca te simti vinovata, dar nu-i chiar asa: tu stai non-stop cu ei, ii cresti singura, e f greu! Crapi si tu daca nu-ti mai versi nervii uneori. Plus presiunea, timpul care trece rapid. Asa patim si noi uneori. Lasa ca si bonele tipa la ei (unele ii si pleznesc) si educatoarele si bunicile au nervi... doar ca nu marturisesc si nu se arata de fatza cu noi. Crezi ca e alt inlocuitor mai bun decit tine?! Esti super-buna-hiper-mami!
SHINES, am ris cu lacrimi de Mall-uiala voastra. Super tare, te si vedeam! (auzeam?!)
Multumesc de retete. F bine ca le adunam pe blog. Eu asta imi doream, retete probate, ca asa, de pe net, iei ingredientele dar habar n-ai daca iese ceva sau pierzi vremea sau daca bebe digera sau e prea greu.
Si pt ca tot am ajuns la indigestie (hi, hi), va spun: eu chiar ma car. Cu regrete si dor de unele fete. Dar mie atitudinea si forma de constringere a unor fete nu-mi plac. LOUTZY, de exemplu, dupa ce a expediat-o pe MADA la coltul ei, strigindu-i ca scrie prostii (ma rog, ea a zis mai urit - deci ea are voie sa contrazica, ba chiar sa jigneasca), ma contrazice de mai multe ori in ceea ce priveste domeniul meu (imi imaginez cum ar fi fost s-o contrazic eu in legatura cu laptele), zice chestii nefondate si la intimplare pe tema aceasta, o corectez subtil si politicos si gata! Va sterge din lista si-si pune capace. Apoi, hai sa fim toti de acord cu toate, intr-o mare falsa pace virtuala, sa evitam sa marturisim chestii, sa gindim intr-un fel si sa scriem altfel! Asta o fi diplomatie, poate, dar mie nu-mi place. Nu mai judec, comentez, contrazic, laud! Tac (oricum, imi tot propusesem asta, dar vad ca nu-mi iesea deloc!). Nu vreau sa ma convingeti sau sa ziceti: uite si pe fitze asta! N-o sa mai intru deloc pe forum (ca altfel nu ma abtin si ma trezesc scriind poate), dar intru sigur sa citesc neste bloguri :)
Va cer scuze pentru cind am fost preavorbareata, laudaroasa, acaparatoare sau atotcunoscatoare.
Si va pup cu drag,
G
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
gabiv ce ai mamica???
de ce ne parasesti si tu?????
eu ce grasa mai stau, o sa fiu singura balena esuata intre atatea slabanaturi
haide vin o inapoi..vb cantecului
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
No..stati oleaca !!! nu ma suparati
eu eram singura care se supara si se tira...na,varsta eu fac spume mai repede si ma ienervez ..da trece
dar voi..nu aveti voie.
sunteti mature(nu batrane bre),inteligente..luati ce e bun si lasati restul.
Zic si io..
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
ziki spune:
eu nu o sustin in demersul de a pleca, dar o inteleg foarte bine pe Gabi. Uneori, forumitul ia intorsaturi care pot enerva/ sacai / jigni. Am vazut discutii mult mai virulente si mai urate pe alte topicuri, dar inteleg oamenii care mai iau o pauza ( nu, nu am scris the M word) ...
Noi totusi te asteptam inapoi, Gabi, fie si doar la un clar si deloc ambiguu "buna dimineata"
MIRELA, ma ai pe mine. Sunt un vag surogat, dar.. nu-s buna?
ziki spune:
p.s. cand vorbeam de surogat, nu era la grasime (incep si io ca vecina) era la nivelul 'telectual, si la calitatea discutiilor.
nu mi-as permite, doamne 'feri. Dar la grasimea mea ma refeream cand ziceam Mirelei sa stie ca mai sunt si io p-acilea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Eu eram... scuze... m-am uitat logata pe userul comun...
Bre, ma secati la ficati! Dar deh, fiecare cu ale lui.
(mi-am facut ditamai discursul, dar am renuntat... daca se supara si pe mine cineva? si asa paranoicul din mine are impresia ca tot familionul e suparat pe mine, mai multe nu pot duce)
Noi... cuibarim un dinte... N-a scos capul ca ghiocelul, dar se simte la mana... Ne jelim, bombanim, balosim...
Spre disperarea lui tati, si noua ne place Beyonce si dansam...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
ziki muahhhhhh
eu va bat pe toate
scot cureaua si va trag cateva la curul gol de nu va vedeti
mie imi plac oamenii inteligenti care vb la subiect, spun ce au de spus fara sa dea impresia ca mama mama ce destepti sunt ei si ca ei nu mai e nimeni
n am nimik cu nimeni, sincer
toate suntem amice, macar virtual, toate am impartit o bucata de paine...virtual, evident si acum ce facem????
ne aratam muschii????
am vrut sa scriu mai mult, dar ma abtin....ca e mai bine
mami cu motaneii Razvan si
Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi