eroare bazar
Am incercat sa postez anunt nou la bazar si imi cere sa platesc taxe de licitatie de 108 lei. Ce se intampla? Pentru ce trebuie sa platesc?
Am mai intrebat despre aceasta situatie si nu s-a intamplat nimic...
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
Raspunsuri
admin spune:
Problema este ca la multe din anunturile tale ai ales optiuni de promovare care sunt contra cost! Daca doresti sa folosesti aceste optiuni trebuie sa platesti prin PayPal. Daca nu, incearca sa nu mai bifezi aceste optiuni.
Ti-am sters toate tranzactiile care asteptau o plata si te rugam sa citesti mai atent ce scrie pe ecran ca sa evitam astfel de situatii.
aka spune:
Nu stiu care sunt optiunile de promovare care trebuiesc platite. Poate s-a schimbat ceva intre timp pentru ca asa le-am avut de la inceput si nu imi cerea sa platesc nimic. Acum vreo saptamana am incercat sa le activez pe cele esuate si le-a mutat in sabloane iar apoi imi cerea sa platesc.
multumesc mult pentru ajutor.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina si Andreea Miruna
madyrizi spune:
scuzati ca ma bag, dar nu vreau sa deschid subiect nou. am vrut sa pun un anunt la bazar si nu ma lasa. dupa ce introduc descrierea produsului si dau "urmatorul" imi apare mesajul "trebuie sa introduceti o descriere". am introdus-o de cateva ori si tot acolo ma intoarce.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
admin spune:
Probabil ca la descriere adaugi ceva cu Copy Paste dintr-un website sau din Word. Incearca sa adaugi un text simplu sa vezi daca merge si abia apoi sa-l imbunatatesti. Poti oricand sa-ti editezi anuntul...
madyrizi spune:
multumesc, ADMIN.
intre timp s-a rezolvat singur. nu a mers in ziua aia sub nici o forma, dar a doua zi si-a facut treaba .
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
anda77 spune:
Eu am aceeasi problema de 2 luni! nu pot sa pun niciun anunt, am trimis 4 emailuri pana acum la moderator, administrator, contact etc. niciun raspuns si nicio rezolvare. Nu am setat nimic contra cost, nu doresc licitatie si totusi nu ma lasa sa salvez anuntul si sa-l trimit pana nu platesc taxe paypal de 46 de lei la fiecare produs. am incercat sa selectez tot felul de plati, nimic.
am mai vandut si cumparat de pe DC, pana acum 2 luni nu a fost nicio problema.
cum se poate rezolva?
Laura25 spune:
anda77, problema la tine este aceeasi semnalata de admin la aka. Ai bifat optiuni care se platesc (promovare pe prima pagina, promovare imagine etc) si erai in mod normal datoare cu plata acelor optiuni. Daca ai bifat din greseala, fii mai atenta data viitoare. Daca ai bifat intentionat, serviciile respective se platesc, asa cum e si mentionat in dreptul fiecaruia.
O zi buna!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anda77 spune:
buna ziua,
asa cum am mai spus, nu am bifat nimic! mai mult, m-am uitat cu atentie sa nu fie bifate!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anda77 buna ziua, asa cum am mai spus, nu am bifat nimic! mai mult, m-am uitat cu atentie sa nu fie bifate! mama lui Nichita (09.12.2005) Look who’s talking: Nichita-Andrei www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual Calatoriile mele "cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti" |
Nu e vorba de ce ai bifat acum, ci de ce optiuni pusesei la anunturile din august si septembrie.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me