eroare bazar
Raspunsuri - Pagina 2
rall spune:
Aceeasi problema si la mine, am incercat sa postez ceva nou si... eroare: am de plata 18 lei.
Sunt absolut convinsa ca nu am uploadat mai mult de 3 fotografii si nici nu am bifat chestii cu plata.
Ultima oara nu aveam nimic de platit si de atunci nu am mai avut nici o licitatie deschisa.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rall Aceeasi problema si la mine, am incercat sa postez ceva nou si... eroare: am de plata 18 lei. Sunt absolut convinsa ca nu am uploadat mai mult de 3 fotografii si nici nu am bifat chestii cu plata. Ultima oara nu aveam nimic de platit si de atunci nu am mai avut nici o licitatie deschisa. |
In 23.08.2011 ai bifat 3 optiuni care preupuneau plata : Recomandari prima pagina, Prioritate in categorie si Promovare pe prima pagina. Ti-am sters datoria dar reiau rugamintea de a fi atenti la bifele din anunt.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
rall spune:
Multumesc Laura dar inca gasesc imposibil ceea ce spui (adica sa fi bifat din greseala 3 optiuni! ).
Acum na... o sa fiu si mai atenta
adra_bell spune:
nici eu nu mai pot posta, imi apare ca am de plata 46 de lei. Anunturi noi n-am pus doar le re-postam pe cele expirate, probabil s-a schimbat ceva si n-am observat. Se poate rezolva?
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adra_bell nici eu nu mai pot posta, imi apare ca am de plata 46 de lei. Anunturi noi n-am pus doar le re-postam pe cele expirate, probabil s-a schimbat ceva si n-am observat. Se poate rezolva? blog casa, dulce casa The hand that rocks the cradle is the hand that rules the world |
Intra la articolul asta http://bazar.desprecopii.com/edititem.asp?id=21879 , apasa pe editare si vezi cate optiuni cu plata ai bifate. Incearca sa le debifezi tu. Daca nu te lasa, zi-mi si ti le sterg eu.
Laura25 spune:
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=21879 vezi daca e ok/ am schimbat eu bifele pe acolo
adra_bell spune:
Nu merge. Nu ma lasa nici sa modific un anunt existent, nici sa re-postez un anunt esuat. Imi apare asa:
Sold anterior: -46.00 + Pret Actual: 0.00 = 46.00
Mai intai trebuie sa treceti prin PayPal pentru a va plati taxele de licitatie..
Laura25 spune:
Vezi acum