Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Va las material de week-end in caz ca va plictisiti - pozele de la cea de-a doua nunta unde am fost nasi in aceasta vara. Sa vedeti si voi cum arata o nunta moldoveneasca In poze se pot vedea doar 15 la suta din toate obiceiurile pe care le-au avut. Am crezut la un moment dat ca o sa turbez Sa nu radeti va rog de tinuta nasilor - adica de prosoapele care atarnau pe noi, dar asa se poarta acolo - sa se stie care-s nasii De fapt nasi se zic nuni la ei - nunul si nuna

Pozele erau puse in ordinea cronologica, dar dupa ce le-am urcat nu stiu de ce s-au amestecat

https://picasaweb.google.com/olgagireada/NuntaOleseaSiDima?authkey=Gv1sRgCK--gbaLpe3nuAE#5653016327961523666

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

chiar ca ma plistiseam..asa da material, foarte frumoase, distractive si de calitate poze!
ma prega si eu de o nunta, dupa ce m-am distrat cu mopul toata ziua..si mancare.la placinte inainte!...astept sa vad cand incerc retetele voastre pe aici.
Felicitari Anaan!
AnamariaM ce chestie si tu cu d.racii astia
ce e next?caracatite ceva?
Distractie la Moeciu care pleaka...desi e aici langa noi, al o aruncatura de bat, n-ajungem decat foarte rar, la vreo aniversare si parca e un facut mereu iarna, e de vis peisajul, dar totusi..
Petrean ce ai patit?vad amaraciune pe acolo?si eu ma agndeam ce mai faci vb lui Pisik...asteptam povesti
Denisa maada pe unde umblii esti la cuptor sau nu?
felicitari Olgutza pentru mostenitorul nr 2!
eu am baut o bere blonda, si am mancat o oala sau castron gigantic cu fructe!sunt zdravana, ?nu nu nu..insa ascult Puls FM si cred ca o iau razna, pe bune...eu sunt cu muzica in vene, cafea si muzika, asa fac si curat ; asa si invatam la scoala...pfiuuuuuu
Nicky nu stiu ce sa zic la tema ta de casa...sunt pe langa sandale pe bune.
hai ca va pup, bafta la antipe, ferme, piscine, mare, munte!

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">http://www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Nicky, din cate tin eu minte din experienta fetelor de aici, s-a intamplat asa:
- ori a acceptat in cele din urma biberonul, nefiind tzitzi acasa
- ori a inceput diversificarea. Stiu ca asta i-a facut Chato dragoanei.

Amandoua is cu dus si intors, situatia e nashparlie, nu mai poti trage si tu un medical macar inca o luna? Sau sa-ti iei si bruma de concediu de odihna care ar mai fi?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bianca- Eu am disparut aseara in ceata, dar vad ca te-au lamurit fetele. Oricum, foietaje
Nicky- Eu vreau retete. Taman ce mi-am luat un robot patissier si deocamdata am facut doar niste cozonac si aluat de gogosi.

Asta-i mesajul inceput acum 2 ore si ramas in aer ca intre timp ne-am plimbat pe la urgente cu Alex, care si-a trecut mana prin geamul usii de la salon aratandu-i prietenei lui cum danseaza Tony din Febra de sambata seara...Rezultat: vreo 1à copci...Anastasia s-a cam speriat si a inceput sa planga cand a vazut sangele, dar n-a miscat de pe canapea cand a vazut ca-i groasa.
Ma rog, acum astept sa vina in 3 min consortul, care era haimana prin oras, sa ne ducem sa-i recuperam de la vecini, unde i-am lasat sa curat in liniste locul faptei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Bianca- Eu am disparut aseara in ceata, dar vad ca te-au lamurit fetele. Oricum, foietaje
Nicky- Eu vreau retete. Taman ce mi-am luat un robot patissier si deocamdata am facut doar niste cozonac si aluat de gogosi.

Asta-i mesajul inceput acum 2 ore si ramas in aer ca intre timp ne-am plimbat pe la urgente cu Alex, care si-a trecut mana prin geamul usii de la salon aratandu-i prietenei lui cum danseaza Tony din Febra de sambata seara...Rezultat: vreo 1à copci...Anastasia s-a cam speriat si a inceput sa planga cand a vazut sangele, dar n-a miscat de pe canapea cand a vazut ca-i groasa.
Ma rog, acum astept sa vina in 3 min consortul, care era haimana prin oras, sa ne ducem sa-i recuperam de la vecini, unde i-am lasat sa curat in liniste locul faptei

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

andiaroro, ce va distrati voi pe-acolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Aoleu Andiaroro ce de-a patanii aveti in ultima vreme. Cum se simte Alex acum? I-a trecut sperietura?

Multumesc fetelor pentru felicitari si pentru aprecieri

Anamariame sa stii ca noi te asteptam la Bucuresti Obiceiul cu buchetul de mireasa este un fel de aruncatul buchetului. Doar ca acolo se leaga cu panglicile si trag fetele, iar una din ele ramane cu buchetul.

Aris te admir pentru cata rabdare ai cateodata Si eu ma straduiesc din greu, dar din pacate Cristi se enerveaza asa repede daca il intrebi de mai multe ori aceeasi chestei...Sper sa-si mai revina. Apropos, ati vazut reclama cu fluturele?

http://www.youtube.com/watch?v=fo2FR3opoWw

Inapreda sa stii ca asta cu mucii cam asa este. David de 2 saptamani are muci si nu a fost la gradinita. A avut si un pic de tuse, dar predominanti mucii. A venit pediatra si l-a vazut si a zis ca inafara de muci nu are nimic...Acum i-au mai trecut caci in aceste doua saptamani a fost doar de 2 ori la gradi, dar cred ca o sa-l duc si cu muci (daca nu are si altceva), caci nu pot sa-l tin mai mult acasa. Acuma, cum zicea si Monn, conteaza si materialul. Al meu este din acela de imediat isi da drumul la robinet
Ma bucur ca este bine tatal tau

Nicky ce banuti frumosi a castigat fratele banuiesc ca impartitul frateste a fost doar o gluma, nu?
Legat de biberon, eu cred ca o sa accepte pana la urma, caci o sa i se faca foame. Mai greu o sa fie primele zile. Eu asa cred...dar nu vorbesc din experienta caci pe david l-am alaptat pana la la 1 an, iar pana la 6 luni exclusiv.

Monn cat de dimineata este intalnirea de maine?

Sanatate multa Chatonicii, lui Luc mucosul, Katyei si sper ca n-am uitat pe nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

Niky - nashpa. Singurul lucru care imi vine in cap e sa incerci sa o alaptezi perioada asta cu protectie din aia de silicon ca sa se obishnuiasca cu cauciucul. Habar nu am daca o sa mearga Dar ma gandesc ca ar fi o trecere treptata.
Dar poate au o solutie fetele experte in alaptat. Eu sunt cam varza la subiect.
Curiozitate: tu ai bona interna?

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Off, Olga, ce m-a sensibilizat reclama aia...Mi-a impaienjenit ochii...pe fondul unei ciondaneli cu sotul care mi-a creat asa o stare de nervi incat am repezit-o putin si pe Eva Nicky, habar nu am ce sa iti recomand. E o tema foarte dificila pentru mine

Mergi la inceput

Noi astazi pana la urma am fost in parc. Dar a fost o alegere buna. Prima oara ne-am dus la un loc de joaca unde nu era nici tipenie de copil. Nu intelegeam ce se intampla. Apoi am vazut ca adunatura de copii era in centrul parcului, unde cei de la fundatia Vodafone adusesera multe joculete interesante pentru copii, creta, cuburi etc. David s-a jucat si el cu cateva cuburi imense, pana a construit un turn mai inalt decat el si i-au cazut cuburile mari din el in cap Dar nu s-a lasat batut, a construit apoi unul si mai mare cu taica-su. A mai desenat cu creta, copiii mari s-au plimbat cu bicicleta, am comandat pizza in parc, am lins o inghetata, am numarat omizile si le-am dat pizza de mancare...ce sa mai a fost super, super

La pranz l-am culcat pe la 14.30. Dupa vreo 2 ore m-a traznit si pe mine un somn de nu mai puteam sa stau in picioare. am zis ca ma culc degeaba, ca trebuie deja sa se trezeasca, dar mi-am incercat norocul. M-am trezit tot inaintea lui fii-miu care a dormit pana la ora 19

Acum sa vedem ce activitati nocturne o sa avem...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Off, Olga, ce m-a sensibilizat reclama aia...Mi-a impaienjenit ochii...pe fondul unei ciondaneli cu sotul care mi-a creat asa o stare de nervi incat am repezit-o putin si pe Eva

Nicky, habar nu am ce sa iti recomand. E o tema foarte dificila pentru mine

Si eu ma enervez des pe mine, caci la fel, din cauza unor ciondaneli (de obicei tot cu Cristi) ma "descarc" pe David. Asa de rau imi pare dupa aceea ca-mi vine sa ma bat

Mergi la inceput