Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***
Raspunsuri - Pagina 5
aris26 spune:
ina - cu mucii cam asa e. mai tot timpul o sa aiba ceva ceva pe acolo. daca nu sunt galbeni sau verzi e ok, nu e semn rau. oricum nu are rost sa stea acasa, pt ca asa cum ti-au spus cunostintele, ii trec si face iar. daca asa e felul copilului n-ai ce-i face. al meu are mai mereu ceva de suflat dimineata, si eu sunt la fel. in timpul zilei e adevarat ca f rar a avut zile in care sa ii curga nasul. mucii sunt o forma de aparare a organismului lor cand intra in contact cu diversi virushi, dat fiind ca viata sociala lor de abia a inceput o sa tot faca cunostinta cu acesti virusi feluriti.
eu am ajuns la concluzia ca asta e varsta mucilor ca nu degeaba a ajuns vorba "bai mucea" cand te referi la un pusti de 3 pana la 5-6 ani![]()
mama de
mic +
Nicky09 spune:
Noroc cu Chato, era sa uit sa o felicit pe Anaan, pt marea realizare, BRAVO TIE, ma bucur ca te cunosc, nu am palarie...poate Floric face rost de vreo una, ca mi-as scoate-o inaintea-ti.
Petrean...bine ca ai mai trecut pe la noi, ma bucur sa te recitesc!
Voi placintiti de zor, iar eu ma gandesc ca trebuie sa imi schimb aragazul acum ca mi s-a stricat usa si un ochi de la cuptor...asa ca o buna bucata de vreme mai stau pe tusa...si am o reteta delicioasa de placinta cu praz si dovlecel( de sarat, nu de dulce) Monnvas, ca e ceva vreme ca nu am mai facut-o si mi s-a facut dor de ea, dar....mai asteptam.
Apropo fetelor, de retete usoare eu dispun, v-am spus ca lucrez aici cu un robot Bimby se numeste e o minune la casa omului, Aris tu nu il ai? Si are niste rete de te lasa masca...eu nu il am , decat la munca, e scump rau de tot, 1000 de euro, dar tot o sa mi-l achizitionez cand se strica Mulinexul, in rate cat de multe posibile.Daca vreti vreo idee vreodata scrieti aici ca eu va trimit retete, le fac la robotul meu de acasa si ies fantastic de bune, doar ca pierd o treime de timp in plus fata de celalalt robot.
Monnvas spune:
Nicky
hai ca vin si zile mai bune.
Tufete, eu declar sedinta de bucatareala inchisa. Am facut:
- placinta cu praz (alta reteta decat aia pe care o stie Oli)
- pateuri cu legume
- supa de legume
- pizza
- neshte piept de pui pe teflon
Sper sa nu mai gatesc toata saptamana!
as vrea io 

Chiar, tufete capitaliste, punem maine de o intalneala la serbarea poporana? Dimineata langa BCU la desenat si plastilinit sau seara pe langa Hanul lui Manuc la concert?
http://www.iconcert.ro/concerte-zilele-bucurestiului-2011.html - ala din gala Folk You.
Aduc placinta ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Monnvas spune:
INA, noi suntem gradinari contemporani, am avut niste muci in prima saptamana (dar produsi din alta parte, nu de la gradi), acum vad ca nu mucim deloc. Nush, asa mi s-a zis si mie, ca in primul an o sa muceasca la greu, dar vad ca inca nu-i cazul. Probabil tine de "materialul clientului".
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Nicky09 spune:
Mi-e un somn de-mi cad ochii in gura, dar tot mai bine e sa stau pe forum decat sa ma intind pe pat langa Micutza, nu sunt obisnuita sa dorm la amiaza si pace, nu stiu, parca ma simt libera o ora ...sau doua ...sau doar jumate cat dorm copiii impreuna, si cum libertatea mea e sa pot intra un pic sa va mai citesc profit de ea.
Oli, vazut poze de la nunta...absolut superbe.
Monnvas, din meniul acela bogat...parca as indrazni la o supa de legume...yam yam, ar fi fantastic sa tina o saptamana totul si sa nu mai gatesti.
Novusel, tu ai petrecut, ooo ce frumos, acus in octombrie sarbatorim si noi....daca si numai daca ne amintim de data.![]()
Nicky09 spune:
Ce o fi facand KEA, abia se acomodeaza, mamicuta, nu are timp sa intre sa ne dea vreun detaliu...sper ca s-a reprins macar un pic.
Fratele meu e in RO acum, in concediu, dar cand a plecat pe 3 septembrie...cu o seara inainte, a jucat la nu stiu ce fel de aparate si a castigat 8 mii de euro...ptiuuuu, cand am auzit nu imi .venea sa cred....acum i-a scos sotul meu de la banca si il asteptam sa se intoarca din tara...sa impartim frateste...![]()
Nicky09 spune:
Mai scriu? Hai sa mai scriu macar umplu o pgina de una singura....daca cititi e bine, daca nu... tot bine e, nu pierdeti vremea, oricum eu in felul meu ma descarc de tensiunea acestor zile.
M-am trezit de dimineata asa de suparata ca febra fetitei inca era 38.9, ca nu stiam ce zi e cum sa organizez ziua de azi...can o vad pe Bia, baby sitter-ul ca pleaca, pac, am realizat ca e sambata si are liber...uffaaaa, tocmai cand aveam nevoie de ea!
Nicky09 spune:
Revin...
Stiu ca obisnuiti sa dezbateti cate un subiect de weekend si cum pana acum nu s-a ivit nimic... vin eu cu o propunere, sper sa nu sune prea egoist din partea mea,dat fiind ca subiectul ma priveste personal.![]()
Deci, daca aveti timp si placere, puteti sa veniti cu sugestii ca tare mare nevoie am de ele.
Subiectul suna asa:
Ce metode si procedee ati putea sa folositi in situatia cand, o mamica mai are 3 saptamani de stat in maternitate, o sa inceapa serviciul, va trebui sa lase un copil de 5 luni acasa fara tzitzi mai mult de jumate de zi, iar copilul refuza biberon...cum va putea fi el hranit in intervalul de absenta a mamei? Mentionam ca laptele poate fi tras la pompa si acasa si la munca, problema e ca nu vrea nici un fel de biberon...nici suzeta, nici....nici nici...cum se va descurca mamica?
Multumesc mult de tot pt eventualele raspunsuri.
anamariame spune:
Pfiu...am terminat ciorba de pui si varza cu carne de porc.Racii inoata in cada
Nu-mi vine sa le fac nimic, cred ca ii duc la o balta sa le redau libertatea
Nicky, bine macar ca-s reactiile de la vaccin, si nu te mai stresezi ca nu stii ce are fata. Eu oricand aleg un somn langa Eva in locul oricarei alte activitati, insa de cele mai multe ori sunt nevoita sa sar peste.Olga, eu inca admir pozele, cred ca le vad a treia oara...sunt de vis. Iar tu, si mai si! Spune-mi ce obicei e ala cu buchetul de mireasa legat cu panglici?As fi incercat si eu placinta cu praz, dar nu am voie, si asa am mai mancat cate un colt de paine