Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***346***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Am inceput ziua cu "Fii atent, Chiti face o prostie", apoi Chiti a fost la bunici si eu am comis un dezmatz in bucatarie, iar amu canta. Il intreb: "Tu canti?", el: "Nu, masina canta". Da, avea o masinuta in mana

OLGA, faina zi. Nu veniti maine pi shentru?

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Mergi la inceput

OLI si eu fac la fel. Pe bune, parca-s mai calma cand is singura cu plodul decat cand e si tat-sau acasa si tre' sa impac amandoi copiii.

Maine atelierul pt copii este intre 10 si 12. E pe langa Ateneu. Noi cred ca ramanem pi shentru pana pe la 1. Da un semn daca ajungi

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

La reclama, fiu-meu comenteaza: "nenea nu intelege"

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Monn asta cu impacatul copilului cu tat-su mi se intampla tare des si mie. Si pana la urma tot eu sunt aia acre se enerveaza si sufera. Cateodata mi se pare atat de penibila situatia ca am impresia ca numai la noi se intampla. Dar vad ca se mai practica si prin alte parti

Maine nu promit ca ajungem, caci vreau sa merg pana la biserica si vine si mama maine de dimineata si sigur va vrea sa stea cu ea caci i s-a facut tare dor de Bucaa (cum ii zice el)

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Monn asta cu impacatul copilului cu tat-su mi se intampla tare des si mie. Si pana la urma tot eu sunt aia acre se enerveaza si sufera. Cateodata mi se pare atat de penibila situatia ca am impresia ca numai la noi se intampla. Dar vad ca se mai practica si prin alte parti

Maine nu promit ca ajungem, caci vreau sa merg pana la biserica si vine si mama maine de dimineata si sigur va vrea sa stea cu ea caci i s-a facut tare dor de Bucaa (cum ii zice el)

Poate la folkul de seara.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Citat:

Poate la folkul de seara.

CRISTIAN (7.03.2009)

Noi mergem dupa masa la Antipa si daca mai rezist pana diseara in oras sigur venim Sau mai bine zis daca rezistam....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!!

Da' ati scris ceva nu gluma fetelor !

Incep cu felicitarile pt Anaan care a fost exact cum am prevazut : stralucitoare !!
Astazi cred ca te-ai relaxat, nu?!

Chatonel, sanatate multa !! eu nu vad pozele !!

Aris, multumim de sfaturile ref la patiserii, specialitate amea, vad ca e de bine cat de cat cu melcii mei , pateurile nu prea imi plac mi se par cam grele, intr-o vreme mancam multe fornetarii, aveau pogacele bune dar apoi brusc mi s-a facur scarba de ele cum am ramas insarcinata, acum am ramas fidela covrigilor si melcilor cu nuca precum si batoanelor cu cascaval
Sanatate si lui Vitamina, bine ca nu a fost mai grav

Monnvas, cate bunatati ai gatit tu acolo !! mi s-a facut pofta de placinta ta si de pateurile cu legume

Olga, faine pozele , nu stiu unde te vezi tu grasa in ele, ai aratat super ca de obicei!! cat despre obiceiuri, no coment

Nicky, nu stiu cum sa procedezi, la noi cand a a facut Ada 6 luni eu m-am intors la birou asa ca masa de dimenata am diversificat-o prima, am introdus cerealele dimineata, apoi veneau pe la pranz dupa tziti si apoi treptat am renuntat si la masa aceea pt a venit frigul si era mai complicata plimbarea;

A propos de lapte, azi am incerat si noi marea cu degetul si a dat cu plus , a zis ca e tare bun lapticul asta (Fulga ) asa ca a baut cateva guri, ma bucur ca nu l-a scuipat direct ca data trecuta

Noi am iesit aseara la pizzerie si picii s-au simtit tare tare bine, noi deasemenea iar astazi am iesit destul de tarziu si nu am mers la caluti pt ca Pisi a trebuit sa mearga la birou iar gasca s-a evaporat cu treburile de sambata, Ada chiar ma intreba: unde sunt toti pretenii mei ??? noi cu cine ne intalnim ?? , vad ca nu-i place sa fie singura are nevoie mereu de companie ; maine avem program de voie, cafea in parc , ceva shopping si mai vedem apoi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Novus felicitari pentru noul aliment introdus - laptele. Hai ca v-ati diversificat de tot

Zi-i Adei ca vine David la ea in cateva saptamani. Sa-si pregateasca jucariile (cele mai bune ) si sa-i faca program de plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Pentru Ina.

Tot la regim, daca nu poti cu pizza in ziua aia baga paste dar nu pe amandoua.

Tata e acasa...

Despre muci nu stiu!

Paste cu brinza?
In ziua cu legume, cartofii sint permisi?

Multam.

O sa reiau lecturarea Rina dar stiu ca am rasfoit-o mai de mult si mi s-a parut greu de tinut; erau ceva zile numai cu apa daca nu ma insel. O sa recitesc, oricum.
Deci "disociatu'" asta e, de fapt, Rina? Un fel de "aceeasi Marie cu alta palarie"?

Gina lu' Ian

Mi-e dor...
La 2 ani

paste cu sos de rosii. paste fara proteine.

ce mananci intr-o zi nu mai ai voie in alta.
in ziua de legume nu mananci cartofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:

Novus felicitari pentru noul aliment introdus - laptele. Hai ca v-ati diversificat de tot

Zi-i Adei ca vine David la ea in cateva saptamani. Sa-si pregateasca jucariile (cele mai bune ) si sa-i faca program de plimbare

Am anuntat-o deja si abia il asteapta , chiar si fara ipad
In schimb, m-a intrebat daca vine si Chitibus ?! si Cristi , si tu desigur
Va asteptam cu mare mare drag !!!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput