Scolari de Iulie - August 2004 * 80
Raspunsuri - Pagina 9
ina32 spune:
Ieri a avut si R primele teme...incantare maxima Niste desene si cateva randuri de liniute, pe care le-a executat la after. Acasa am vrut sa verific si eu temele, ca orice mama responsabila si mi-a dat reject pe motiv ca i le-a verificat dna de la after si nu vede rostul unei reverificari
La finalul serii a declarat ca nu-i place scoala, ca "nu e genul lui"
cristalina spune:
Neata!
Roberta sanatate si ai multa grija de tine!
Mitzu va doresc sa nu fie nimic adevarat, numa sa fi auzit Mara povesti si sa le transpuna in realitate ca pe niste amintiri, Mariei i se intampla frecvent dar de cele mai multe ori recunosteam "sursa"...
Ioana, mie mi-e frica sa-i explic cu notele, ca are multa imaginatie si cine stie ce mai iese...
Corina, sper sa nu am probleme din astea! La noi fiind cu bluza alba si fustita inchisa la culoare/pantalon inchis la culoare, nu prea are loc de manevre, spre bucuria mea .
Ema, las' ca te-am vazut noi mai demult in poze si nu e chiar asa :)
Gabi, ma bucur ca la Stefan a fost totul okay! Poate ca Tudor simte ca e o schimbare si pentru el faptul ca Stefan merge la scoala si e doar o faza...zic si eu...
Roxana, super filmuletul cu Eva
Bun asa la Patrick, multe teme!
Ieri dupa amiaza am avut maaari probleme in a o face pe Maria sa fie receptiva la astea cu lectiile (avea niste amarate de puncte de facut) "da' am terminat, acum pot sa ma duc la desene?!" Ofof maimai...
Eu numai am stat langa ea, a gresit un pic, nu am corectat si nici nu am pus eu mana pe stilou sa ii arat. Sa faca ea si sa ia notele pe munca ei, asa e cel mai bine...E repezita, nu da atentie, e cu capul la joaca si nu are rabdare sa faca bine.
Si nici nu am observat sa o doara undeva de ce note ia, la astea cu competitivitatea m-a mostenit... Nu o intereseaza
Azi in pauza mare s-a dus la toaleta si din fuga calului nu a lasat chilotzeii bine jos si s-a udat un pic. Doamna m-a sunat (stie ca lucrez aproape) sa ma intrebe daca vin sa o schimb...Baga mami alergare sa ajung in timp sa o schimb si sa intre la timp la ora...Eram transpirata fleasca
Apoi fugi la gradinita ca sa platesc chestii...cu ocazia asta am vazut cum este intr-o zi normala, in timpul in care nu misuna toti parintii pe holuri. Erau 30 de copilasi la Ioana in grupa. Sa zicem ca e acceptabil. (invatau despre formele geometrice si despartirea in silabe...:)))
Atata timp cat ea e fericita am decis sa le iau asa cum vin, deocamdata o las la gradinita asta.
(asistenta de la gradinita cealalta si-a dat nepotica la gradinita Ioanei si a zis ca nu o muta desi am luat-o cu "bine, dar la noi in ingramadeala aia nu va e frica de boli si de altele!??!"... Fosta directoare a scolii sta cu mine pe scara si a zis ca pe nepotica ei tot la gradinita la care este Ioana a fost...or stii ele ceva ce eu nu stiu.)
Mama ce m-am intins! O zi buna sa avem!
roxanaz spune:
voi glumiti...? adica asta e tema mare, multe teme?
a facut o pagina A4, pe care erau un balon, un soare, o zmeura. adica na. mai mult de 10 minute nu cred ca i-a luat mie mi se pare foarte foarte lejer.
bunny spune:
Neata
Roxi - mi-a placut copila cum se bicicleaza iti vine sa o maninci - nu-i asa ce e foarte sigura pe ea?
Ema - ma bucur ca iti e de folos link-ul , daca l-am folosi si noi zilnic bine ar fi
Liliana- merci mult ptr info...ii mai dau IXL asa o data pe sapt dar nu avem memebership si poate sa stea numai citeva min, dar avem mathletics de la scoal - din pacate au uitat sa-l mute la curriculum de cl 3-a
Olivia- imi place mult camera lui Luca , e foarte spatioasa ( aici camerele de copii sunt ca niste cutii de chibrituri ) . Sa imi zici si mie cit timp stau jucariile in cutiile de la iKea. Avem si noi ptr lego/masinute /etc...dar tot pe jos sunt si fara sa i sa spuna de n ori nu le pune la loc . De unde ai luat lampa de tavan?
Corina- asta e cu fetele, macar aici avem noroc cu baietii ca sunt cu gindul la joaca sau petrecere decit la cum se imbraca. Cu toate astea cind merge la rest/biserica/ vizite - isi alege cu grija hainele.
Ref la teme- am decis de anul asta sa si le faca , sa se organizese cum vrea el, daca nu si le face sa ajunga cu ele nefacute - sa suporte consecintele ( o sa vorbim si cu invatoarea) sa invete sa fie responsabil. Si la fel cu ce trebuie sa ia la scoala - ma doare gura tot intrebindu-l ' ce ai de dus la scoala azi? le-ai pus in ghiozdan ?; stiu ca nu se va simti bine daca uita ceva sau nu duce tema la timp - dar dupa 3 ani de impins dela spate gata cu boieria, ca altfel o sa ajung sa-l insor si sa-si aminteasca sa se spele pe dinti sau mai stiu eu ce.
La voi ..e normal sa le amintiti ,sa ii ajutati - e un nou inceput ..nu si-au intrat in ritm , o sa dureze.
si de ce va spun astea ..am un ex in familie - nepoata mea a venit in Scotia la facultate, dar pina acum citeva luni maica-sa ii facea patul, ii punea sticla cu apa, de mincare etc- acum ... va imaginati , trebuie sa se decurce singura, intre starini, intr-o alta limba plus sa se organizeze in campus cu mincarea..etc. Nici nu stiti in ce stare e .... Si nu e vina ei ...ci a mamei - zic eu.
roxanaz spune:
ahahahaah Mani.... deci sunt si cazuri din astea!!! e clar ca nu e vina copilei totusi
ema spune:
Oliv...trimiti vreo adresa de e=mail sau nu?
Cristal,io vorbeam de poze de actualitate,nu de alea din evul mediu.
Si acu,sa mai daram un mitegal daca ai fete sau baieti.Cu un fard,o rochie si o cizma,poseta ce le mai trebuie donsoarelor...te mai scoti...dar ce te faci cu nu-s ce calculator...ca trebuie performant la jocuri tapene,jocuri...toale de la cel putin G-star...si am lasat la urma special...masinuta...cu sistem bose...sa duduie urechile...un milion si cinci imbunatatiri...ca parca ar pleca in spatiu cosmic si-i trebuie lumini de lansare...si multe alte apucaturi si gusturi cocalaresti.I-am zis acu 2 anu ca io numa dacie o sa-i cumpar...daca vrea ceva mai bun...sa puna mana sa stranga bani.Asa ca in vvacante,in zile cu teme usoare coboara la firme si face una alta...da si cu matura la o adica...si strange banuti...ptr. masina.I-am cumparat scule de sters geamurile...cu telescop...si sterge si geamurile la firmele de jos si la alea vecine.Trage tare ptr. ca i-am spus...cati bani strangi,pun si eu inca pe atata...asa ca harnicia cat hala la noi.
roxanaz spune:
Ema, foarte bine faci.
la cum a mancat mandra mea ieri si la ce fite a facut... o dau si fara banul jos . dupa 3 zile mi-o trimiti rapid inapoi
kim222 spune:
Ema trimit pm! De ce ai renuntat la machiaj?? Te-ai pocait?
La noi lectiile sunt 3 randuri din ce gasim facut in clasa.Vinerea se duce caietul la control la d-na.
Maine prima ora este sportul...sa vedem cum se descurca..
Ziceati de curatenie..dar asa arata camera lui!!!.. in afara de situatia cand avem musafiri...El isi face ordine,le sorteaza..este usor de intretinut.Azi am gasit hainele de scoala in mijlocul camerei..pe jos..dupa ce imi batusem gura in fiecare zi..prin urmare au fost scoase in curte
Mani intrebai de lustra..nu-i lustra(desi se aprinde o lumina)ci sunt planete care graviteaza in jurul soarelui....dar nu stim unde-i telecomanda..Si mai avem o luna superba..dar la fel am pierdut telecomanda ..pt a pune fazele lumii.
Robi..sanatate multa si...asta este te impaci cu gandul ca vei face acest tratament toata viata..
Irina ce tare-i R!!!...o sa devina genul lui sunt absolut sigura!