Scolari de Iulie - August 2004 * 80
Raspunsuri - Pagina 10
szivarvany spune:
Si noi sport avem maine de la 8 asa ca merg sa chestionez profu` despre ce si unde face el extra ... atletism ca asta e specializarea lui.
Kim, este o curatenie impecabila la Luca, wow
Ina, dulce Radu rrrau Eu am scris dc-i place Giuliei la scoala, asa ca
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
kim222 spune:
Luca imi cere in fiecare zi sa-l inscriu la cate un sport..iar eu nu am bani si-mi vine sa mor de ciuda!
ema spune:
Oliv,m-am exprimat gresit...am renuntat la tencuiala...ca rimel si ruj inca servesc.Deci tencuiala imi accentua ridurile...si aratam asa...ca o baba cu muschi si moaca de hartie grofata..santuri pe frunte,niste santuri pe la nas deosebite...o minune,nu altceva!Si m-am si enervat acu o vreme si mi-am taiat bretonu...ca aspect asa...mai ales la partea superioara a capului seman oarecum cu Sela lu Daria!
Roxa,sunt cizelata...ar fi chiar culmea sa nu-i dau de cap cu Eva...la o adica o bag in dressing si facem curat in farduri!
szivarvany spune:
Kim, d`aia nu mergem la ghitara nici noi.
Insa sporturile la scoala costa fff putin din cate am inteles.
De ex. la scoala vecina de cartier, dansul e 40 / luna x 8 ore, extra mega pretul.
Sahul la noi e 7 lei / ora x 1 data / saptamana - aici o las ca a insistat.
In rest, sunt cu inima cat un purice, ca daca taxo` nu da mai mult de 300 / luna, am pus-o, dar am pus-o rau de tot. Cand aflu costurile after + cantina + la ce xtra merge Giulia, ii voi trimite lista sa vada, sa calculeze si sa plateasca macar jumate, plus jumate pt dadaca. Sunt terminata psihic pe acest motiv, nu stiu daca ma credeti.
_
kim222 spune:
AA..da,vrea si pian si chitara!Te inteleg si mi se pare firesc sa primesti juma" !!!! Nu renunta!
Noi la scoala nu avem optionale..ia sa intreb eu la sedinat diseara..ca tu spui niste preturi...
edit: am inteles acum Ema! creme pt riduri..nu merg?
szivarvany spune:
Kim, e vb de xtrauri, nu optionale.
La noi e pictura, sah, sporturi, ghitara si cine mai stie ce, preturile sper sa le aflu si eu cat mai rpd sa stim incotro ne indreptam
Evident ca nu pot ocoli insa pictura, dar nu stiu costurile.
_
roxanaz spune:
si Patrick ar vrea atletism dar eu stiu din proprie experienta (am facut vreo 10 ani) ca nu se poate inainte de clasa a 5-a. pur si simplu e alergat pe banii tai - asta poate sa faca si de capul nostru
Ema hahaha, da, sigur. mai avem noi o prietena care ii da de mancare Evei... din mana ei a mancat pentru prima si singura oara pizza. altfel nu pune gura pe ea. deci pot crede ca in alt mediu ar fi mai bine...
szivarvany spune:
Rox, nici nu stiam.
Eu vreau o forma de miscare pt Giuli. Orice sport ar fi, doar sa fie aproape de noi, ca altfel pica din start. Asa ca sper sa iasa ceva din toate ideile noastre puse si intercalate
_
roberta04 spune:
Mama lor de bani... nici noua nu ne va fi usor cu after-school-ul, dar nu e alta solutie...
Azi l-a luat Petro de la scoala si a adormit in doua minute in masina, dupa 8 ore de stat in banca, deci e muuuult mai bine ce am ales noi, macar au teren de joaca, sala de sport, dorm o ora...
Roxi, si eu am facut 4 ani de atletism, tot din calasa a 5-a...
ema spune:
Oliv...daca nici cu La Prairie Platinum nu s-a ameliorat aspectul meu...nu stiu cam ce as mai putea incerca.Eu cand m-am apucat de sport nu am luat in calcul si acest...mic dezavantaj...acela ca topind procentul de grasime din organism...in ritmul in care am facut-o eu... privezi si pielea de grasime...lucru care atraga dupa sine ridarea pronuntata.Asa ca...de aici imbatranirea mea timpurie.inca nu e chiar foarte dramatic...insa cine nu m-a vazut doi ani...vede diferenta de la 2m.Am renuntat la sport si am ramas cu...dansul...mai bine spus cu pooldance.De fapt tot un fel de sport...ca sa-ti ridici greutatea pe bara si s-o sustii in maini...e si asta destul de dificil...aka ai nevoie de ceva conditie,ceva flotari..si de doua ori pe saptamana fac si filmul pe care vreau sa ti-l trimit...dureaza o ora...si lucreaza tot corpul.