Scolari de Iulie - August 2004 * 80

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Deci colegii lui Matei si prietenii mandrei sunt asa Teo Clapon(tati al nostru ca tatal lui sunt colegi de arbitraj la rugby) si Emishor Ilie(care este prima iubire a mandrei,au crescut impreuna...din pacate de un an s-a mutat din cartier)
Am mai pus si eu niste pozici,cu scolarei mai mari
http://s1228.photobucket.com/albums/ee455/noigorodei/august%202011/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Buna,

Azi sunt cu creierul pe moate, ca aseara la culcare, n-am avut ce face si am intrebat-o pe Mara daca ii place la gradinita (mi-am ales si eu bine momentul ). Si se apuca fata si imi spune ca nu ii place ca doamnele sunt foarte rele si ca ea a gresit la fise si doamna a certat-o si ca cealalta doamna are un bat cu care bate copiii si a batut-o si pe ea. Am descusut-o in toate felurile si cica la somn, ea a vrut sa se acopere cu paturica si doamna a venit si i-a dat cu batul peste picior. Acu sa mor daca stiu ce sa fac si ce sa cred. Mara le mai infloreste uneori, asa ca e posibil poate nu sa fi inventat tot, dar macar sa fi exagerat. Pe de alta parte e posibil si doamna sa aibe bat de speriat copiii (nu ca asta ar fi ok!). Azi avem sedinta cu parintii si m-as duce sa discut cu ele, dar nici nu stiu cum sa abordez problema, pentru ca oricum o dai iese penibil. Si am dat-o la doamnele astea pentru ca sunt "cele mai bune din gradinita".

Ce mi se pare ciudat e ca (asa cum va ziceam) Mara a mers cu mare bucurie la gradinita asta si pana acum nu a dat semne ca ar fi o problema, abia cand am intrebat-o eu cum e a zis chestiile astea.

Va pup si va doresc o zi buna.

PS Am vazut si camera lui Luca si mi-a placut foarte mult, o luam drept model. Noi inca schimbam finalul povestilor cu probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Va pupez duamnelor,
ziceam ca ce bine de voi cu uniformele... acum stiu si de ce, nu doar din motive estetice... azi dimineata am petrecut 10 minute batute pe muche cu ales haine, imbracat, schimbat, urlat etc... are sport azi si a decis ca merge in pantaloni de training ca cica e foarte come back adicatelea fetili ale mari vazut-au donsoarele de la LA in nadragi d-astia indesati in uggs si cica e cool sa umbli asa... in fine, a fost ok pana aici. da ce te faci ca nu am gasit nici o bluza destul de sucara pt ei??? ee?? imi venea sa-mi smulg paru din cap mai aveam 10 minute, eu eram in pijama, eva la fel, nu mancaseram.... ufff Daca a inceput la 7 ani ce ma fac cu ea la 14 zau daca stiu... deci uniforma e sfanta
Liliana, Eva scrie cuvinte, acum exerseaza de zor la cele cateva litere mici pe care nu le stie asa bine (f, y, pe b si d le mai incurca intre ele) La scoala nu sunt asa de avansati toti, au o litera pe saptamana. Dar nu ii pune sa o scrie de 100 de ori intr-un anumit fel. trebuie mai intai sa o recunoasca in texte. Carticica de citit a fost o mare dezamagire pt Eva, are 5 randuri pe pagina, vreo 7-8 pagini. Eva o stie pe dinafara deja asa ca nu mai are ce citi la ea. Asa e aici, nu-i grabeste nimeni, important e sa se simta bine, sa fie copii si sa se joace frumos impreuna, sa fie creativi, de invatat or invata mai tarziu. Mara in schimb are teste in fiecare saptamana, e stresata si obosita, se plange mereu ca nu o sa faca fata... anul asta e foarte greu la ea, primul an in care primesc calificative.
Si pe mine ma bate gandu sa fac oleaca de botox in frunte ca am niste creturi de buldog asa... da in schimb si burta imi crescu in ultima vreme... ce sa mai zic... bleah Se pare ca nu intinerim de aici incolo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata
*Mitzu, io as intreba daca exista acel batz. As intreba parintii prima data daca ei au auzit de acel batz.
*Corina, io intreb de seara: fusta sau pantaloni - numai skinny evident sau jegari Si doar tenesi cu sclipirici :D

Azi am dus perina pt scaun si spatar, ca Giulik avea o problema cu scaunul asa ca a fost tare mandra de ea insasi
Ieri a fost la biblioteca, si-a scos a doua carte din ceva colectie cu povetiri diverse cu zane asa ca ma declar multumita.
Cine o intreaba dc ii place la scoala, raspunde invariabil: "pentru ca merg in pauze in curte"

_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cori offff... grea boalaa cu hainele!!!! zau ca e mai bine cu uniforma
Patrick a avut tema pentru azi - sa deseneze 2-3-4 imagini = cuvinte cu 2 si 3 silabe, si sa reprezinte dedesubt numarul de silabe (ca in codul morse asa ). cel mai frumos i-a iesit zmeura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Ioana, pe Teo nu-l stiu...inca, dar pe Emi, cum sa nu, daca avem acelasi nume de familie? :) Cred ca e si in poseze cu careul langa Matei... E frumusel foc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

le-as lua direct, ceva este (cum ziceai si tu, batul ala) pina la urma e normal ca un copil de virsta marei sa infloreasca

Citat:
citat din mesajul lui mitzura

Buna,

Azi sunt cu creierul pe moate, ca aseara la culcare, n-am avut ce face si am intrebat-o pe Mara daca ii place la gradinita (mi-am ales si eu bine momentul ). Si se apuca fata si imi spune ca nu ii place ca doamnele sunt foarte rele si ca ea a gresit la fise si doamna a certat-o si ca cealalta doamna are un bat cu care bate copiii si a batut-o si pe ea. Am descusut-o in toate felurile si cica la somn, ea a vrut sa se acopere cu paturica si doamna a venit si i-a dat cu batul peste picior. Acu sa mor daca stiu ce sa fac si ce sa cred. Mara le mai infloreste uneori, asa ca e posibil poate nu sa fi inventat tot, dar macar sa fi exagerat. Pe de alta parte e posibil si doamna sa aibe bat de speriat copiii (nu ca asta ar fi ok!). Azi avem sedinta cu parintii si m-as duce sa discut cu ele, dar nici nu stiu cum sa abordez problema, pentru ca oricum o dai iese penibil. Si am dat-o la doamnele astea pentru ca sunt "cele mai bune din gradinita".

Ce mi se pare ciudat e ca (asa cum va ziceam) Mara a mers cu mare bucurie la gradinita asta si pana acum nu a dat semne ca ar fi o problema, abia cand am intrebat-o eu cum e a zis chestiile astea.

PS Am vazut si camera lui Luca si mi-a placut foarte mult, o luam drept model. Noi inca schimbam finalul povestilor cu probleme.

edit, ioana, tot clapon il cheama si pe profu de baschet a lui ion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

daca voi sunteti in cadere libera eu sunt deja...sub nivelul marii

Adela greu de abordat problema..si eu as intreba ceilalti copii..
Rox ce de teme!! V-am zis ..2 saptamani nu ar fi avut voie sa le dea nimic de facut acasa..
Corina nasol cu hainele..
Robi suna tare bine..si ce ieftin!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmenp

le-as lua direct, ceva este (cum ziceai si tu, batul ala) pina la urma e normal ca un copil de virsta marei sa infloreasca
Citat:
citat din mesajul lui mitzura

Buna,

edit, ioana, tot clapon il cheama si pe profu de baschet a lui ion
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

...profu de baschet este fratele arbitrului de rugbyo familie de sportivi
Acu sincer io cand sunt cu nerfii la pamant si depresurizata fac ciocoterapie cu milka caramel si vitamine!
Btw Mitzu eu i-as da crezare Marei...este greu sa ridici problema singura in sedinta,pana nu ai dovezi educatoarele sunt nevinovate...ar trebui sa intrebi alti parinti si alti copilasi....si de ce nu sa faci niste vizite inopinante la gradi(mie imi spuneau tot ingrijitoarele de la gradi...educatoarea urla ca o nebuna la ei...toti parintii stiau dar erau de acord, eu am luat atitudine la sedinta si a picat Maria rau)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

Sa va spun si eu despre starea mea? Am fost diagnosticata cu hipotiroidism si iau tratament de o saptamana, ba mi-e cald, ba mor de frig, am o depresie continua (hormonii care ii bag in mine sunt vinovati? ), imi vine sa mananc dulciuri non-stop, nu dorm noaptea... sa mai spun?

Mergi la inceput