Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata..m am trezit ca de sunt studentasi incepe anul universitar...sa vedem cum sunt cursurile ca nu siu daca am sa pot face fatza....

aseara am fost cu Bianca la oftamolog si tb sa i schimbam ochelarii ca nu o mai ajuta...apoi ne am dus la gara ca a venit sora lui gabi de la tara,asa dor mi s a facut sa merg cu trenul

acum ei dorm,n au mai vrut sa mearga la munte de azi pt ca Gabi munceste ..asa ca maine mergem doar la Slanic la salina

eu am reusit sa obtin o sponsorizareasa ca miercuri la Busteni cu copiii,,,,sunt cam daa peste cap pt mi a venit o fetita in clasa cu degetele lipite de la mainidar o isteata....inca o data multumesc cerului ca am copii sanatosi

BUmbii super program aveti
Ana deci si tu matinala....lasa ca nu mai sunt slaba ca am tot pus
Toanca asa e cand ai post de conducere...Gabi ziceseful stinge lumina

puppp si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua si de la noi,

Cosmi, fetita aia nu poate sa faca operatie la degete? Cum de au lasat-o asa pana acum? Succes si felicitari proaspata studenta
Ana m-am ingrozit cand am citit ce a patit Alex Cum se descurca cu mana? Se vindeca frumos? Felicitari viitorului mare balerin Tare mandra trebuie sa fii Frumoasa ce face?
Angelo este bine la gradi, si-a facut si o gagica O cheama Magdalena si este in grupa de germana. Cand mi-a aratat-o radea si se inrosise tot la fatza, se vede de la o posta ca simte altceva decat pt restul colegilor L-am trimis la gradi cu un catelus frumos de plus cu lesa, nu va spun ce rusine i-a fost sa se duca la Magdalena sa il dea, vroia sa mearga cu mine dar am vb cu educatoarea si s-au dus impreuna. Cand au plecat la piscina a vrut sa mearga cu ea de mana( ei au in fiecare miercuri program de piscina ) Mai este si fetita unei forumiste de aici, tot la grupa de germana. Cu ea vorbeste romaneste, iar cu ceilalti copii germana si greaca ( dupa caz ) Au fost si la Oktoberfest martea trecuta, joi au avut fest gen oktoberfest in gradinita.
Astept sa vina mama maine trebuie sa ne sculam dim la 6.00 sa ´mergem la aeroport. Va inchipuiti cat asteapta mama sa isi vada nepotii, pe Angelo nu l-a vazut face to face de cand avea 7 luni, pe Robert de anul trecut de Paste.
Fetelor am o intrebare pls: am cumparat Omega 3 pt mama, cate capsule se iau pe zi?
Mai trebuie sa sterg putin praful, tava cu ardei umpluti este in cuptor, am facut ciorbita de perisoare cu bors Magic, am cumparat ce stiu ca-i place mai mult lui mama, santem gata sa o primim cum se cuvine
Cu socrii sant certata, i-am vorbit urat lui soacra-mea si mi-a inchis telefonul. A fost o chestie despre giorgos si ea tipa tot la mine Sant curioasa daca vor suna maine sa spuna " bun venit " pt mama. Va tin la curent.

pup toate fetele, Bumbi, Giova, Toanca, Dia & company

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mami cu Angelo poniroulis ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

aaaaa si am uitat sa va spun: de joi incep serviciul la cantina Am fost marti sa duc actele si am ramas sa lucrez din proprie initiativa. Sefa a spus ca daca vreau sa raman sa ma uit, pot ramane. Mi-am pus sortul si am muncit cu vecina romanca, este usor, nu e ceva care sa nu stiu sa fac Mie mi-a placut Ce m-a impresionat placut, este ca la sfarsit de program, m-a platit cu 30 euro Putea sa nu-mi dea nimic, sa spuna ca a fost zi de proba. A fost foarte multumita de mine sefa, era deja hotarata sa ma tina si a spus ca de joi incep. Acolo vin copilasi de scoala generala sa manance.

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

neata gagici...m am trezit cu noaptea in cap sa plecam la salina la Slanic,dar cred ca s sanse slabe pt ca Gabi a terminat munca azi dimineata la 4offf nu stiu daca merita atata munca si stres...musai tb sa vb cu el ca asa nu stiu cat o sa mai poata

aseara am fost cu italienii in centrul vechi al Bucurestiului...superb

Marakicred si eu ca esti fericita ca ti vine mamasi cred ca si ea este super incatata...deci spiridusul are ceva o iubita,cred si eu la cat e de frumos

omega eu stiu ca se iau 3 pe zi...pupp

Mergi la inceput

Maraki...fetita are si la maini si la picioare aceeasi problema si fata este asimetricasaracuta...dar este ff simpatica,parintii strang acum bani sa mearga in sua sa o opereze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Bonjour doamnelor dau eu cafelutza , noi am hoinarit tot we sambata am fost siguri si am mers la plimbare, la soacra mea si la un magazin turcesc unde am gasit muraturi chiar si gogonele si ardei cu varza, mi se parea incredibil sa vad cum o sa fie la gust la pret pentru 3 euro ep borcan de 3 l mi se pare super ok. Ieri am iesit la plimbare si la Mc cu prietenii nostri si seara la un parc de distractii, vai ce frumos a fost, super ne-am distrat JP chiar a reusit sa ia de la un aparat cu niste clesti un Mario de plus mare mare minune ca am tot incercat apoi sa mai luam si pt Tudor si nu am reusit nici din vreo 50 de incercari . Copii s-au unfundat cu gaufre si clatite ca imi era frica sa nu le fie rau. Azi sunt libera in mod exceptional nu am cursuri asa ca fac zacusca ca am facut ieri aprovizionare de la piata marocana asa ca nu sunt chiar libera, in rest am terminat cu 2 saptamani de resto si am 3 de cursuri, am facut o dupa-masa de shopping prin centru si mi-am luat ceva hainute de toamna inclusiv orange si rosu si verde intens, ma distra ca abia acum mi-a venit ceva pardesiu crem ce l-am comandat eu la niste vanzari private acum 3 luni si era marimea M si plutesc in el eu S iau acum asa ca o sa il port cu curea asta e nu il arunc ca e prea frumos. Alain e bine si cuminte, eu racita bocna si Jp supe obo asta ar fi pe scurt descrierea noastra, asteptam si noi oaspeti din Ro dar de Craciun .
Maraki ce ma bucur ca vine mama ta, cred ca o sa fie super happy Cum e la cantina ? Ce facei acolo esti ajutor de bucatar ? Ce poveste frumoasa la Angelo cu fetita lui al meu vad ca a cam dat-o cu baietii nu il mai aud cu fetitele ca era o vreme cand era tare amorezat.
Giova ce iti mai fac baietii ? F bine faci ca nu tii dieta Dukan ca e groaznica cu carnea si proteinele ei, eu am incercat sa o tin dar muream dupa 2 zile imi luasem si cartea.
Cosmina felicitari pt master si spor la treaba doamna studenta Sa stii ca face bine ca te intinereste la minte si la trup eu vcad de cand sunt la scoala cu tineri ce bine imi face desi sunt super obo, parca am intinerit cu 5 ani macar si se vede ca ma intreaba lumea ce am facut .
Iuliana super tarziu ajungi si tu acasa si eu vroiam sa il inscriu pe Alain la ceva sport sau ceva activitate dar nua re cine sa il duca asa ca va ramane cu patinaj si poate innot cu noi in we si gata.
Gata ca trebuie sa duc copilul la scoala dar va mai povestesc eu ca mai am o multme de povestit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna ,

maraki ce fericita trebuie sa fii...e asa de bine cand o ai pe mama langa tine.... din toate punctele de vedere...si emotional, si sprijin cu toate ale casei, ai un umar pe care sa te pangi cand iti e greu etc.

angelos...un spiridus indragostit?! mai avem?!fff frumos!!!

silvi sa stapnaesti sanatoasa cadoaiele si FELICITARI pentru S!!!!!!

noi am avut un wknd tare frumos...si datorita vremii si datorita programului...adica ne-am si odihnit, dar ne-am si plimbat cu piticii....

sambata la karate a fost ff frumos...in are liber...s-au putut desfasura la maxim si mai ales sa-i admire pe copii cu centura albastra...cat de avansati sunt !!!!

apoi am fost la un targ pe langa teatru odeon ...unde era un spectacol organizat pentru si cu copii - organizat de click!!! edi in extaz...a dansat si a cantat...mai ca se lipse de boxe!!! si noi cu micii si carnatii...ne-am luptat!!! seara odihna si seara am fost la prietenii nostri la curte unde am facut rapid iar un gratarel...copiii cu pisicile prin curte, cu tintarul..am stat pana pe la 1 00.

ieri la 11 am fost la ceramica..ne-am organizat pe grupe - noi o sa mergem marti de la 19 00 cand vom da si banii pentru lut...nfff multi copii, profesoara ( f tanara ) spera sa se mai " cearna"...

azi mergem la karate la 18 00, asa ca acum trag tare sa termin sa pot pleca la 17 00.

o zi superba sa aveti in continuare!

Mergi la inceput

Buna seara,

Scriu pe fuga, poate sa ia mama doua pastile pe zi de Omega 3 ? A luat una la pranz si vreau sa.i mai dau acum seara.
Socrii au venit astazi sa o salute pe mama, mi.au adus o geanta frumoasa A plecat matusa maria in grecia ieri, m-a auzit ca mi se strica geanta la tortita si a pus bani impreuna cu soacra-mea si au cumparat o geanta frumoasa

revin maine, va

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Maraki..esti in verva ca a venit mama?...mama ta e o frumoasa si tanara...omega 3 se iau cate 3 pe zi,eu asa stiu...hai ca soacara e fata dragiuta.....pana la urma

mie mi au plecat rudele dar vin altele si mai dragi...eu maine plec in excursie la Busteni

GI O te ai relaxat la Bran....ce fac puii
Bumbii am fost si noi la targul ala...au copiii tai super activitati

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Sunt intr-o stare ingrozitoare de stres si de nervi...si din pacate imi sare tandara asa de uror si reactionez atat de gresit, ranindu-i pe cei pe care ii iubesc cei mai mult
Nu mai am rabdare si ma enervez imediat... azi dimineata am reusit sa ma cert cu Adri in drum spre scoala - ne grabeam si i-am tot spus si eu si tati sa urce odata in masina, iar ea statea si privea visatoare cerul...asa ca am certat-o si-am strigat la ea ... si-apoi mi-a parut atat de rau ca a plecat plangand ...dar prea tarziu. De-abia astept sa ne vedem dupa scoala sa-i spun ca o iubesc, ca am exagerat si ca n-am vrut...

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006)

Mergi la inceput