Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

suntem toti bine, slava domnului!
copiii si-au revenit si cu mancarea. profitam de timpul frumos de afara. in rest nimic nou.

Cosmi sa inteleg ca ai intrat la master? felicitari doamna!!!
Bumbi eu i-am facut radiografie panoramica lui Marco, caci a avut probl. la o maseluta. asa se vad de frumos si dintisorii definitivi...sunt asa de mari in comparatie cu astia de lapte...dr. mi-a recomandat sa-i dau calciu caci ii va creste dintr-o data maxilarul ca sa aiba cei defibnitivi loc. eu sper sa nu avem nevoie de aparat...vom vedea cand ies ceilalti.
cand vedem ceva poze cu baietii?
insanatosire grabnica iti doresc.
Iuliana dieta aia nu as tine-o nici moarta, eu nu sunt fan carne, chiar am inceput sa mi-o scot din meniu. Mezeluri nu mai prea mncam nici unii, cand am auzit ce contin.
Aoleu Ana ce probleme mari pe voi. sper sa luati decizia cea mai buna in privinta lui Alex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici....

eu l -am tinut pe papan acasa ca i-au aparut cev a bubite pe eldar gata de azi il duc la gradii ca nu mai vrea acasa...Bianca s-a trezit si ea sa plece la scoala si de 20 min sta in fatza oglinzii...nu nimeste ce sa imbrace

G I O ma bucur mult ca sunteti bine....am intrat la master la locurile fara taxa,la stat
Bumbii cand te aud cu dentisti cred ca n ar sta Stefan nici batut,noroc ca nu are niciun fel de probleme...e super bun tortul ala de la aALice....stau in zona

Toanca...vreau si eu dieta s-a obisnuit puiul cu noua doamna?
ANA m bucur ca acccidentatul e bineprintesa ce face?
Silvii hai pe aici si zi-ne 2 vorbe

eu am cautat vreo 4 ore sa fac o rezervare la sf de saptamana la sinaia,cica este un congres al medicilor si totul este full...am reusit la cabana skiorilor intr-un sfarsit

revin ma duc sa fac curat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna fetele,

pe unde erati...ca nu va mai gaseam....

ce faceti? profitati de ultimele zile de vara adevarata - in octombrie....?!

noi suntem f bine...din ce in ce mai bine. sunt f incantata de decizia luata cu gradi. ieri am fost la o lectie deschisa invitati toti parinti de la grupa lui sebi, iar copii, pe scaunele in curte au avut testare la matematica, comunicare si engleza..evaluaea initiala - practic recapitulare cu ce au invatat in grupa mare. am ramas uluita...nu-mi venea sa cred ce minte brici aveau...o gandire rapida, faceau in capusorul lor calculele, asocierile care cifra e mai mare decat x si si mai mica decat y, sa numere din 2 in 2 de la 10 la 0 de la 1 la 3 , sa souna numarul impar dintre 1 si 7 , de ex...sa le scrie la tabla...exerciti cu mai mare mai mic, comupuneri/descompuneri.....la comunicare, cuvinte cu o silaba, doua, trei, patru...propozitii din un cuv, douA...la engleza, aveau un dialog cu profesoara, nu stiuau numai cuvinte...minunat!!!!

aseara am fost la karate si seara la 9 30, piticii mei dormeau....sunt rupti de obositi...iar sebi e solicitat la greu, il vad eu ca ma tot intreaba si isi tot pune intrebari, exerseaza ambitiosul meu...

revin, ca a evnit cineva cu intrebari/dileme si trileme...

Mergi la inceput

Buna dimineata!

haideti, doamnelor, la o cafea cu lapte ...pe unde umblati de dimineata pana seara?

am luat analizele piticilor si sunt ok...si exudatul faringian si copro, slava Domnului.

aseara am fost la inot si gata, sebi si-a dat drumul fara pluta...si pe spate si pe fata....piticul edi este insa tot cu pluta si la brate...insa nu mai are nici el mult!

maine mergem in parcul herastrau la antrenament cu instructorul de karate..sunt f incantati copii ca vor face in aer liber...acum sper sa fie si vreme frumoasa si sa nu ploua.

la teatrul ion creanga a inceput stagiunea, pentru cine intereseaza ( din bucuresti )...sunt piese de teatru din repertoriu international.

duminica avem ora de ceramica....sa vedem daca le va placea piticilor mei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Bumbii...dimineata a fost cand m am trezit eu....la 6.30

Mergi la inceput

cosmi, daca nu ai intrat...nu te credem

si eu ma trezesc tot cam atunci, dar trebaluiesc ...la 8 30 iesim pe usa sa mergem la gradi...saptamana asta doar am spalat rufele si nu am calcat deloc...am fotoliu plin cu haine cu varf in wknd de calcat...

ai gasit la sinaia ceva pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bumbi, cand ai timp sa mergi cu piticii in toate locurile astea?
Ce bine ca e vineri......abia astept sa ajung acasa....

Mergi la inceput

iuliana in fiecare seara avem program, mai putin vinerea... luni si miercuri avem karate de la 6-7, marti si joi avem inot de la 7-8...

sa vedem duminica cu ceramica daca iese ceva...si luni, avem intalnirea cu prof de gimnastica pentru edi...sa vedem cand pune ora de gimanstica, la ce ora si daca ne incadram...

voi cum sunteti? ce mai face matei? aseara vb cu o mamica de spectrum si ma gandeam la tine...si ea vrea sa mearga acolo la anu', desi e a treia lb turca...era f otimista si chiar incantata ca e binevenita o a treia lb straina....insa zicea numai de bine de scoala si de cadrele didactice....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bumbi-cam asa arata si programul lui Alex.. Tantile de la dans ar vrea sa se duca luni, marti si joi cate o ora dupa scoala . Pregatiti trenele si evantaiele ca in ritmul asta va dau invitatii la Opera peste cativa ani ca se pare ca ii placu la balet si vrea musai acolo. Nu i-a lasat tanti profesoara nici sa respire(auzeam doar:repetam miscarea), dar el vrea si vrea . Glumesc eu cu Opera, dar pana atunci ma gandesc cum sa-i vrajesc pe mama sau pe tata sa vina sa-l mai insoteasca si ei ca eu nu o mai scot la liman (scoala asta nu mai e peste drum ci la o statie de metrou). Acum miercurea mi se pare poezie cu muzica si engleza aia, care-i frectie la picior de lemn, dar vrea cu prietenii lui acolo.
La muzica a avut tema cu cu cheia sol si m-a uimit....Initial s-a enervat ca nu-i iesea. Apoi mi-am amintit ca la vremea noastra se tot exersau diverse bucati si dupa ce invatai sa faci melcul, bucla si carligul, le uneai si-ti iesea faimoasa cheie. Misterul studioseniei copilului s-a lamurit dupa ce a facut toate cele 10 chei cerute:"acum sigur raman cu cei de CP la muzica ca am stiut sa scriu".

Cosmi- si eu tot pe la ora aia ma trezesc (chiar mai devreme) ca-s matinala de felul meu. La ce-ti mai trebuie dieta ca te vaitai c-ai slabit ...( sunt grasa si rea,glumesc)

Maraki- povesteste de la greci...

Gio-Ce fac piticii sanatosi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Bumbi, e bine ca poti, desi nu imi dau seama cum.
Eu nu reusesc niciodata sa plec la ora 5 de la birou, asa ca, de regula pana ajung acasa se cam face ora 7...
Mai ales acum avem o perioada foarte aglomerata, nici gand sa plec la program.
Matei e relativ ok; saptamana asta a cam fost pedepsit, in sensul ca nu a avut voie la desene pentru ca a fost obraznic
Cu scoala....intai trebuie sa ne lamurim cum o sa fie cu clasele 0 si 1.
Ana, balet?
Mai ce talente ai tu in familie. Bravo!

Mergi la inceput