Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Dia- Adriana te iubeste si sunt sigura ca, fara sa vrei, ii transmiti si ei starea de agitatie si de aici poate si reactia... se misca cu incetinitorul ca sa va lase timp. In sf, dau si eu cu presupusul, dar lasa la o parte sentimentele de vinovatie ca nu sunt constructive. Iti ceri iertare cand va vedeti, ii explici ca si adultii gresesc cateodata, va imbratisati si va impacati. Ai spus ca treceti printr-o perioada stresanta, asa ca asta e..trece vremea rea si o sa fii si tu mai linistita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

am aparut si noi pe meleaguri banatene. am reusit sa facem in 3 zile 800km.
Vineri am plecat spre Alba, sambata dimineata spre Brasov. Copiii au ramas la ai mei...
ne-am oprit la vara-mea in Sibiu, dupa care Zarnesti. nu am ajuns la biserica si primarie, numai la restaurant.
am ajuns la un amic acasa, la care am si dormit, ne-am schimbat si la petrecere in Poiana cu noi.
Tare frumos si bine a fost...am vazut prieteni dragi si adevarati...dupa 4 ani si pe mire dupa 2 ani jumate. ne-am distrat la greu.
Duminica ne-a dus prietenul la care am stat spre Piatra Craiului. am facut poze cu telefonul, caci aparatul il lasasem peste noapte in masina si s-a dus acumulatorul. asa ca nu s-a incarcat intr-o ora cat am stat sa papam la Cheile Gradistei...asta e.
Am prins si ravasitul oilor de la bran, asa ca am adulmecat mirosuri de pastrama de oaie si branza la greu.
Duminica seara am ajuns in Alba, luni am venit spre Timisoara. fara Marco, caci a preferat sa ramana la bunici o saptamana.
asa ca picea plange dupa el, a plans dim. cand l-am lasat la gradi....greu e fara fratello.
Dar Marco a vrut sa ramana singur, sa nu mai fie buni tot dupa Edi, sa poata sa stea si sa se joace numai cu Marco. asa i-a zis la mama, cand l-a intrebat de ce nu a vrut sa-l las si pe Edi. A simtit nevoia sa fie rasfatat numai el de toti, asa ca i-am indeplinit dorinta.

ma pun sa citesc din urma, am facut-o de pe telefon, dar sa nu uit ceva.

Mergi la inceput

Cosmi ma bucur pt. tine d-na!
cum e Stefan?
of...saraca fetita. doamne ajuta sa stranga ai ei bani mai repede sa-i faca interventia.
tot cu musafiri o tineti. ce fain ca plecati in excursie. sa prindeti vreme frumoasa pe acolo.
Bumbi ma bucur ca esti incantata de gradinita.
super weekend ati avut, plin de activitati.
Bine ca poti iesi de la banca la ora 17 sa-i duci pe copiii peste tot.
eu il voi inscrie pe Marco la pictura/modelaj, face inot si engleza. alte optionale nu-i mai bag. si astea la gradi, nu am chef si nervi sa fug cu el pe la palatul copiilor.
Iuliana gata cu pedepsirea lui Matei? si marco raspunde obraznic cateodata...cica e varsta...vai si tot mai mult tupeu vor avea pe cum cresc.
Ana super baiat ai! felicitari pt. cheia sol scrisa de el.
felicitari pt. marele balerin. e plin de talente feciorul tau.
Maraki super ca a venit mama ta. nu stiu ce sa zic de vitamine...nu scrie in prospect? cauta pe net....
si eu i-am dat lui Marco, dar numai 1/zi.
asadar...Angelos e indragostit.
Bafta cu noul loc d emunca. ma bucur ca-ti place.
frumos din partea socrilor. si ti-au luat si cadou....desi v-ati certat.
Silviasa porti sanatoasa hainele. si spor in tot ce faci. gata zacusca?
Dia ] imi pare rau ca ai asa o stare. din pacate nu esti singura care trece prin asa ceva....si de cele mai multe ori ne varsam nervii pe copii.

o zi frumoasa sa aveti. fug sa termin mancarea si dupa ce se trezeste picea sa iesim afara in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi!
DIA, din pacate stiu foarte bine prin ceea ce treci; si mie mi se intampla cateodata sa am aceleasi stari ca si tine si, desi ma straduiesc sa nu imi vars nervii pe Matei, din pacate nu imi iese intotdeauna; dupa care incep sa plang si sa-mi fie ciuda pe mine.
Of....
Maraki, cred ca esti super incantata ca a venit mama ta.
GIO, deci v-ati distrat iar M simte nevoia sa fie numai el rasfatat.
Matei....inca nu are acces la desene, insa constatam spre fericirea noastra ca de cand nu se mai uita la desene nu mai este atat de nervos si parca nici nu mai raspunde atat de obraznic. Nici nu mai insista sa se uite la desene.
Matei face la gradi ca si optionale:
- engleza;
- bune maniere;
- hrana pentru minte, trup si suflet (un fel de curs de creativitate la care ii place foarte mult);
- inteligenta emotionala cu psiholog;
- dans.
O parte sunt incluse in pret, iar 2 dintre ele sunt cu plata separata.
Cica de sambata se strica vremea....asa ca vreau sa il duc pe Matei la muzeul Antipa ca de mult vrea sa ajunga la muzeul dinozaurilor
Sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

Buna,

ioana bine ai revenit!!!ce plimbareti ati fost? ai fost la coliba haiducilor in poiana...? ai vazut ce frumos au amenajat? si marco la bunici la rasfat? super! la voi se platesc zilele lipsa de la gradi sau vi le scade?

acum, de cand suntem la gradi parti, imi doresc sa nu fie cazul sa stea pe acasa...ca la noi se platesc toate zilele.

iuliana si noi la gardi avem un curs optional cu un psiholog - se numeste taramul spontaneitatii ( sapamana asta fac prima data )...si i-am mai dat si la logopedie, de fapt este un curs de limbaj - in care ii invata sa vorbeasca corect si fonetic si gramatical....

noi am fost aseara la PC la ceramica - am dat cate 30 lei/copil si incep de martea viitoare. sunt 8 copii in grupa de la 19 00.

ii observ ca le place tare la gradi, ne -am intalnit aseara cu doi colegi in mall si s-au salutat - fara sa se mai ascunda in spatele meu , cu unul chiar s-au jucat pana am vb eu cu mamica lui...
ati luat careva dintre voi cartile pentru clasa I de la editura aramis? ce parere aveti despre ele?

Mergi la inceput

Marco se distreaza la bunici...azi e la tzara la bunica mea, dinspre tata. a cules struguri, a bagat porumbul in hambar...cred ca raman acolo pana maine.
si-a ales de la vecina un pui, si a zis ca-l face mama tocana.... e fericit acolo.

Edi a fost ok la gradi azi, nu a plans. Ieri am stat mult in parc, desi dupa 20 minute a vrut acasa. dar a venit un copil din grupa lui cu bona si s-au alergat unul pe altul si noi dupa ei.

Bumbi nu am fost in poiana decat la localul unde s-a tinut nunta, in poiana mica la Monterai.
Ei au 23 zile de CO/an, care se platesc 50%, iar daca e bolnav si ducem scutire medicala, platim 40%. marco acum e in concediu, mai avea vreo 14 zile pe anul asta. In vara cand a lipsit vreo luna i-am bagat scutire medicala.
Toanca super ca nu plange dupa desene. pe mine ma enerveaza CN, ca se mai uita pe alea....mi-e si groaza cand vine vremea urata si stam mai mult in casa.

buna idee cu intalnirea cu un psiholog.
trebuie sa-i zic si eu directoarei, caci ne-a intrebat daca mai vrem si alte optionale sa o anuntam.
la ei mai e si sah, dar nu vrea marco. eu am vrut pian, dar cica e greu cu mai multi odata, ca ei nu au asa forta in degete. daca se preda individual e mult mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici...

a fost super in excursie,o vreme minunata iar copiii sa u distrat pe cinste

DIA stiu cum e cu starea asta de nervipe mine cand ma apuca ii iau pe toti la rand....

GIO ce bine de M ca se ditreaza la bunici..mi a placut mult miresica

Maraki...cum e la noul loc de munca?

Bumbii mie manualele de la Aramis mi se par cele mai bune
Toanca super optionale au la gradii...papan fec dans ,muzica si engleza

gata fug....va pup si revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebeianfeb spune:

Au trecut 20 de zile de la deschiderea subiectului, nu mai pot edita prima pagina sa pun sarbatoritii LUNII OCTOMBRIE.
asa ca ii scriu aici, sper sa nu trecem peste ei:

Cosmi- 22 octombrie
Bianca, Bombonicaaaa - 23 octombrie
Miraklucker - 24 octombrie
Razvan de Bee - 26 octombrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

hola!

7 octombrie....si ce vreme superba!!!

azi am plecat cu dani cu masina asa ca deseara am de gand sa ne intoarcem de la gradi pe jos acasa...mai intram pe la mall sa inchiriem ceva filme..., mai pe un loc de joaca...sa savuram la greu vremea frumoasa.

aseara edi mi-a zis ca el deseneaza incet la gradi ca nu vrea sa greseasca ca restul copiilor si ca lui nu-i place la grupa mica ca miroase a kk

cand m-am dus sa ii iau se lipse o fetita de mine de la grupa mini - 2 ani si 6 luni...irina...ma luase in brate, de gat, ma mangaia....am zis ca o iau acasa si ca o luam cu noi la innot...edi zice: pai nu stie sa inooate...sa o culcam in camera mica...era foarte agitat sa o las jos...eu le ziceam ca e cuminte si ca ma asculta......

au venit parintii ei si ea nu se mai dadea jos...au ramas ai ei masca, nu le venea sa creada ca nu isi mai recuperau fata.

restul fetelor, ce mai ziceti/ ce mai faceti? pe unde umblati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Salutari din Cluj,
Mai mult absenti decat prezenti, ne mananca timpul naveta, innotul, renovarile. Inca n-am terminat de renovat parterul, e casa noastra un dezastru, mai avem de lucru ptr. vreo 2 saptamani. Tudor a fost bolnav sapt asta, eu la fel.
Cosmi inteleg ca Stefan va merge anul viitor direct in clasa I? E la grupa pregatitoare el?
Restul spiridusilor cum vor merge? Marco si Matei la grupa 0, Nu? Sebi?
Noi clar la grupa 0, Tudor e grupa mare, suntem super multumiti de gradinita unde e acum, imi pare rau ca nu l-am mutat mai repede. Bumbi ma bucur ca ai mutat si tu copilasii nu era normal cum se purtau educatoarele de dincolo.
Grupa asta 0 va fi o nebunie, Cosmi tu esti in scoala, ce se aude? In Cluj sunt scoli care am inteles ca se pregatesc de organizarea gr. 0, la altele, raspunsul e ca nu e posibil sa faca, am inteles ca sunt gradinite particulare care au primit aviz ptr. gr. 0, oare cand vom afla si noi totusi sa putem sa hotaram ce facem cu copilasii?

Mergi la inceput